Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vad säger jag?

 
 
Så här ser det ut när Elin Kero tar ett dopp med kläderna på.
Det såg ut på pappa som att han tyckte att det var en riktigt dålig idé först (och det var det nog också, för jag hade inte med mig några andra kläder hah), men alltså - man ska ju göra skumma saker. Det är ju det som är det roliga! Det var nog därför jag sa ja häromdan, när syrran frågade - mitt i natten - om vi skulle gå och ställa oss i den mörka ingången till Skara Domkyrka och kolla på läskiga stenfigurer längs väggarna och "se om vi blev rädda". Haha. Eller när jag och mamma sprang ut i åskskyfallet och ylade (sånt som man kom undan med lite lättare när man var barn.. ehm), medan grannen stod på balkongen och undrade om vi var efterblivna.
 
Någon som kan komma på en pratbubbla till någon/några av bilderna? haha...

38 comments on “Vad säger jag?”

 1. 1; springer & gömmer mig i vattnet 2; Gaah fy så kallt men jag måste ju gömma mig nånstans 3; försöker gömma mig under vattnet men usch så kallt det är. 4; Nej gick ju inte kommer ju frysa ihjäl och så skrattar jag istället 😛 hahaha 😀

 2. Hej! Härliga bilder! Kolla gärna in bilderna från vår pool, takterass, inredning, skönhet och foto. Har även massa goda tips på fruktdrinkar, smoothies och hälsotips!

 3. Bild 1. "Jo pappa jag lovar, om man är tillräckligt snabb i fötterna så kan man gå på vattnet!"
  Bild 2. "Oh shit. Jag blev just höggravid! Gaaah!"
  Bild 3. "Iiiih, det var just något som rörde vid mig!"
  Bild 4. *tänker* ...pappa hade rätt, detta kanske inte var en så bra idé i alla fall, svinkallt ju! Men han får ju inte inse att han hade rätt, så en snabb undanmanöver innan han ser vad jag tänker. SKRATTA!!!

  Klockrena bilder tjejen! Vill också hoppa i vattnet med kläderna på! :O

 4. 1: - YOLO!
  2: - Omg, I'm pregnant
  3: - Om jag gör den här minen så märker kanske ingen att jag kissar.
  4: - Hahaha, det där var skoj.