Fyra svartvita Göteborgare

 
I helgen har jag varit i Göteborg och hälsat på min fina HP.
Fast egentligen heter hon Hanna, men hennes initialer är HP, hon har bott granne med HP (innan det bytte namn till Willys) och har dessutom spelat Harry Potter i den senaste storfilmen! (Eller.. kanske var det det där Harry Potter-avsnittet som vi spelade in med handkamera i sjuan…).

Vi var på stan igår. Jag skulle hitta en vit topp (en vit topp liksom – hur svårt kan det vara?), men det gick åt helskotta. HP tyckte att jag hade för höga förväntningar, men jag fattar ingenting, måste väl krylla av toppar som är vita, inte för pråliga, inte för enkla, inte kort, inte lång, men lite längre än kanten på byxan, med lite spets och som är figursydd??? Nej, tydligen gör det inte det, men jag kom i alla fall hem med en halsduk.

På kvällen träffade jag ytterligare en av mina gamla vänner, Matilda, och vi satt alla tre och åt urgod tapas på Mañana, tills vi slutligen hamnade med varsin kopp té på en midnattsmörk uteservering. De va la gött!!

Träffade en läsare på McDonalds också – blev jätteglad! 😀

49 kommentarer

Kommenterarens avatar

Hej!
Först och främst ääälskar jag din design på sidan!!
Sedan skulle jag faktiskt vilja ställa en fråga om den. Har sett att du fått till Arkivet längst ner på sidan, under alla inläggen (och inte på en egen sida…). HUR GÖR DU DET!? är då min fråga 🙂 haha.
Håller på att fixa designen på min "projektblogg" och har fastnat på just detta. Skulle du kunna hjälpa mig med det? 🙂

KRAMAR

Kommenterarens avatar

Såg precis texten här ovanför kommentarsrutan.. 🙁 haha! (Tjej med ett mål och skiter i resten??)
Har bara inte hittat just detta på designadinblogg.se eller liknande. Söker jag för dåligt?

Kommenterarens avatar

Det är alltid så när man ska hitta något som man vet precis hur det ska se ut, och som man dessutom inte tycker borde vara så svårt att hitta. Har letat efter ett par kängor med klack sen förra hösten. Men inte för höga, inte för klumpiga, inte för nätta, rätt sorts snörning och sömmar – men det finns inte 😉
Kul att du hade det trevligt i Göteborg, jag höll utkik efter dig, hade vart kul att stöta på dig 🙂

Kommenterarens avatar

Hej du 🙂 Diesel är verkligen det vackraste jag sett! Har precis gått isär med mun sambo men att lämna hans Ragdoll var nog det värsta… Milo som han heter är brun bicolor, verkligen BRUN… Diesel är ju mer åt det blå hållet? Så otroligt fin!! Har uppfödaren möjligen nån hemsida man kan besöka? Kram!

Kommenterarens avatar

Åh jag har inte varit inne på din blogg på evigheter, men trivdes genast igen! Och har verkligen saknat den, vet inte varför jag trillade bort, men det ska inte hända igen! 🙂

Kommenterarens avatar

Åh vilket bra tips! Ska till Göteborg om 2 veckor!
Då ska jag se till och testa Manana! 🙂

Kommenterarens avatar

ih, såg dig! Haha gick fram och pratade med dig på mcdonalds också om du nu minns det.. Typ gjorde min dag haha! 🙂

Kommenterarens avatar

Haha ja det minns jag självklart! (skrev om det längst ner i inlägget) :)Och jag lovar – DU gjorde min dag också! 🙂 Kram!

Kommenterarens avatar

hej! förstått att du är duktig på foto o kameror!
jag fotar med en canon 550d. o har bara objektivet man får med när man köper den. Vill nu köpa ett nytt, har du tips på hyffsat billiga men bra objektiv?:)

Kommenterarens avatar

Brukar va så när man verkligen letar efter nåt, och sen när man minst anar det så dyker det upp.. Ni verkar ha haft det trevligt iaf 🙂

Kommenterarens avatar

Hej fina du!!
Fråga gärna något i min blogrespons. skulle bli jätte glad. Du hittar den på min bloggg.
KrAM

Kommenterarens avatar

Haha.. nä, det kryllar av kläder men ibland hittar man inte ens ett vitt linne 🙂

Kul med fototräff!
Ha det gott!
/ Malin

Kommenterarens avatar

Kul att ha dig i Göteborg! Synd att jag inte sprang på dig, gick också på stan då. Men det är en stor stad och chansen att man träffar någon man känner/känner igen är inte den största även om man som jag, vuxit upp strax utanför stadsgränsen. 🙂 Hope you enjoyed it!

Kommenterarens avatar

Hejsan!

Ursäkta för reklam/spam men ta gärna en titt på våran blogg. Gillar du snygga bilder så kommer du älska den!
http://www.aatw.blogg.se
Gillar du bloggen så gilla gärna våran Facebook grupp på bloggen också.

MVH / Robbin & Jesper

Kommenterarens avatar

Bra val av restaurang 🙂 Jag bor i Göteborg, ganska nära Manana i majorna, och man tröttnar aldrig på tapas! Synd att du inte hittade någon top, brukar vara så när man letar efter något speciellt =) Kram

Kommenterarens avatar

Låter som en bra dag, trots att du inte hittade det du sökte. 🙂

Kommenterarens avatar

Om man blivit våldtagen och gravid tycker du då att man ska ha rätten till att göra abort?

Kommenterarens avatar

Vad tycker du krävs för att få en stor blogg? Många strävar efter det säkert du som jag! Knäppt att folk inte vågar erkänna det bara (pratar allmänt). För visst måste man kämpa för att få en stor blogg. Och Rom byggdes ju inte på en dag. Vill gärna ha dina åsikter!
Mvh, Amanda BW

Kommentera