Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Innan vintern tog alla färger

 

 
 
Det känns som att det var länge sedan jag var och hälsade på min familj nu.
Eller ja, det beror väl på vem man jämför med, men jag brukar ju vara där lite var och varannan helg.. hehe. Efter rådande "debatter" kring flera storbloggares pappor, så kan jag bara sitta här glad och tacksam över att jag har en så underbar familj, med föräldrar som fortfarande håller ihop. Finns inte ord för hur mycket de betyder för mig. Stor kram till mamma, pappa och syster - i helgen kommer jag!

Och appropå bilderna...

Jag har ju varit ute med mamma och syrran och tagit bilder i en viss allé. I dagsläget borde jag ha samlat på mig fem bilder och vara klar med hela det här projektet, men vet ni vad? När jag kollar igenom höstbilderna så ser jag att jag inte alls tagit dem likadant som alla de andra! Fan, hur har jag kunnat missa det?! Och nu har ju hösten redan varit, så det är ett jäkla år tills jag kan ta den bilden igen! åååh! Som om det inte vore nog med det, så har den enda snöbilden jag har från allén "kraschat". Det blev något fel med filen när mitt minneskort havererade i början av året och nu är bilden halv! ÅÅÅÅÅÅH!

Men men.. jag har ett annat litet "bloggprojekt" på gång, som ska bli jätteskoj!
Om det får ni veta mer om två veckor! Nu hoppade Alvin upp i knät och vill bli klappad..

17 comments on “Innan vintern tog alla färger”

  1. Mysiga bilder!
    Så synd att de "övriga" bilderna blev som det blev - men nu har du ju iaf något att se fram emot! Du kanske får göra så att du fotar allén en gång i månaden, så blir det ett år med allén, haha ^^

  2. Vi hade nästan inga färger här i dalarna iår.. ingen höst alls =( vintern kom på en gång verkligen! Så tråkigt...

  3. Då har du ju fler anledningar att fortsätta detta underbara projekt! 😉 Man får se det från denm ljusa sidan! Du har möjlighet att ta ännu vackrare bilder

  4. Och förresten, var glad för att dina föräldrar håller ihop 🙂 Är så många som inte gör det av ett eller flera skäl... kärlek som håller är så underbart!