Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Breaking Dawn + Nytt fotoprojekt

 
 
Ikväll pyser jag som sagt iväg och joinar vampyrklubben på bio!
Ska bli riktigt kul att se den sista filmen, har hört från flera håll att slutet är så himla bra. Jag har läst alla böcker och så men jag har faktiskt glömt hur serien slutade, så det är väl bra antar jag..
Så kanske jag får en överaskning 😉
Appropå Twilight så tänkte jag starta ett nytt fototema som heter "Så mycket bättre" (ja, självklart efter tv-programmet. Man kan ju göra så mycket bättre av så mycket!). Tanken är att jag ska göra en ny version av några av mina gamla bilder och vad passar då sig inte bättre än att börja med den här?

Skriv gärna ett önskemål i kommentarerna, om ni har någon speciell bild ni vill se en ny version av! 🙂

56 comments on “Breaking Dawn + Nytt fotoprojekt”

 1. Haha, precis som jag.. brukar glömma allt sånt. Ganska trevlig då man kan se om filmer och läsa om böcker "på nytt" men ganska segt också, när man inte missa saker man sett/läst.

 2. Vad kul, jag såg filmen igår kväll på bio! 😀
  Du är jättefin på bilden! 🙂

 3. hej klan du inte ta med bilder som du har tagit istället för att bara ha flumm bilder när du hoppar i luften eller bakom kulliserna bilder!! ???

 4. Åh, jag vill också se sista filmen, men har inte sett Dreaking Dawn 1 än, så får vänta tills dess. 🙂

  Kul med sådant tema/projekt! 😀

 5. Idén låter jättebra!
  Kan du inte visa lite photoshop tips och hur du gör och så 🙂 Visa gärna före och efterbilder också 🙂
  Ha det bra!

 6. Aw, du hadde blitt en nydelig vampyr! (En snill en, òg) Breaking Dawn part 2 var HELT FANTASTISK....gle deg!!!! 😀 Elsker den serien..

 7. Vilken rolig idé, vad himla kul det ska bli att se vilka bilder du kan göra om (och göra bättre!). Jag har några som jag tycker hade varit roliga att se:

  Självporträtt: http://nevnarien.se/2010/january/blatonat.html

  Hästporträtt:
  http://nevnarien.se/2009/june/haaawst-i-soooowlen.html

  Modell i höstskog:
  http://nevnarien.se/2010/march/josefine-ii.html

  Rödhårig modell:
  http://nevnarien.se/2009/october/red-hot-rodtott.html

  Originalen är riktigt fina, men jag tror nog att du skulle kunna göra bilderna ännu liiite bättre nu! 😉

 8. Det var precis likadant för mig, jag hade också glömt hur boken slutade innan jag såg filmen igår kväll. Vad tyckte du om den? 🙂

 9. Såg någon som gjorde samma grej men med sånt de ritat eller målat (rita om något gammalt som man var riktigt nöjd med när man gjorde det... för att se hur mycket man förbättrats). Tyckte det lät som ett riktigt smart och intressant projekt men tänkte inte ens på att man kunde göra samma men med foto... kanske provar på det själv :b

  Har inget specifikt önskemål men ska bli kul att se hur det går ^^

 10. Vilken fin bild på dig! Gillar verkligen din blogg blir så inspirerad. Vad använder du för program till datorn för att göra bilderna så fina? Hoppas du svara snart 🙂

 11. Hej Elin! Jag har inte varit inne på din blogg på ett tag, men upptäckte en ny kissemiss och undrade då var Diesel var. Läste då om vad om hänt och jag föll en och en annan tår... så sorgligt! Han var verkligen en fin katt! Men det är ok att känna, han mår bra nu. 🙂

  Sen undrar jag, vad du använder dig av för objektiv på denna bild? Jag äger bara en systemkamera (Canon EOS 1000D) med tillhörande objektiv och som är 18-55 mm. Känns som att jag aldrig riktigt kan få samma djup, som i denna bild och jag misstänker att jag behöver skaffa ett bättre objektiv för det. Kanske har du något tips att ge mig? Jag är verkligen amatörfotograf, men det är ett roligt intresse! 😉 kram!