Rutiner

47

Varje morgon, när jag står vid spegeln och fixar till mig det sista innan jag går till jobbet…


…ligger lille Diesel och rullar sig på dörrmattan och ser så söt ut sååå…


…för han vet att när jag står där, så kommer jag snart att lämna honom.
Och när jag rör mig mot dörren så tittar han på mig sådär, med sina stora blå… Varför ska du gå..?


Och när jag öppnar dörren lyckas han alltid smita ut i trappuppgången.
Och så ligger han där och rullar sig och ser ut som en enda stor pälskorv.

Och det gör ont i hjärtat att lyfta in honom varje gång.
Stänga dörren mitt framför hans förebrående ögon. Lillen. <3

47 responses to “Rutiner

 1. Hej! jag undrar du som jobbar med kameror vet du om man kan använda självutlösare eller ir-kontroll till en canon powershot g12? snälla svara!
  kram

 2. Denne katten er så utrolig vakker! Hver gang jeg ser den blir jeg fristet til å kjøpe meg katt jeg også! Men det er vanskelig å få tid til dyr når jeg reiser så mye som jeg gjør! :/

 3. Såå sött, och man känner sig alltid så elak när en katt tittar på en på det viset, haha.
  Som min kompis katt (som tyvärr lämnade jordlivet igår, ush så sorgligt! :() som alltid kollade upp på en med hennes bruna ögon när man hade kelat med henne och skulle gå, och så jamade hon som om att säga varför går du? Läämna mig inte! Så otroligt sött.

 4. åh Nova (min misse) är precis likadan. Hon sitter på bänken bredvid dörren och tittar på mig med stora ögon " måste du gå nu?!" ååh det gör ju ont i hjärtat att gå då!

 5. Åh det där minns jag från när jag var liten och gick till skolan. Då kom vår katt alltid efter och tittade på mig så där. Ibland följde han nästan med hela vägen. Alltid lika tufft!

 6. Do it!! Så kan jag lägga upp den på min blogg och länka till dig så att du kan få lite mer läsare och bli lite mer känd här i bloggosfären. hiihii. Gör någon riktigt grym nu! I believe in you =D

 7. Alltså jag måste bara säga att han är det finaste missen jag nånsin sett! Han verkar vara så himla mysig och go och perfekt! Säger ofta till min mamma att jag vill ha en egen Diesel, haha, han är så jävla söt!

 8. Naaw, det är inte lätt att vara en liten katt. Min hund gör ungefär samma sak. Kryper tätt intill mig när klockan ringer och är så mysig att man aldrig vills tiga upp… och gör den ledsnaste blicken när man går till jobbet. <3 Djur, vad vore vi utand em?

 9. Aaaah men guuud x'') jag dog lite (på ett positivt sätt) av denna söta historia :') vet hur du menar. Den här veckan har sambon varit bortrest å jag har jobbat från 9-17 vilket betytt att katten varit mycket själv.. så både på morgonen och när jag kommer hem är hon sjukt kelsjuk..det första hon gör när jag öppnar dörren å kommer hem är att jama och springa runt glatt, typ som att hon vill leka.. då har jag lagt mig i soffan för jag varit sjukt trött å då kommer hon å stångar in i en å gosar.. mysigt ändå :)) å folk påstår att katter är dumma å inte har känslor.. de förstår nog mer än vad man tror..i think haha ^^ cats <3

 10. Min sötnöt Greta gör exakt lika dant, dom där blå ögonen är inte lätta att lämna bakom sig!

 11. Så vacker han är, vilken ras – raggdoll?

  Vår birma gör precis samma sak, inklusive att smita ut på trappen & rulla sig. Gör precis som du säger lite ont i hjärtat, men man får trösta sig med att de i princip somnar så fort nyckeln vrids om i låset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.