Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Pernilla Bolwede for Sunnydays.se

Modell: Pernilla Bolwede Hår&Makeup: Pernilla Björling | www.sunnydays.se
Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50/1,4 USM + fast ljus (2 bak, 1 fram)
 
Gosh, det var så länge sedan jag fotade "modellbilder".
Idag kände jag verkligen hur jag har saknat det. Det var hur kul som helst och fotograferingen i studion gav mig verkligen mersmak.
Jag fotade alltså solglasögon för Sunnydays.se. Det var på en fotografering för dem ifjol som jag träffade Pernilla för första gången, vilket gjorde det extra roligt att hon var med idag. Jag är otroligt glad för att hon dök upp som frivillig modell den dagen, annars hade jag gått miste om en underbart fin vän! (Och en tyrannisk instruktör i Piloxing.. hööhmm.. 😉 Här kan ni se en snygg bild på oss från gymmet..)

Brillorna som fotades är nya modeller som snart kommer in på sunnydays.se.

65 comments on “Pernilla Bolwede for Sunnydays.se”

 1. Jag älskar modellbilder, de verkar svårt. Jag känner inga som vill agera modell så jag har typ aldrig provat det. Den enda modellen jag har är mig själv och hon är inte så bra på att modella, haha! 😉 Lyckost du är som verkligen kan leva på ditt fotande!

 2. hej jag har nyss tagit lite sagan om ringen-inspirerade bilder och dom ligger uppe på min blogg, jag skulle bli jätteglad om du ville ge lite konstruktiv kritik! 🙂

 3. Hej hej,
  Jag har försökt nå dig på din mail ang. konsultation inför bröllopsfotograferingen men har inte fått något svar än så tänkte bara höra om du haft problem med den igen?

  Mvh
  Amanda

 4. Åh åh åh! Dom var grymma alla 3 paren, o skitsnygga bilder! Jag är jätte dum för jag glömmer alltid dra på mig solbrillor o sen har jag ju vanliga glasögon så då går jag i dom istället, hur kan jag när de finns så snygga solbrillor, dom bara måste ju användas. Har flera stycken dö coola brillor liggandes, dom måste bli använda!!!

 5. när ska du svara på frågorna du fått på blogresponse? Jag skrev en fråga och det är hur länge sen som helst.. :/

 6. Sv: Det är verkligen hopplöst när man får såna där dippar i skrivandet. Jag blir alldeles frustrerad på mig själv för att jag inte skriver, samtidigt vet jag att jag inte är en sån som kan tvinga fram det. Det kommer när det kommer.

 7. I know! =) Dom har valt den översta bilden i ditt inlägg som annonsbild. Men dom har redigerat bort texten på mitt linne. Åhh Elin jag har sånna planer för vår lilla musikvideo haha. Var redo på att dansa.

 8. Sv: En hel?! Stående ovationer från mig, vet som sagt hur grisigt svårt det är. Samtidigt så brukar de det långa, tysta perioderna så småning om betala igen sig med en störtflod av allt det som legat och grott någonstans i bakhuvudet hela den där tiden. Så jag väntar på den 🙂

 9. Seriöst! Blogga mer! Vet du hur mycket läsare du har eller? Skärp dig nu med bloggandet........ 😮

 10. Jag har ett phottix batterigrepp och den här grejen man ska koppla in i kameran och betterigreppet (så man kan fota med knappen där) Är typ sne så man kan inte ta några bilder med ´det för kopplingen är glapp, och jag undra om man kan köpa en ny sån från ditt jobb?(det är där jag köpt batterigreppet) Skulle uppskatta om du svara på det här i ett inlägg 🙂

 11. Sv: Ja, så sjukt DÅLIGT och irriterande att dom inte kan ringa och förvarna att dom kommer ens, så man har chansen att springa hem. Känns ju onödigt att åka ut oanmäld mitt på dagen på en vardag, hur många är hemma då?