Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En dag på Scandinavian Photo

 Canon EOS 5d mark III (snälla bli min...) och Canon EF 50/1,2 L USM
 
 
Om du gör eller gjort en beställning på Scandinavian Photo och har problem/frågor/ändringar med/om/i en order, vill returnera eller byta en produkt eller liknande och ringer eller mejlar in, så är chansen ungefär 50/50 att du får hjälp av mig. För det är delvis det jag pysslar med om dagarna.
Jag har märkt att herrar födda någon gång på 1930-talet är allra roligast att prata med. De är alltid så avslappnade, mysiga och härliga, det blir alltid en massa skratt och när man lägger på, så är man glad för resten av dagen. Pratade med en sådan herre just innan jag gick hem idag. Mer sånt!
 
Utöver det är det mitt jobb att hänga på Scandinavian Photos Twitter och Facebook. Och skriva i Photobloggen, som påminner bra mycket om mina egna fototips här på bloggen. I veckan ska jag posta två inlägg om resefoto, så titta in! 🙂
 
Det blir lite av varje över det också... Här jobbar jag i alla fall fyra dagar i veckan 🙂

38 comments on “En dag på Scandinavian Photo”

 1. Intressant att du skrev ett inlägg om ditt jobb på scandinavian photo 😀
  Vill också ha en 5D mark III, men min nuvarande kamera får duga så länge 😉

 2. Åh vad glad jag blev att du länkade till eran fotoblogg, jag behövde verkligen "Fem tips för att få tillbaka fotosuget!" inlägget.

  Kram!

 3. Säger som många andra här
  Åh va roligt att du bloggar mer nu .
  Din blogg blir roligare o läsa när du bloggar
  flera gånger per dag 🙂

 4. Hahaha skön video nedan!!! Skönt att veta att du är lika knäpp som jag 😀 hallÅ funkar det att smsa dig nu eller?

  1. Ehm... hmm.. ja det ska funka nu, men jag är inte 100%. Men smsa på så märker vi ;)Och ja.. det är därför vi passar så bra ihop! !! 😉

 5. bli gärna medlem här bästa sidan för att få gratis kläder lägg upp en banner för att kunna börja handla
  I found this lovely Oasap women’s high street fashion store and would like to invite you to join its Fashion Hunter Program where you can get freebies in exchange a post on your lookbook, chictopia or blogspot. PS: If you join through this invite and approved to be Oasap Fashion Hunter, I’ll get $8 cash credit. You can invite your friends and get money too. Join Now.

 6. Åh vad kul att läsa om ditt jobb! Berätta gärna mera, har du fått nått märkligt samtal någon gång? Vad är det roligaste som hänt?

 7. Hej Hej, Mellan 14.00-16.00 uppdateras Relationer&Sex kategorin med '' Det betyder dina sexdrömmar'' DEL 1 & Del 2

  Hoppas att du kommer in och läser:)
  Önskar dej en fortsatt bra dag.

 8. Håller med många att det är super roligt att du skriver ett inlägg varje dag, love it! Din blogg har alltid varit min favorit blogg, och tyckte det var ganska så tråkigt då de inte kom upp några inlägg länge. Tycker det är så roligt att läsa om din vardag! 😀 Och läste ditt svar till Linnéa, och tycker du skall sluta tänka att du måste ha perfekta inlägg och foton, allting behöver inte alltid vara perfekt. 😉

  1. Kul att höra att det uppskattas och att ni orkat igenom den tråkiga perioden, som även var väldigt tråkig för mig :/ Det peppar mig att fortsätta! 🙂 Och jag lovar.. ska försöka bli av med mitt perfektionist-beteende.. haha.. verkligen något jag måste jobba på 😉 Kram!

 9. Ville bara skriva att jag verkligen gillar dig skarpt, och följer din blogg slaviskt. Du är så enormt duktig och verkar ändå vara så "down to earth" och en genomtrevlig tjej.
  Fortsätt så och tack för alla tips och allt som du ger mig och så många andra!

 10. Roligt att du nämner det där med de äldre herrarna. Jag arbetar som operatör och jag och mina kollegor satt och diskutera just det för några dagar sedan 🙂

 11. Hejsan, tycker verkligen om din design och dina bilder.
  Fotograferar också mycket men kan inte göra en snygg design. Ska starta blogg på blogg.se istället.
  Du har inte lust att hjälpa mig att förstå hur man ändrar grejer eller vet någon annan?

 12. Kul att läsa lite om ditt jobb, sådana här vardagsinlägg är kalas. Det behöver inte vara mer än så ibland 🙂 Själv jobbar jag på bank i sommar och visst är de äldre människorna mysiga att prata med.