Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En bensträckare med Vätterutsikt


Fotade med attraktiva Fujifilm X10.

När jag åkte buss till jobbet varje morgon, så såg jag alltid en massa fina landskap, som bara swischade förbi utan att jag kunde göra någonting åt det. Nu när jag har bil kan jag ju svänga av från vägen och ta några bilder. Kände på det första gången imorse - det var fantastiskt vackert och fantstiskt lyxigt!! 😉

Måste bara komma ihåg att ta med kameran varje dag..
och stiga upp i tid så att jag "har råd" att offra lite tid på att stanna... 😉

33 comments on “En bensträckare med Vätterutsikt”

  1. Åh det där är ju en av de sakerna som får mig att överväga att ta körkort, inte för at ja hade köpt en egen bild då ändå men.. Vill inte! Skaklara_mig_utan!

  2. Sv: Mjo, alla våra föreläsare säger att "som fotograf måste man ja bil" men då blir jag bara mer sporrad att visa att det går utan haha. Får anställa en assistent med körkort...

  3. Just det där med att gå upp i tid så man kan offra några minuter längs vägen har jag kämpat med i ett år nu. Kommer du på nåt trick så kan la du hojta till?

  4. Hejsan! Vilka fina bilder och sjukt fint landskap.
    Får man fråga vart du hittade din bakgrund? Tycker den är riktigt fin eller kan du skicka ''adressen'' på den, Tacksam för så snabbt svar som möjligt. Kram:)

  5. Åh, vad jag håller med! Bilen är frihet. Har gjort många sånna där turer det senaste, bara åkt till någon vacker plats en stund... gjorde en avstickare på väg till jobbet häromdagen och fångade helt fantastiska vinterbilder. Det hade varit omöjligt utan bil. Och utan kamera, förstårs!