Ljung mitt i allt

62
 
 
Hade planerat en massa inlägg som skulle postas denna veckan, men det blev inte av..
Har dels varit mycket att göra, sen har jag varit så sjukt trött – var nog inte bra för mig att kolla på bio och komma i säng klockan 04 på natten, mitt i veckan.. 😉 Fast mest beror det på att min redigeringsdator sagt tack och hej och det är så himla omotiverande att sitta och fixa bilder på en 13″ skärm… Fan alltså… datorn – jag behöver dig!!

Jag återkommer med fler svar på frågestuden snart förresten, många som frågat om dem 🙂

62 responses to “Ljung mitt i allt

 1. Fina bilder!
  Jag har också varit riktigt trött den här veckan, men nästa torsdag har jag iaf avslutning och då blir det looov!

 2. Så sjukt fina bilder!♡ Vilken kamera andvänder du? Skulle inte du kunna göra en uppdaterad "I min kameraväska" video?

 3. Det är så fint med ljung. Tur att den är så tålig också så slipper jag ta kål på den inom 24 timmar av min vård. 😉

 4. Even Barbie Wants To Be Me <3 – Ta chans att synas på en av Södermanlands största bloggar! Delta i länktävlingen som sker dagligen, genom att kommentera inlägget "Bli Dagens Blogg".

 5. Svar: Ja :O

  Jag fick en spontan idé. Vi känner ju inte varandra men jag är så otroligt nyfiken på din bok och jag skriver själv fantasy. Skulle vi kunna göra ett "byte"? Om jag mejlar någon/några sidor av min bok så kan jag få läsa lite av din? Det skulle vara otroligt intressant!Du behöver verkligen inte om du inte vill men jag tänkte att jag måste fråga i alla fall! 🙂

 6. Du är en av de bästa på att fotografera som jag vet om! Har följt dig sen några år tillbaka! Och jag måste bara säga att du har tagit så himla många inspirerande och vackra bilder som har varit en riktig inspiration för mig. Tack för att du fick mig att börja fotografera Elin!:)

 7. vilken duktig fotograf du verkar vara! 😀 och katten på profilbilden är helt sinnessjukt gullig, vad heter den? 🙂

 8. sv: Haha, ja det kan man verkligen säga att jag är. De enda som överlever är de som jag inte går i närheten av. Vad härligt att äntligen få bli medlem! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.