Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Katten håller mig sällskap


Fotade med min iPhone4 och efterbehandlad i appen PictureShow.

Vi är kattvakter medan vi är här i Stockholm och just nu ligger hon och sover så gosigt på soffryggen. Skönt att ha lite sällskap här. Där jag ligger och tycker synd om mig själv.
Jag kommer troligtvis åka hem till Jönköping redan ikväll, även om det var meningen att jag skulle stanna ytterligare två dagar. Jag orkar inte ligga här och må dåligt, när jag kan ta mig hem till min egen säng.
Well well. Jag måste ut och göra några ärenden innan jag åker, så jag får väl försöka att fräsha upp mig lite. Sen ska jag ta X2000 hem. Saknar Erik.

38 comments on “Katten håller mig sällskap”

 1. Om du vill se på riktiga djur (hundar), så ska du titta på min blogg. Hur kan du nedlåta dig till att vara kattvakt?

 2. Ljuvliga bilder. Krya på dig, tråkigt att det skulle avslutas så här! Jag är också krasslig. Kanske bryter mitt ut om en dag eller två. Min hals svider och näsan rinner.

 3. Men lilla gumman! Så pappa lyckades visst smitta ner dej... Stackare, du som skulle göra så himla mycket. Kramar dej hårt! Krya på dej!

 4. Hei Elin. Elsker bloggen din. Lært meg masse av å lese innleggene dine! Jeg bare forelsket meg i bildene av soverommet ditt i dette innlegget: http://nevnarien.se/2011/september/mitt-sovrum-ar-mitt-favoritrum.html#comment

  Hvilken effekt! Fantastisk fint. Har prøvd å redigere lignende men får det aldri til. Vet du om et sted jeg kan lese en tutorial hvis jeg vil redigere bildene mine lignende? Kanskje du kan lage en photoshop-tutorial en dag du har tid? Hadde betydd så mye for meg, har så lyst til å lære meg å redigere sånn!

  STOR klem fra en fan i Norge 🙂

 5. Stackars dig, ligger här och mår uselt också..
  Har gjort i ett par dagar nu, men hoppas att ditt går över betydligt fortare än vad mitt gör.

  Krya på dig och mys med din man, det hjälper 😉

 6. nämen herregud vilken söt kissekatt! vill också ha en, men min sambo är allergisk 🙁
  hoppas du mår bättre! krya på dig 🙂

 7. Hej på dig!
  Vilken otur du har och bli sjuk nu när du är i stor stan...Det går ju mkt förkylningar nu...själv så är jag dundertäppt i snoken men inget annat...men det räcker till...obehgaligt tycker jag att inte kunna andas normalt...krya på dig!!!

 8. Din blogg är sagolik och du verkar så härlig som person! 😀 Hör av dig om du kommer till Göteborg, då borde vi styra en bloggfika! 😀

 9. Katter gör sig alltid bra på bild (nästan iaf), har tre st hemma som nog tröttnat på kameran och mig... 🙂