Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Filminspelning & Krigstjut

Idag har jag och syrran spelat in en kommande storfilm!!
Åtminstone kan vi få tro det... Det blir en kortfilm på max 2,5 minuter, som utspelar sig i skogen utanför Varnhems Klosterkyrka. Om ni hörde en del mystiska tjut därifrån nu i eftermiddag, så var det bara vi som slogs med plastsvärd... Kan säga att det var väldigt ovärt att jag duschade imorse, för jag sölade ned mig ganska rejält i leran.
Vi får se hur länge det tar att klippa denna filmen, då jag inte är en sådär jättevan filmskapare... men jag ska göra vad jag kan och testa på Adobe After Effects och Premiere..

43 comments on “Filminspelning & Krigstjut”

  1. Premiere är ett väldigt smidigt program, gillar det verkligen och då har jag bara använt de ett fåtal gånger än så länge.

  2. Nice, jag (eeeh...) laddade ner premiere elements förra veckan så jag kan redigera mina HD-filmer..dock fungerar ej ljuder..vet du om det finns nån inställning i programmet där man ändrar? (ingen aning om du kan detta än men jag chansar) 😛 annars kan jag gjort nå fel när jag ladda ner filen..fått in bilden men ej ljudet, sjukt störande =(

  3. Hej Elin! Jag vill bara tacka dig för att din blogg finns! Den (och du) inspirerar mig så sjukt mycket! Det var dina teckningar och målningar som fick mig att börja teckna på "allvar"! Jag är fortfarande en nybörjare, men jag tycker verkligen att det är roligt och det var du/din blogg som gav mig det intresset! Jag ville bara säga att jag är så otroligt tacksam att du bloggar och jag hoppas att du fortsätter göra det i framtiden!!! Tack!

  4. längtar efter att få se resultatet 🙂
    Jag har nyss skaffat adobe after effects och premiere men jag har lite svårt att lära mig. skulle va kul om du kunde göra något inlägg med tips eller något, om hur man anväder dom ?;)