Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Killen - med där det händer

Vadå typiskt katter? Jag försöker måla (för en gångs skull - får se om det blir något av detta innan Anno1790 börjar på SVT ikväll!) och Diesel vill bara "KOLLA PÅ MEEEEJ!! MJAAUU!".I'm sketching, but Diesel want me to do something else.. Wonder what... hah!

47 comments on “Killen - med där det händer”

 1. Haha, typiskt katter! Min katt Bella brukar lägga sig på tangentbordet till datorn när man sitter där och hon vill ha uppmärksamhet, haha.

 2. Haha, precis som Duchess! Så fort man tar fram tidningen/papper så hoppar hon upp, sätter sig på det och börjar spinna. Det tycker hon är perfekta läget för att mysa!

 3. Hej, kolla gärna in min blogg. Jag bloggar en hel del om mina nageldesign! Kommentera tack! Fin blogg!
  Cottoncandyyinme.devote.se

 4. Måste bara säga så otroligt fin och vacker din profilbild är! ♥♥
  hur lång är du?, nyfikenhetsfråga 🙂

 5. Måste bara säga så otroligt fin och vacker din profilbild är! ♥♥
  hur lång är du?, nyfikenhetsfråga 🙂

 6. Måste bara säga så otroligt fin och vacker din profilbild är! ♥♥
  hur lång är du?, nyfikenhetsfråga 🙂
  Själv är jag 13 år och 1.6o och har hört att jag inte kommer växa mer 🙁

 7. Ha ha, jodå det där känner man ju igen alltför väl. Oftast har jag tur och lillkissen kan gosa ner sig med husse i soffan, men är inte han hemma och jag verkligen vill göra något annat (måla eller sitta framför datorn) kan det bli riktigt problematiskt. Hon är envis den lilla rackaren.... 🙂

 8. Haha, jag känner igen det där! Varje gång min mamma sitter vid skrivbordet och kollar igenom massa papper ska katten hoppa upp och lägga sig på just pappren! 🙂

 9. Åh, Anno1790, det är en väldigt bra serie! Första gången jag hörde om den var jag ganska skeptisk eftersom den är svensk (haha, jag har svårt för svensk film och sådant för jag brukar inte tycka att det är så bra gjort) men när jag såg första avsnittet blev jag helt fängslad. Så vackra kostymer! :O Och faktiskt flera bra skådespelare och miljöer :O Sådant gör mig lyrisk!

  Awww, min katt brukar störa mig också. När jag ska försöka skriva vill han alltid lägga sig på tangentbordet. Jag vet inte hur många gånger han lyckats klicka in konstiga kommandon på min dator. Det har tagit en bra stund för mig att lista ut vad han gjort och hur jag ska återställa inställningarna xD

 10. Ser du på Anno? Vad kul. Jag har sett första delen, Anno kommer ju också här i Finland på FST5..

 11. Saknar att ha en katt att kunna gosa med.. Får inte/kan inte ha katt där jag bor nu, så det blir bara kattgos när jag hälsar på hos mamma..

  svar: jo, tänker nog köra på lite toningar och färgbomber för att underhålla färgen 🙂