Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tävling!Idag är det tävlingsdags!
Vinsten är den nyaste kurs-DVDn från Moderskeppet - Porträtt och Modell i Studio!
I kursen blir du undervisad (av min Scandinavian Photo-kollega) John Hagby, som är grym på studiofoto! Jag tittade just på den och den innehåller en massa kapitel med tips på hur du kan tänka före, under och efter fotografering i studio. Gottis för oss som är nybörjare när det gäller studio!

VAD? Tre DVDer från Moderskeppet: Porträtt och Modell i Studio
HUR? Det enda du behöver göra för att delta, är att skriva upp dig med namn och e-postadress i kommentarsfältet. Skriv gärna några rader om hur din drömstudioplåtning skulle se ut!
NÄR? Tävlingen pågår till den 11 maj.

Tack till Moderskeppet och Lycka till! 🙂

376 comments on “Tävling!”

 1. Hejsan!
  Jag skulle verkligen vilja vara med i denna tävlingen! Jag älskar att fotografera, men ibland saknar jag insperation & tips på hur man kan fotografera hemma en grå & tråkig dag.
  Min dröm-studio fotografering skulle vara enkla men ändå kraftfulla bilder. T.ex. som där du fotograferade dig själv, men läppstift & gjorde dem svartvita, ursnyggt! ♥

 2. Jag är gärna med! Min dröm fotografering ser är en modell med smink i olika färger. Någon som sticker ut ur mängden, helt enkelt. Hon går på stan som är grå och tråkig, hon kommer och lyser upp tillvaron. 🙂

 3. klart jag är med! 😀
  Dröm plåtningen skulle nog vara ganska färglös med typ vampyr tema eller något sådär läskigt 🙂 Haha vet, jag är hemsk på att beskriva 😉

 4. Jag är med! 🙂 Skulle gärna vilja vinna för att få tips och inspiration om hur man kan göra. Ibland liksom bara låser det sej och jag kommer inte på någonting...! 😛 Och såklart för att det är kul att lära sej nya saker 🙂

 5. Jag är med! Såklart. Jag har ingen direkt drömstudiofotografering då jag aldrig testat detta!
  Jag vill hitta inspiration och lära mig, därför skulle jag jätte gärna vilja vinna denna dvd och leva upp till det 🙂

 6. Jag är med! Såklart. Jag har ingen direkt drömstudiofotografering då jag aldrig testat detta!
  Jag vill hitta inspiration och lära mig, därför skulle jag jätte gärna vilja vinna denna dvd och leva upp till det 🙂

  (råkade skriva fel mail i den förra kommentaren.. hehe ;))

 7. Fotografering är en sak som ligger mig mycket nära hjärtat - det går sällan en dag utan att jag rör min kära kamera. Ändå känns det som om jag en dag vill ta steget och komma lite längre in i min fotografering, och då skulle denna dvd komma väl till pass:)

  När jag ser mig själv framför kamera och stativ i en studio är temat nog något lite dramatiskt, öppet läder, smått fladdrande hår och röda läppar. Bakgrunden är troligtvis vit och modellen bär höga klackar. Ändå skulle bilden vara kopplad till något naturnära, lite jordiga färger och sånt.

  Ah, det kliar i fingrarna - kameran, var är du?

 8. Min drömstudiofotografering är just nu fylld med heliumballonger och en fint sommarstylad vän, där underbara bilder poppar upp på displayen!

 9. Min drömfotografering är i maffiga, färgstarka klänningar med exklusiva smycken och stort stylat hår på stranden en tidig kväll där solen har börjat går ner lite lätt och havet glittrar och lätta brisar ger liv i modellens hår. Ja, så ser min drömfotografering ut 🙂

 10. hej jag vill jätte gärna vara med

  min dröm plåtning skulle vara att jag blev än ken fotograf och fick fota modeller ♥

  för jag älskar verkligen att fota med hela mitt hjärta♥ och vill verkligen lära mig mer och få fler tips

 11. Jag skulle verkligen vilja vinna den dvd:n
  En dröm fotografering skulle inehålla en blandning mellan retro och skatestil, mycket coola assosearer och detaljer! 😀

 12. Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna just för att jag länge har velat lära mig mer inom studiofotografering. Har tillgång till grymma studios i skolan men tyvärr är vår fotolärare sjukskriven så vi som vill använda den måste ha egna kunskaper.
  Min "dröm-session" är att plåta några riktigt snygga siluett bilder. Tänk dig något med lång hår i en hästsvans i en kroppsstrumpa som gör lite häftiga moves.
  Ja, jag håller tummarna! <3

 13. jag är gärna med! jag har ingen drömstudioplåtning direkt.. jag älskar att fota allt och alla och spontant är bäst tycker jag 🙂 alltid kul att lära sej något nytt och användbart också 🙂

 14. Måste pröva lyckan!

  Drömfotografering... Lätt att ha 1700- talstema. Tänk vackra gamla klänningar och detaljer från dem tiderna. Vore helt klart drömmen!

 15. Jag är hemskt gärna med! =)

  Min drömstudio plåtning skulle bli helt fantastisk, det skulle vara romantiskt med ljusa färger. Rosor, pärlor och allt det där söta. Dröm inspirerat ungefär, åh!

 16. Jag vill vara med!
  Har ingen drömstudiofotografering. Aldrig testat men skulle gärna vilja lära mig mer om det så att jag kan sätta upp en liten studio (:

 17. Jag vill verkligen vara med! 🙂
  Min dröm-studiofotografering skulle innehålla mycket färger, kanske fingerfärg eller liknande som man målar modellen med. I början med fina mönster och mot slutet är det mest ett kaos av alla möjliga färger, tror det skulle bli riktigt häftigt! 🙂

 18. Jag vill utveckla mitt fotograferande och framför allt bli bättre på att fota porträtt. Min drömfotografering i studio skulle vara att man tar ett gammalt kort från när man var liten och återskapar det. Att man får komma tillbaka till en gammal bild.

 19. Jag vill utveckla mitt fotograferande och framför allt bli bättre på att fota porträtt. Min drömfotografering i studio skulle vara att man tar ett gammalt kort från när man var liten och återskapar det. Att man får komma tillbaka till en gammal bild.

  glömde e-posten så skickar igen xD

 20. woho jag vill vara med!
  hm min "dröm plåtning" i en studio skulle nog vara att fota en riktigt proffsig dansare, gärna balettdansare! för de kan röra sig så snyggt, gärna svartvita bilder, som ger attityd men samtidigt är vackra! =)

 21. Hej!
  Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450

  Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)
  Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.

  Gratis är gott, eller hur?
  Prova du också 🙂 Helt gratis!

 22. Jag vill vara med!
  Namn: Linda Hedberg
  Mail: [email protected]

  Har aldrig fotat i studio, men skulle väldigt gärna vilja testa! Min drömfotografering skulle vara med en klädlös modell med stort, slarvigt fixat hår och häftigt, mörkt smink och där fokus skulle ligga på ansikte, hals och rygg. Snygga "mörka" poser och svartvita bilder som slutresultat. Vilken dröm!

 23. Min drömfotografering i en studio skulle vara att avbilda alla våra stjärntecken, men att göra det med en twist. Det skulle vara en mörk bakgrund med bara en spot och några riktade blixtar mot modellen, som skulle vara kraftigt sminkad och ha tunna tyger och vara barfota. Sen när jag ska avbilda stjärntecknena vill jag använda mycket hår till att skapa de olika symboliska tecknena med... GUD det skulle vara såååå coolt!
  (Sen vill jag även fota "tråkiga" saker i studio, så som bröllop-, bebis- och grafiska porträtt, men det ovan låter mycket mer effektfullt ;))

 24. Jag är hemskt gärna med!

  Min drömstudio plåtning skulle vara dans bilder, blixt mot kamera så det blir lite motljus effect och personen gör nå snyggt moves, lite som breakdance. Eller så skulle det vara något dramatiskt som dreads, korsetter, nå snygg kjol/klänning till. 😀

 25. Jag är gärna med! 🙂

  Svårt att veta ens drömplåtning men förutom en modell med vackert smink så skulle jag nog vilja ha lite mer kulisser än bara en vit bakgrund, kanske en "fantasy" plåtning med mörka träd och andra vilda växter. 🙂

 26. Min drömplåtning skulle vara med en riktigt duktig modell och ett stylistteam på en sandstrand i något varmt land och fota sommar mode, det hade varit skitroligt!

 27. Jag är med!
  Min dröm studio fotografering skulle nog vara att man sminkar modellen med regnbågensfärger.Jag älskar också vatten så nåt roligt med vatten t.ex ögonblicket när man sticker in en nål i en vattenballong fylld med vatten.

 28. Min drömfotografering i studio är väldigt enkel. Min systerdotter med en söt klänning och klarröd heliumballong i handen. Ljuset är soft och känslan rofylld. Mer än så behöver inte en drömfotografering vara - för mig är det de små sakerna som är stora.

 29. whoa, älskar denna sorten av tävlingar, är helt klart med!

  Min dröm studiofotografering... ja min kreativitet och fantasi suger, gärna något annorlunda, som både passar i svartvit och färg, kanske långa flätor, mycket färg, eller kanske jordnära, ingen aning.
  Tur att man kan göra flera än 1 fotografering!
  Sen skulle skivan vara som toppen över I:et.
  Får snart en ny kamera så det ska bli toppen att utforska den, men bra och nya tips 😉

 30. Åh, min drömstudiofotografering skulle vara på barn, fota massa olika barn och fånga de olika personligheterna. Älskar att fota barn 😀

 31. Nu hoppas jag VERKLIGEN på min tur!
  Varför? - För att jag alltid varit nyfiken på studiofotografering men inte har den blekaste om hur det går till. Nu när jag även har en lokal där jag faktiskt skulle kunna ställa upp en studio är det extra intressant!
  Min drömstudioplåtning skulle vara att få fota barn som fyller år med "smash a cake" 😀

  håller alla tummar jag har

 32. Åh, vad kul med tävling, speciellt med en dvd i vinsten! 😀
  Min drömfotografering i en studio skulle nog vara att få gestalta en huvudkaraktär i en disney film. Jag älskar disney och att få pröva fota en modell till exempel liknande Belle i Skönheten & Odjuret tror jag hade varit riktigt kul. Dock kan jag inget än inom studiofotografering så en dvd hade ju varit en bra hjälp att komma igång med det. 😀

 33. jag är väldigt gärna med! Min drömfotning skulle nog vara i en studio som har väldigt mycket varma toner i sig, tyg och olika material, vilket får ansiktet se så grymt mycket bättre ut!

 34. Drömstudioplåtning är helt klart massa Goa och lekfulla bilder på mina barn, hopp, studs och lek på bilderna.

 35. Åh vad passande! Jag går i mediagymnasiet i sthlm och har precis börjat läsa Foto A. Vi ska lära oss att sätta ljus osv i studion om någon vecka och sen har vi fri tillgång till studion i skolan när vi vill. DVDn hade varit perfekt för mig som verkligen vill lära mig dethär med studiofotografering nu när jag har världens möjlighet att fota fina bilder och öva öva öva.
  jag vill ha... 🙂
  Fanny Zetterberg
  [email protected]

 36. Oh, denna DVD vore jättekul att vinna! Har inte fotat seriöst i studio sen Foto A-kursen på gymnasiet och skulle behöva massa tips.

  Oj då, drömstudioplåtning.. hmm så här på rak arm kom jag att tänka på nån typ av ballerina-fotografering med massa tyll och motljus. Kanske med en stor och en liten mini-ballerina.*

 37. Hejsan ! Jag skulle gärna vela vara med för jag är verkligen fotointresserad, redigerings intresserad också.
  Min drömplåtning skulle nog vara i en skog som känns så där magisk, och själv vara modell och se ut som en sagolik älva =) <3 !

  Tack 😀

 38. Jag vill vara med och tävla!!
  Drömplåtning i studio... svårt då jag aldrig provat på det, men ett rocktema skulle passa mig perfekt! En modell som med makeup och rekvisita gestaltar olika stora rockband vore coolt...

 39. Det lät spännande, jag är gärna med och tävlar. Hur min drömstudiofotografering skulle se ut återstår att se när jag fått ta del av alla de tips som finns på dvd´n. För jag tror att denna dvd helt och fullt ändrar mina tankar!

 40. Min drömstudio-plåtning vore en färgglad plåtning med mycket ljus som man har exprimenterat med och en massa färgklickar överallt.
  Sen skulle jag vilja ha några papegojor också som är med ppå plåtningen. Sweet ♥

 41. Min drömstudio-plåtning vore en färgglad plåtning med mycket ljus som man har exprimenterat med och en massa färgklickar överallt.
  Sen skulle jag vilja ha några papegojor också som är med ppå plåtningen. Sweet ♥

  Råkade skicka en tom kommentar nyss.. hehe

 42. Jag är med! 🙂
  Att få fota i en ljus studio, och att få fota barn. Barn gör som dom tycker, och de bjuder på riktiga leende, skulle vara kul att få fram gädjen i ett barn, en bild säger mer än tusen ord.

 43. Jag är med och tävlar!
  Min drömplåtning är att fota på en fin äng i kanonfint ljus, typ soluppgång, där man ser en tjej med långt vågit hår gå och dra handen i det långa gräset, kanske även ta några bilder med ballonger eller sopbubblor, och så ska modellen ha en vit klänning med bar rygg. Det vore rena rama drömmen! 😀

 44. Jag vill också vara med. Just röjt upp i rummet hemma där jag har min hemmastudio men insperationen finns inte riktigt så denna dvd skulle vara perfekt.

  Min dröm studioplåtning ska vara nå som sticker ut och kanske med en liten nyfödd bebis. Har några halv idéer i huvudet som jag filar lite på 😉

 45. Min dröm är nog den mest omöjliga(men inte helt).
  Men att fota alla mina idoler som inte längre är vid liv (t.ex. Michael Jackson, Freddie mercury, John Lennon). Det skulle vart en obeskrivlig upplevelse. När dem var vid liv alltså, inte deras skelett.

  En grej man kan göra annars är att ta bilder på personer som är väldigt lika och sedan manipulera ansiktet tills det ser precis ut som de riktiga kändisarna.

 46. Den vill jag vinna!

  Det bästa med studiofotografering är beauty-plåtningar! Drömmen är en galet kreativ och färgglad sminkning och styling på en snygg modell med en charmig attityd!

 47. Jag är gärna med!!
  Min drömstudioplåtning skulle nog vara att jag fick stajla modellen hur jag ville och få kort som verkligen sticker ut. Massvis med färger och glädje! 🙂

 48. Jag är med 🙂

  Min drömstudioplåtning är en med en modell som är rikligt sminkad i svart, med svarta läppar och halvrufsig, lite rockig svart frilla, klädd i thrasiga samt 1800-tals vintage goth plagg som matchar varandra. Oh lalá!

 49. Jag är med! Kan nog inte beskriva min drömstudioplåtning, men jag skulle vilja plåta ett sött par som kärleken bara sprudlar runt om,ett rätt så ungt ett, på en äng full av vitsippor och blåklockor.Det skulle vara min drömplåtning 🙂

  [email protected]

 50. ÅH vilken rolig tävling! Jag är gärna med 🙂 Min drömfotografering är att fånga den perfekta bilden när en dansare hoppar upp i luften och gör det perfekta hoppet! Svart bakrund, högkontrast och fångar just dedär "ögonblicket" 🙂

 51. självklart vill jag vinna den här dvd:n. gillar verkligen moderskeppets grejer.
  drömstudiofotograferingen... mörkt och kontrastrikt =)

 52. Vill först o främst tacka för en underbar blogg! Du har gett mug väldigt mkt insperation! Jag skulle vilja plåta nån som hänger ner från taket i linor, supersminkad, jättetuperat hår och en svart tight, svart "jumpsuit" eller liknande! De skulle va råhäftigt!

  /elin

 53. Hejsan! , skulle vara grymt kul att vinna, så klart jag är med!

  Min drömstudioplåtning skulle nog vara ett gäng modeller i svarta likadana kläder, lite allmänt tråkiga med en hög hästsvans. Mitt i klungan av tjejer skulle det vart en modell med stort hår, färgglada konstiga kläder och mycket färgstarkt smink, allt i svartvitt utom tjejen i mitten, grymt!

  håller tummarna!

  / amanda

 54. Jag har nog inte direkt någon drömstudioplåtning, men jag skulle gärna vilja testa att fota en bil i en såndär stor studio! Vet inte vad för bil, men nån klassisk fin med spännande linjer!

 55. Jag är oxå med och tävlar....

  Min drömfotogrefering är att få fota fota små nyfödda bebisar...jag ser en liten säng, ballonger, lite sidenband och deras små ansiktsuttryck <3

 56. Wow vilketroligt pris det vore toppen för mig som inte riktigt har vågat mig på porträttfotning än så jag håller verklingen tummarna för vinst!

 57. Självklart är jag med!!
  Har testat på lite studioporträtt i skolan, men någon direkt drömfotografering har jag inte. Möjligtvis att kunna ha en egen studio och fota mååååååånga olika teman med olika modeller 😀

 58. Hejsan, gud vilken underbar tävling. Min dröm vore att försöka mig på ett riktigt Marie Antoinette porträtt som möter alice i underlandet. Vore ashäftigt!

 59. Åh, min drömstudioplåtning skulle vara att fota min lilla hund Hugo tillsammans med mina föräldrars hund Freja 🙂 Älskar att fota djur!

 60. Min drömfotografering är historiskt inspirerad där jag vill fotografera 1700 talets Eden i Bollhuset. En händelse under Franska revolutionen som startade 1789. Symboliken i bilden går enkelt att beskrivas med "Frihet, jämlikhet, broderskap".

  Jag har en egen studio på tre blixtar, svart och vit bakgrund osv. Men jag är ny inom studiofotografering.

 61. Jag är med 🙂
  Men drämplåtning är svår det kan va så många olika något tidlöst, lycka i ett barn som precis har lärt sig cykla, något romantiskt med många olika blommer eller plåta i en djungel med höga träd där apor, fåglar och ormar finns, och mycket mer!

 62. Jag vill vara med!
  Jag älskar familj-, par- och barnfotografering
  tidlösa svartvita bilder som utstrålar kärlek och lycka. <3

 63. Jag är med!
  min dröm studio plåtning skulle vara att fota någon av mina vänner, och själv få bestämma sminkningen och sånt innan!

 64. Mie Hansson
  [email protected]

  Åh, jag dreglar redan nu. Jag skulle vilja göra en fotografering i studio fylld med färger eller bygga ett rum i en studio med en massa saker i en o samma bild. Kan inte riktigt sätta fingret på hur jag menar men kan se det själv framför mig, tror det skulle bli perfekt! 🙂

 65. jag är med 🙂
  Min drömplåtning, det är svårt har en del. Tex, jag vill ha ett fantasi tema så det blir riktigt coola och färgstarka porträtt. studion ska ha massa olika tyger, ljus och massa annat för att kunna göra en riktigt snygg plåtning!

 66. Vill jättegärna vara med i tävlingen ;3
  Min drömfotografering skulle vara med kläder som jag själv sytt och med mycket detaljer som smycken mm. Lite gammaldags stil blandat med nytt 😀 Det skulle vara underbart att få fota.
  Tänk att fota någon i ens egen sydda kläder! Men några medhjälpare som sminkar och hjälper till med hårstyling <3

 67. Min drömplåtning skulle vara med en person med väldigt intressant utseende, sen skulle vi testa olika färgteman, tex. rött. Då skulle sminkningen gå i rött, kläderna detsamma. Och bakrunden i någon snygg grå. Kan bara tänka mig hur snyggt vitt och blått skulle blivigt.
  MYCKET FÄRG!

 68. Ja är absolut med! 🙂
  Min drömplåtning skulle va att först äga en riktigt stor och biffig studio, massa strålkastare, refelxskärmar, boxar, allt 😀
  Sen skulle fota precis allt o alla i den. Du skulle absolut vara den första jag skulle vilja fota :3 Vilken dröm! 😀

 69. Åh jag är med!

  Min drömfotografering skulle innehålla mycket spets, vitt, vacker klänning, naturligt smink och hår, men på ett rått och kallt ställa så man fick kontraster. Kanske ett mystiskt leende på modellens läppar skulle vara häftigt också.

  Det är min dröm det!

 70. Jag skulle helt klart jobba med någon underbar modell, klädd i något enkelt och fint och ansiktet prytt i galna färger. En bra kombination.

 71. Vilken rolig och lätt tävling!

  Min dröm gällade studiofotografering är att jag skulle vilja ha en riktigt stor studio, där man kan bygga upp ett drömlandskap med vackra tallar/granar, mjuk grön fluffig mossa. Kanske lite dimma i bakgrunden och sedan en stor maffig vacker häst som står vackert, kanske med riktig snygg maskering så hästen ser ut som en pegasus. När jag ändå håller på så skulle en fin flicka med vacker klänning få vara med, både med och utan häst.

  Vad tror du om det? Om jag skulle lyckas fixa detta, vill du vara med och fota då? Kanske stå modell 😉

 72. Hadde vært perfekt å vinne for å få inspirasjon.

  Min drømmestudiofotografering hadde vært portrett med sminke i alle regnbuens farger, tyll, fjær og paljetter.

 73. Såna här tävlingar uppskattas verkligen alltid, så himla kul! Min drömstudiofotograferingen skulle nog bestå i att få fota Bryan Adams. Lite mystiskt, med gitarr och läckert ljus.

 74. Roligt tävling, vill jättegärna vara med 🙂
  Min dröm-studioplåtning då är att de finns mkt ljus, en soffan och min fina kompis som står som modell. Temat skulle nog vara typ som ängel, typ ängla bilder. Ljusa och drömmig bilder. Alltid velat ta sådan bilder men har inte fått tillfället att göra det.

  Annars skulle detta vara oxå min dröm-studioplåtning, att ta bilder på ett gulligt par, för att kunna visa glädje och kärleken de delar med varandra. så de kan pryda de bilderna hemma hos sig.

 75. Klart man är med!
  Finns det möjlighet att lära sig mer om porträttfoto så passar jag på, skulle så gärna vilja komma igång med det om jag hade modeller att öva på... 😉

  En liten "drömplåtning" är en typ alternative marilyn monroe tanke, ganska hårda kontraster, fräck sminkning men ändå lite samma stil =)

 76. Min drömplåtning är att ha en bra modell och bra ljus. sen är det bara att köra efter hjärtat.
  sedan en mjuk redigering med "dröminslag"

 77. jag är med och tävlar!
  Min dröm studio fotografering just nu är en gammalmodig liten kärleks scen, där det är en tjej med vit klänning skrivande ett kärleksbrev, till det lite små söta unika/gammaldags detaljer runt omkring som en korg med lite picknick och lite smått och gott. Vore underbart!

  Kram

 78. jag är såå påå.
  Min drömplåtning är bra modell, bra ljus sen att köra läänge bara efter hjärtat.

  Sen redigera mjukt med "dröminslag"

 79. jag har en dröm om att bli fotad i paris.

  jag knäpper mycket bilder varje gång, men nu har det varit så trist med vädret och jag skulle vilja ha en liten knuff för sätta igång igen så skulle vara roligt att vinna just den här tävlingen 🙂

 80. Min drömplåtning hade varit fantasy inspirerat goth men mörkbakgrund. Massa fläktar och långklänning med hängande tygstycken som bara blåser till liv. 🙂

 81. Hej! Jag vill vara med i tävlingen! Jag har precis börjat fotografera och min drömfotografering skulle vara nåt lite udda och galet med mycket färg.

 82. Heejsan!
  Min drömstudioplåtning skulle nog vara att jag skulle få fota i en studio med en riktig modell som verkligen gillar att stå där framme, när man kan sminka henne, byta kläder m.m.
  Kanse lite strandmode, med hattar och fjädrar osv...
  Skulle vara sjukt kul om man kunde göra det någon dag, och verkligen lärde sig hur man på bästa sätt skulle få den perfekta bilden.
  Jag älskar att fota och framförallt i studio, då man kan jobba lite med ljus och färger!
  Men jag skulle vilja veta såå mycket mer som jag kanske kan få ut av dom kurserna!
  Tack på förhand, hoppas du hör av dig!

  Kram
  Madeleine Gustafsson
  [email protected]

 83. Jag är med! 🙂
  Min drömfotografering är att kunna fota lika bra du och andra fotografer. Ni har allt! Insperation och är stor förebild för andra. Vinner jag DVD filmerna är jag ett steg längre fram att bli en bra fotograf 🙂

 84. Jag är med. Min drömstudioplåtning skulle innehålla några toner i lila med en vit bakgrund och lila blommor i olika nyanser. 🙂

 85. Jag skulle vilja vinna 🙂
  Det vore häftigt att fota svartvita bilder samt att modellen är målad i zebra mönster 😀 Och svart bakgrund på det. Och kanske någon snygg ljussättning som man säkert får lära sig av DVDn.

 86. Min drömplåtning är att fånga känslan "som sig själv är man starkast" i en hel serie. Att stå rakryggad för den man är och den man vill vara. Ett enda virrvarr av människor- små, taniga, stora, tjocka, vita, mörka, HBTQ-personer, rullstolsbundna, idrottspersonligheter, äldre. Att slå ett slag för att allas olikheter är fantastiska på något sätt! <3

 87. Jag är med♥
  Min drömfotografering skulle vara mäktig och kraftfull, med mycket känslor. Allt från utsmetad mascara och tårar till tuperat hår och mycket läppstift ända till lockat hår och söta klänningar. Också med mycket ljus ur olika vinklar.

 88. Jag är jättegärna med och tävlar!
  Dels för att jag i alla fall tänkt köpa den och blev glatt överraskad över att man nu har chans till att vinna..
  Men också såklart för att jag tycker det är fruktansvärt roligt att fotografera i studio,men kanske inte känner att jag ha rätta "verktygen" och kunskaperna för att få till mina foton så där som jag vill med ljus och lite sådant. Därför hade den passat perfekt i min ägo så jag kan fortsätta utvecklas och bli bättre på det jag brinner för.
  (Oj, novell-skrivaren, är det jag det? :p)

  Kram!

 89. Min drömplåtning i studio skulle ske med en modell, ganska enkelt sminkad men med kläder, hår och rekvisita som skulle skapa en otroligt dynamisk bild. kanske några fönar för att få lite rörelse i textilierna och vackra skuggor!

 90. Min drömplåtning i studio skulle vara i en stor ljus lokal med pigga modeller jag själv känner. Fantasin skulle få flöda, hög inspirerande musik skulle spelas i bakgrunden och jag skulle fylla massor av minneskort. 🙂

  mvh
  Marie Mattsson
  [email protected]

 91. jag är med! Min drömfotografering i en studio skulle vara 2 modeller en manlig och en kvinnlig, båda har varsinn hink med vatten som dom kastar på varandra så att det ser ut som lek och andra barnsliga grejer som att köra bobbycar. Men dom skulle vara väldigt dramatiskt och dystert sminkade och kläderna skulle gå i gråskalor . Precis som två olyckliga barn och det enda roliga i deras liv är deras leksaker....

 92. Åh, den har jag velat köpa länge men har inte råd.. Min absoluta drömplåtning är att plåta lady gaga, i en studio, med massa smycken, massa smink och höga skor. Åh! Får gåshud bara av att tänka på det..

 93. Med den dvd träning och bättre kunskap skulle jag kunna få göra det jag vill, nämligen att fota barn. Finns inget jag mer älskar än mina barn och vem som förälder gör inte det? Jag vill föreviga dom i sin naturliga lek, inte uppställda men med perfekt ljus och skärpa.

 94. Hej!
  Min drömstudioplåtning:
  Fonden skulle vara ungefär 3 meter, jag gillar inte när modellen är så lång att man inte kan ha hel kroppsbild för att fonden inte är tillräckligt lång.
  Självklart vill jag att modellen ska vara Megan Fox eller Lindsay Lohan. jag är ett stort fan till de båda för att jag han relatera till dem och det är riktigt bra som modeller. Jag har flera idéer det skulle vara sjukt kul att kunna ha typ rockabilly tema. Men min dröm är Romantiska bilder.
  Jag skulle vilja att modellen ska ha en stor chiffong klänningar som har flera lager. Sedan vill jag ha en fläkt källa så att klänningen kan flyga lite. Hon ska vara romantiskt sminkad med lite fjädrar i hennes hår.
  ahah nu borde jag sluta och fortsätta plugga.

 95. Såklart kommer jag inte vinna, men det vore en dröm!
  Min drömfotografering i studio skulle vara kärlek. Alltså inte bara två modeller som låtsas att älska varandra med en massa hjärtan runt om utan kärlek I blicken! ELLER en med massa färgstänk i 😀

  DU ÄR BÄST ♥

 96. jag är med 🙂 drömplåtningen.. har inte riktigt funderat så långt! Håller mest på att testar mig fram och "lär mig själv", men helt klart är det ju en dröm att få lära sig studiofotografering! Skulle vara kul tror jag att fota härliga fina bilder på mina närmaste vänner + mig. eller nått 🙂

 97. Min drömplåtning i studio skulle vara med en av mina närmsta vänner som siktar på att bli en modell. Jag skulle styla henne själv, väldigt naturligt och romantiskt stylad ska hon vara. Det ska bara vara vanliga bilder som hon kan använda till hennes portfolio i framtiden! Då skulle både hon och jag få bilder till en portfolio och så skulle båda självklart utvecklas i det vi vill hålla på med! 🙂

  Väldigt bra tävling det här förresten! 🙂 Kram!

 98. Jag fotograferar väldigt ofta i studio
  (jag har byggt en hemma)

  <3
  Så en drömfotografering...

  Min dröm och jag hoppas kommer bli sann är att fotografera i Paris. Modestaden själv.
  Att jag och en modell fotograferar i stora lokaler med 10 meter i tak och fantastiska fönster.
  Självklart skall det vara underbart vackra brudklänningar med offantligt mycket tyg och känslor.
  Jag har en vän som studerar till mode-designer där och hoppas på att en dag ska jag fotografera hans kreativa alster.

  That is my dream
  <3

 99. Jag är med! 😀
  Min dröm fotostudio-grej är nog att få göra ett helt rum som bara är till för att fota i! Skulle också vilja fota mer peroner en bara min familj!

 100. Min drömfotografering skulle nog vara att ha jättefärgglada bilder, där man har hällt målarfärg överallt, skvätt färger och gjort det riktigt glatt! Lite som en sagovärld 😀

 101. Jag är med! Jag har aldrig haft möjligheten att fotografera i en studio, men drömmen skulle vara att fotografera en modell utan smink och lägga fokus på skuggor och olika former.

 102. Hej! Jag vill gärna tävla, min studioplåtning skulle innehålla "mina" (min pojkväns) syskonbarn som är så härliga. De förtjänar att bli förevigade på ett proffsigt sätt!

 103. Den viktigaste detaljen i min drömstudiofotografering är vem/vilka jag skulle fota och det skulle vara helt j-klar underbart om jag fick fota min favoritgrupp Billy Talent! 🙂

 104. Jag är med 🙂
  Min drömplåning är att flera människor ska ligga som i en hög på blöt asfalt i vita käder som blivit blöta. Högst upp på högen ska det sitta en litet barn, med en kniv och bara se sådär löjligt glad ut. Sen ska jag göra bilden svart vit, med hög exponering på människorna, så bakgruden blir välfigt mörk, men man ser dom vita människorna ligga där.

 105. Jag är med 🙂
  Min drömplåning är att flera människor ska ligga som i en hög på blöt asfalt i vita käder som blivit blöta. Högst upp på högen ska det sitta en litet barn, med en kniv och bara se sådär löjligt glad ut. Sen ska jag göra bilden svart vit, med hög exponering på människorna, så bakgruden blir välfigt mörk, men man ser dom vita människorna ligga där.

 106. Får man vara med även om man bor på Åland. Jag ger det ett försök i alla fall 🙂

  Drömplåtningen är utan tvekan "all natural". Jag älskar att fånga folks naturliga skönhet och få dem att inse hur vackra de är - även utan "kladd och klet!

  Kram,
  Evelyn Nyman
  [email protected]

 107. Jag är med! 😀
  Min dröm fotostudio-grej är nog att få göra ett helt rum som bara är till för att fota i! Skulle också vilja fota mer peroner en bara min familj!

 108. Jag vill också ha chans att vinna och jag är total nybörjare men vill gärna lära mig allt jag kan och varför inte börja med en av Moderskeppets kurser 🙂

 109. min drömplåtning är i en riktig studio med en duktig modell, mycket smink, häftiga kläder och lite galenhet 🙂

 110. Cool tävling, den måste man ju vara med i! Jag har innan varit med som assistent i en lite annorlunda studio, nämligen en ridhusateljé(=studio för hästar). Men eftersom man bara lär sig att få hästarna snygga på de studiobilderna behöver jag ju lära mig att studiofotografera människor också.

 111. Mitt absoluta drömfoto i en studio skulle vara helt godisinspirerad. Modellens hy skulle vara målad vitt, mjölkaktig, läpparna dramatiskt bruna med glans, sotade ögon. Håret slarvigt uppsatt med hjälp av en polkagrisklubba och (the grand finale) sen skulle olika sorters färger, starka färger, slängas både på modellen och bakgrunden.
  Det är drömmen det, men jag är flexible 😉

 112. jag är med 🙂
  jag har ingen direkt drömfotografering i en studio men jag brukar fota i studio i skolan och tycker det är roligt men vill lära mig mer för det är tråkigt att bara göra samma sak hela tiden.
  Men skulle vilja fota en duktig modell med en grym sminkning 🙂

 113. Jag är med 🙂

  Har ingen direkt drömfotografering, men en fotografering jag skulle vilja göra just nu, men nog inte kan^^, är att dränka en modell i färger, alltså typ målarfärg som om hon vart med i målarfärgskrig och fota henne, färglatt och livligt! 😀

 114. Hejsan!

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna eftersom det skulle vara en fantastiskt lärorik kick på min resa att bli proffsfotograf. Jag har gjort en del studioplåtningar, men skulle absolut vilja bli bättre! Jag skulle gärna plåta naket, mycket hud. Inte på något pornografiskt sätt alls, utan just för att jag älskar hud. Och människokroppen är ju en fantastisk skapelse! Jag skulle vilja leka med former i bilderna och göra dessa till något alldeles extra, endast med en människokropp som rekvisita. Helst skulle jag vilja fotografera modellerna i motljus, så att man endast ser konturerna av kroppar, med ljus som strålar bakifrån. Så mycket fantasi, så lite tid! Jag skulle hemskt gärna vilja ha din hjälp att bli bättre på det jag brinner för i mitt liv.
  Tack 🙂

 115. Åh, så kul! Klart man är med!

  Min drömstudioplåtning skulle nog vara en med historiskt tema, och då riktigt uppklätt! Typ som en bal på slottet för några hundra år sedan 😉 När man aldrig kan uppleva historien, får man väl hitta andra sätt 🙂 Så all in gällande antika ting och kläder, nästan så det inte kan bli för "antikt" liksom 🙂 Kanske att man skulle kunna blanda det hela med lite nutid, men bara litegrann. Typ som en iphone som sticker upp ur modellens ficka, eller något som viskar lite gällande den framtid som väntar. Jag vet inte, det var en tanke bara 🙂

 116. En drömsession i studio skulle vara att man hittar två modeller med tydliga och starka drag, en med mörk hudton och en med ljus. De ska fotograferas i en rätt simpel miljö med ljusgrå nyans och genomgå en rätt lätt svartvit redigering.

  Men skulle vi dra till med en utomhusfotografering kan vi gärna dra in modellen bland lite eld, en dramatisk kvällshimmel och någon savann- eller ökenliknande miljö.

  Finns mycket idéer i det här huvudet!

 117. Åh, så kul! Klart man är med!

  Min drömstudioplåtning skulle nog vara en med historiskt tema, och då riktigt uppklätt! Typ som en bal på slottet för några hundra år sedan 😉 När man aldrig kan uppleva historien, får man väl hitta andra sätt 🙂 Så all in gällande antika ting och kläder, nästan så det inte kan bli för "antikt" liksom 🙂 Kanske att man skulle kunna blanda det hela med lite nutid, men bara litegrann. Typ som en iphone som sticker upp ur modellens ficka, eller något som viskar lite gällande den framtid som väntar. Jag vet inte, det var en tanke bara 🙂

 118. Hej!
  Jag är gärna med i tävlingen, speciellt eftersom jag suktat efter dem dära DVD:na ett långt tag nu...

  Min drömstudiofotografering... Min första tanke är att ha min mamma som modell och fota henne. Jag vill få henne på bild, en bild som både är snygg i en konstintresserads(om du förstår vad jag menar) ögon, men även i hennes ögon. Med porträttsbilder som faktiskt visar hennes vackra sida som alltid funnits där önskar jag även höja hennes självförtroende.

  Senare vill jag även gå vidare med att fota andra intressanta personer i min närhet, min släkt och familj. Och efter att jag känner att det är dags tänker jag hyra in en riktig modell!

  Där har du mina planer och drömmar inför min fotograferingskarriär!

 119. Jag är gärna med och tävlar om DVDn, skulle vilja lära mig plåta studio bilder, har gjort ett försök på min dotters dopkort.

 120. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Min drömfotografering innehåller mycket kontraster, färger, mörk bakgrund som framhäver modellen mer.. Sen har jag massor av tema ideer jag vill prova. 🙂

 121. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Min drömfotografering innehåller mycket kontraster, färger, mörk bakgrund som framhäver modellen mer.. Sen har jag massor av tema ideer jag vill prova. 🙂

 122. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Min drömfotografering innehåller mycket kontraster, färger, mörk bakgrund som framhäver modellen mer.. Sen har jag massor av tema ideer jag vill prova. 🙂

 123. Jag är gärna med och tävlar! Min drömfotografering i studio skulle vara med ett par riktigt duktiga modeller som var vana vid att stå i rampljuset. Rolig rekvisita så som typiska kläder och makeup för en speciell tidsepok eller musikgenre och sedan möjligheter till tusen olika ljussättningar. Självklart med bra musik i bakgrunden!

 124. Hej!
  Min drömstudiofotografering skulle vara en riktigt proffsig en med en väldigt jordnära touch!
  Jag visualiserar ofta om begåvade muas, en asgrym model, mig som fotograf och helt enkelt ett riktigt riktigt proffsigt team!
  Jag skulle vilja fotografera väldigt ljusa lätta bilder i genren mode med häftigt & originellt smink. Helt enkelt sådana bilder man minns men som är väldigt enkla egentligen.
  Det ska ligga enormt mycket jobb bakom (eller det GÖR det om det ska bli som jag har tänkt mig haha) men det ska, för betraktaren, se väldigt lätt ut.
  Åh, nu blev jag lite avundsjuk på mig själv haha. vill så gärna uppleva det där!

  du är bäst! kram!

 125. Jag är gärna med och tävlar! Min kompis ska färga håret rött i sommar så drömplåtningen just nu skulle vara porträttbilder på henne med allt svartvitt förutom hennes hår. Till det en bakgrund av sten eller betong. Med hjälp av en fläkt skulle jag kunna få hennes hår precis så "flygigt" som jag har tänkt mig.

 126. Underbart med inspiration!
  Det jag hade velat göra mest av allt i en studio fotografering just nu skulle nog vara någonting maffigt. Massa hår, smink, smycken, exklusivt, färgstarkt, underbara kläder, intressant ljus. Göra en riktig experiment fotografering. Som att tex doppa modellens hår i olika färgburkar och låta henne svepa håret fram och tillbaka. Hade varit lycka på hög nivå!

  tack för en underbar blogg. KRAM

 127. Åh.... det här VILL jag verkligen VINNA!

  Det första man vill ha är ju självklart en/flera duktig/a modell/er med helst lite "udda" men intressanta drag fast ändå vacker!
  Lite udda och halvmörk sminkning och bli som något sorts övernaturligt men ändå inte. En som man inte riktigt vet om man ska se det som en person man vill träffa eller inte, mystisk fast ändå inte på något sätt... Ser gärna bilden i svart, vitt också! Vet inte varför men det bara kändes bra:)

  Blev kanske lite rörigt där, men min fantasi flög iväg och drog mig med mig och då är det inte alltid säkert att det blev helt förståligt det jag skriver!;)

 128. Hej Elin!

  Jag skulle gärna vilja vara med och delta i den här tävlingen. Jag fotar mest blommor och natur men jag har börjat känna mig nyfiken på hur det skulle vara att ha en egen studio. Jag har funderat och tänker mig en studio i min källare. Jag skulle vilja ha alla tips som man kan få om studios och modellfotografering därför skulle det vara intressant och lärorikt att få inspiration och information av dvdn. Min drömstudio skulle bestå av en liten 'sminkningsdel' där modellerna ska sminkas efter teman till fotograferingen. Sedan skulle det vara ett stort rum med en stor vit duk och såklart en massa blixtar och kameror.

  Jag tror att jag fick med allt.
  / Julia

 129. Hej!
  En trevlig plåtning vore med Elin Kero som modell där ledorden skulle vara: vacker, romantisk och sensuell.

  //Totte

 130. Jag vill vara med och tävla, Min dröm studioplåtning skulle nog vara med en vacker modell med en fräck sminkning och snygga kläder, Ha en rolig ljussättning. Kanske ha ett speciellt tema men vilket tema vet jag inte just nu.

 131. Måste testa o vara med. Har inte rigkit fallit för studiofotografering än, men jag skulle gärna vilja lära mig.

  Om jag hade fått fota vad jag vill i en studio hade jag velat fota en tjej och en kille tillsammans med en massa olika färg över hela kropparna i oliak färger. De ska kasta på varandra, häll smeta ja bara leka med det. Skulle vara något jag vill göra :)!

  För att lägga till en notis så är Du suuuuper duktig :)!

 132. Min dröm är att anlita människor som inte arbetar som modeller och gör då en grym plåtning med färg och framför allt naturligt ljus, enkelt och stilrent. 🙂

 133. Åhåhåhå 😀
  Guuud, har så många idéer CX
  haha kan inte säga något nu, så mitt hopp är väl ute.... HAde iaf blivit överglad om jag vann!! Hade varit underbart med sådana tips..

  Älskar din blogg btw .. 🙂 gunatt!

 134. Jag är gärna med! 🙂
  Min drömstudiofotografering skulle nog vara med mycket grönt och blommor, liksom lite sommarfeeling på det hela men samtidigt hålla det simpelt.

 135. Åhåh, vad kul med en tävling! Jag minns en plåtning med Håkan Hellström i café där bilderna var helt sjukt grymma. (googlade och hittade bilder från den, typ den här är helt grym http://www.google.se/imgres?imgurl=http://cafe.se/files/2008/03/startbild_hellstromteaser.jpg&imgrefurl=http://cafe.se/allt-om-hakan-hellstrom/&usg=__De96CELtCCHLuHer1-wYLYmq71s=&h=490&w=380&sz=51&hl=sv&start=0&zoom=1&tbnid=L-Ld7HXyTy_J0M:&tbnh=130&tbnw=101&ei=HMLBTfjUBsir8QO6guX2BQ&prev=/search%3Fq%3Dcafe%2Bh%25C3%25A5kan%2Bhellstr%25C3%25B6m%26um%3D1%26hl%3Dsv%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:sv-SE:official%26biw%3D1045%26bih%3D529%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=232&vpy=56&dur=986&hovh=255&hovw=198&tx=107&ty=127&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:1,s:0 ) (sjukt lång länk...) Men iallafall, så skulle jag vilja kunna fotografera och retuschera. Färgerna och detaljerna är så sjukt snygga, trots att det inte finns någonting annat än en man på bilden. Men av någon anledning så fungerar jag inte så bra i foto-studion. Iförsig så har jag inte fotat i studio sedan jag var typ 14-15, men jag har fortfarande tillgång till en studio och skulle gärna vilja lära mig några knep! Puss!

 136. Åh detta vore perfekt för mig som har tillgång till en studio och en del förfrågningar om plåtningar där men som är kass på hur jag använder ljuset/blixtar, bakgrunder osv rätt..

  Jag skulle vilja plåta fina modellbilder med "vanliga" svenssons, lite crazy bilder med mycket hår, smink och färg.. Bl.a..

  Kram Mia

  Kram Mia

 137. Vilken rolig tävling - kul att se vad andra drömmer om att fota, också! :0)

  Jag har länge drömt om att fota någon med en enorm tuppkam, svartvita bilder, både detaljbilder och på lite avstånd. (Tyvärr känner jag ingen lämplig modell - och det verkar vara mindre och mindre populärt så jag kanske får skynda mig med det 😉

  Jag skulle också vela fota folk som är fint uppklädda, som till bal, tillsammans med olika djur. Lite fantasystämning.

 138. Åh, skulle verkligen vilja vinna den, älskar att fota just porträttbilder, men vill bli bättre!

  min drömstudiofotografering skulle vara en modefotografering med massa snygga kläder och starka färger och detaljer eller något riktigt utspexat!

 139. Hej! Jag skulle jättegärna vara med!
  Min drömfotografering skulle vara att ta foto på en modell i en udda/annorlunda miljö. Att hon inte riktigt skulle passa in där, men på något sett skulle det se rätt ut ändå. Att mitt foto skulle inspirera folk till att våga vara sig själv, även om man ser ut som en i mängden.

 140. jag sitter fast lite i det här med ljussättning och egentligen skulle jag bara behöva testa mig fram men man behöver tips och man behöver bli peppad för att faktiskt ta tag i det och inte bara känna sig dålig!

  en riktigt rolig idé jag har annars är att fota en kille och en tjej, separat, i olika stilar från olika årtionden! där kläder/smink/hår är typiskt för just det årtiondet.
  det vore väldigt roligt att söka fakta på internet och hitta inspirationsbilder för att sen försöka hitta passande kläder, vilket såklart kan bli svårt men väldigt spännande! sen ta kontakt med en mua eller någon kompis som kan fixa sminket precis som jag vill ha det och sedan ha passande ljussättning och även rikta redigeringen mot årtiondet så att känslan i bilden också går tillbaka i tiden och inte bara stilen på modellen. Jag tror att ett sådant projekt skulle kunna bli riktigt bra och det är även något jag skulle kunna tänka mig att ha som projektarbete i 3an sen!

  man har så mycket idéer och ändå är det så mycket som sätter stopp för en, men det här är verkligen något jag skulle vilja genomföra! 🙂

 141. Jag ska beställa studiokit här snart. Jag har speciellt en plåtning i huvudet och har haft det länge. Det ska vara tyllkjol, massor med pärlhalsband och vacker lätt makeup. Kanske inte min drömfotografering, men något jag tänkt på 🙂

 142. I 1 år har jag nu pluggat foto (på en folkhögskola). Det har inneburit massa ny kunskap och nya möjligheter. Bl.a. har jag fått möjlighet att leka i studio. Superkul! Men svårt. Hade älskat att få hjälp med blixtplacering, inställningar och tips på hur man jobbar med modellen.
  Drömstudioplåtning: Svartvitt, svart bakgrund, snyggt sidoljus och naken modell. Former, linjer, diskret, sensuellt. Och självförtroende hos både mig och modellen att få det att kännas bekvämt.
  Kul tävling!

 143. Min dröm studioplåtning skulle se ut exakt som när Carrie Bradshaw blir plåtad med massa vackra brudklänningar i första SATC filem. Med otroligt vackra brudklänningar från lyxiga märken, underbart ljussken och lyxig rekvisita! 🙂 Åhh vad perfekt det skulle vara, ett mål i livet kanske? 😉

 144. Min dröm studioplåtning skulle se ut exakt som när Carrie Bradshaw blir plåtad med massa vackra brudklänningar i första SATC filem. Med otroligt vackra brudklänningar från lyxiga märken, underbart ljussken och lyxig rekvisita! 🙂 Åhh vad perfekt det skulle vara, ett mål i livet kanske? 😉

 145. Min dröm studioplåtning skulle se ut exakt som när Carrie Bradshaw blir plåtad med massa vackra brudklänningar i första SATC filem. Med otroligt vackra brudklänningar från lyxiga märken, underbart ljussken och lyxig rekvisita! 🙂 Åhh vad perfekt det skulle vara, ett mål i livet kanske? 😉

 146. Hej!
  Kul med tävling 😀

  Hmm, drömstudioplåtnng.. Har så himla många idéer och nyliden fått tillgång till en (knapert utrustad men ändå) studio i skolan.
  Men jag är sugen på att verkligen leka med ljuset. Låta modellen vara min canvas och med hjälp av tyger, mönster och färgadefilter måla med ljuset. Mina kunskaper begränsar mig mer än mina idéer och med DVD-kursen skulle det sätta stop för den galenskapen.

 147. Hej!
  Jag vill vara med och tävla. Om jag vann skulle jag få lära mig ännu mer om fotografering och redigering, vilket jag älskar att hålla på med! Min drömplåtning i studio skulle vara konstnärliga nakenbilder på alla sorters olika människor. För även om man är tjock - smal, svart - vit, ung - gammal så är man vacker och unik på sitt alldeles egna sätt!

  Tack för en super härlig blogg!

 148. Klart man vill vara med och vinna den DVDn! Bra pris! Min drömplåtning skulle vara någon riktig bad guy i studio, där han har slitna jeans och ser ut som en slacker, typ Peter Stormare stuket höhö..

 149. Klart man vill vara med och vinna den DVDn! Bra pris! Min drömplåtning skulle vara någon riktig bad guy i studio, där han har slitna jeans och ser ut som en slacker, typ Peter Stormare stuket höhö..

 150. Klart man vill vara med och vinna den DVDn! Bra pris! Min drömplåtning skulle vara någon riktig bad guy i studio, där han har slitna jeans och ser ut som en slacker, typ Peter Stormare stuket höhö..

 151. Hej Elin! Jag är jätte gärna med och tävlar, vad roligt och spännande! Skulle jag ha chans att fota i studio så skulle det var super om jag kunde fota barn, som jag tidigare inte riktigt gjort. Alltså skulle bli så nytt, och jag skulle kunna få lära mig massor!

 152. Klart man är med och tävlar. Jag har haft mycket tankar kring något som framhäver en tydlig känsla, som smärta/sorg i någon helt crazy variant. Eller en riktigt snygg manlig rockstar. Finns dåligt med sånna bilder 😉

 153. Jag anmäler mitt intresse direkt!
  Min drömscen är en skir brud i en svartvit brudklänning, med en bakgrund av betong och industri.

 154. Hej!
  Tack för en superbra blogg! 🙂
  Min drömstudioplåtning skulle vara ett porträtt som framkallar väldigt starka reaktioner. Det ska inte bara vara en känsla över bilden, utan flera olika som t.ex både glädje och sorg, kärlek och hat osv 🙂

 155. Tja! Tack för en super blogg som vanligt! =)
  Tänkte jag skulle vara med å tävla så får vi se hur det går!
  Har verkligen ingen koll på hur man fotar i studio men det är en sak som finns på min lista att lära.
  Drömmen är att kunna ha en egen studio hemma så man när som helst kan dra upp en lapp ur hjärnan..har nämligen en mängd drömstudioplåtnignar! Det finns så mycket galna idéer som jag vill förverkliga men har inte rätta verktygen än så det här skulle vara en väldigt bra bit på vägen! =)
  Ha det gott!

 156. Hej! Jag vill ju så klart också vara med och tävla!
  Min dröm skulle vara att fota alla mina nära och kära i en studio, alla på samma bild, inget stelt grupfoto utan en bild med känsla och liv i. Det skulle vara häftigt. Men jag är ju absolut inget proffs, och har aldig fotat i en studio.

 157. Jag vill vara med och tävla! Min dröm fotografering i studio är ganska enkelt. Inte massa rekvisita och övrigt, utan hålla det enkelt. Och bara leka med ljus och effekter. Vore skit kul.

 158. Jag vill vara med och tävla!

  Min drömstudioplåtning består av en beautyshoot med Tyra Banks. Faktiskt! Hon är en fantastiskt duktig modell (om än pensionerad) och hon verkar väldigt sympatisk och genomgo tycker jag, när man ser henne på tv.

 159. Hej! Jag vill också tväla!
  Min dröm är att fota en ängel/älv session. Jag har aldrig plåtat i en studio- men det är en stor dröm. Jag tänkte mig 2 kvinnor med vingar, tiaror och vita skira spetskläder och en man i vit långskjorta och vingar.....en drömlik session.

 160. Hej jag vill gärna tävla!
  Jag har försökt mig på studiofoto men kan aldrig få in rätt inställningar.. Och efter ett tag blir det ganska enformigt.
  Så en sån här film vore toppen!Både för inspiration och för att utvecklas Jag vill gärna fota bilder som inte blir helt vita eller bilder utan fult grönt blänk i håret på modellen. 🙂

 161. Hejsan, jag är hemst gärna med också tävlar=)!

  Jag skulle någongång vilja fota i en jätteljus miljö, antingen utomhus eller inomhus. Modellen ska ha en kritvitklännning och vara naturligt sminkad:)

 162. Jag är gärna med 🙂
  min drömplåtning är nog att fota små barn, mina små brorsdöttrar är helt fantastiska modeller 🙂 <3

 163. Jag vill verkligen vinna. Min drömplåtning i studio... Hmm... Det är nog med en riktigt snygg modell som är hårt sminkad och har på sig rockigt snygga kläder (typ så som Jonas Hallberg stylade Izabella Scorupco i ett avsnitt av Superstylisten Jonas). Och sedan en blixt bakifrån (+ framifrån också såklart) och en vindmaskin som blåser i håret. Och sedan allt i svartvitt. Gööörrsnyggt 😀

 164. Jag är med och tävlar 🙂 Sen hur min drömplåtning skulle se ut har jag ingen aning om faktiskt. Har redan nu så grymt många ideer som jag vill få på bild men alldeles för lite rekvisita och modeller. Men om jag tar en ide så skulle de vara ganska udda inte de vanliga som man ser överallt. 🙂

 165. Jag är gärna med och tävlar. 🙂
  Just nu har jag ingen studio men håller på att fixa så jag kanske kan få en snart. Min drömfotografering vet jag nog inte helt ännu. Jag tycker om att fotografera efter tema och med kraftfulla färger och mycket detaljer.

 166. Jag är gärna med och tävlar.

  Jag har ingen erfarenhet av studiefotografering alls, så det vore skoj att få lite inspiration av dvd:erna. Men min drömfotografering skulle vara att fotografera ett par med massor av tatueringar på kroppen, och så klart i svartvitt.

 167. Jag är gärna med och tävlar!
  Jag har fotat EN gång i studio, och jag fatta egentligen ingenting. jag vill bli 1000 gånger bättre på att fota i studio, och den här deveden skulle vara en superbra starT! min dröm studiofotografering vore att sminka upp en modell, fixa hår, ha en assistent, och ta great pictures som i Top Model! dit kommer jag väl någon gång, men kanske den här deveden gör början av min karriär. Gå in på min blogg och under porträtt hittar du bilderna påmin studiofotografering 🙂 //Rebecca

 168. Jag skulle vilja vinna. Jag är egentligen ingen studio människa, men älskar att fota och skulle därför vilja äga en egen studio, det kanske bli min grej när jag väl börjat!

 169. Min drömplåtning hade varit tillsammans med ett par i 80+åldern som har hållt ihop sen de var i 15års åldern. Livslång kärlek är det vackraste som finns

 170. denna tävling skulle jag hemskt gärna vilja vinna.
  Min drömfotografering när det gäller studiofotgrafering skulle vara något som har med hundar och människor att göra.. kärleken och gemenskapen mellan djur och människa..

 171. Vill gärna vara med.
  Har nyligen börjat plåta mer och mer i studio.
  Drömplåtningen skulle vara ett simpelt svart/vitt concept, skugorna får göra jobbet, en massa bling bling är verkligen inget för mig. ;p

 172. Jag är med c:
  Min drömfotografering skulle nog vara ett par i ösregn, riktigt romantiskt och kärleksfullt med massor av leenden!

 173. Den här tävlingen är ungefär en dröm för mig. En drömfotografering skulle vara fullt med spetstyger och drömmande fina vita tyger och sen någon form av stol eller fåtölj. Något mer romantiskt med en modell som är lite naturligt sminkad med en fin klänning på sig. Modellen hade varit Frida Gustavsson, Emma W från Mikas eller Linnea Å från Mikas, för att göra en riktigt snygg drömbild.

 174. Jag är med och tävlar! (rena rama drömmen att vinna en där skivan!)
  Min dröm-studio-plåtning, skulle vara att bygga upp en hel miljö "i sago-väsen form", men lite som sagan om ringen möter john bauers illustrationer.
  Eller enkla simpla men samtidigt magiska, lite som Tim Walker.

 175. Hej!

  Min drömstudioplåtning just nu skulle absolut vara att plåta A-laget för HV71 inför säsongen 2011/2012. Jag vet exakt hur jag skulle vilja ha bilderna, så lite hjälp på traven av DVDer hade inte varit fel! 😀

 176. Åh denna skulle jag verkligen behöva. Vad gäller min dröm studioplåtning så gillar jag det enkelt. Vit bakgrund också hellre någon rolig detalj och självklart vill jag fotografera barn helst. Eva Blixman tycker jag tar underbara studiobilder, något jag annars kan bli så onödigt stelt!

  http://blixman.blogg.se/

 177. jag är med!

  Hmm... min drömplåtning.. Det skulle nog vara att få göra en plåtning för diesels Be Stupid! Deras bilder är helt awesome och fantastiska! Skulle vara underbart om man fick plåta något sådant!

 178. jag är lätt med och tävlar!
  jag skulle göra något så simpelt som en naken kvinna och en naken man bredvid varandra. står en bit isär med ryggen mot kameran och håller varann i handen. som en tvillingbild till den ska en exakt likadant foto tas fast med kvinnan och mannen vända emot kameran. svartvita foton. utan krussiduller. bara två människor i sin enklaste form. det skulle vara så himla häftigt!
  kram

 179. Jag vill vara med..

  Min dröm fotografering i studio är helt klart att få underbara hund bilder innomhus och i studio med de rätta färgerna som framhäver hunden lr hundarna om de är fler hundar som ska fotas

 180. Ett av mina dröm projekt är en bildserie där jag fotat några modeller i studio, sminkade till olika vilda djur, tillsammans med det djur de är "utklädda" till 🙂

 181. Ett av mina drömprojekt är en bildserie där jag fotat några modeller i studio, sminkade till olika vilda djur, tillsammans med det djur de är "utklädda" till 🙂

 182. Hej!
  Jag vill va med i tävlingen:)
  Jag har massor av dröm plåtningar, men en som jag verkligen skulle vilja göra är en undervattens plåtning, modellen är snyggt sminkad och har en lång klänning i någon härlig färg och både håret och klänningen rör sig helt fantastiskt i vattnet, jag lyckas få till ljuset så allt ser helt super ut och det blir en bild som man inte kan slita blicken ifrån:)

 183. Hej!
  Jag har precis skaffat en ny kamera, har tillgång till en fotostudio i jobbet och älskar att styla och fixa inför fotograferingar. Det enda jag egentligen saknar är en otroligt fantastisk modell, fast man kan ju inte få allt...eller hur...men kanske en inspirations och tips & trix dvd så att man kan få drömma lite?! 😉

 184. Jag är jättegärna med och tävlar!
  Min drömplåtning skulle vara stilren och enkel, på en strand utomlands med en tjej i bikini och med solnedgången/soluppgången i bakgrunden.

 185. Åhåhåhåhåååååååååå....! Jag är med!!!
  Min drömstudioplåtning hade varit att få ta in en stor frieserhingst i studion, det hade varit så otroligt häftigt!

 186. min drömplåtning skulle nog vara att ta stilrena, enkla, svartvita porträtt i studion. lite tråkigt kanske, men att få till svartvita bilder med den där perfekta balansen i kontrast och ljus är alltid fint.

 187. Min drömplåtning är inte något slags modereportage eller så, jag skulle älska att utspelar sig i ett öppet landskap med fina berg i bakgrunden, med en helkroppsbild av en mörkhårig modell som är klädd i mycket av löst tyg som vinden griper tag i. Men hade vart nice att kanske börja lära sig fota porträtt och studio, så välj meeej så jag kan börja öva! 😉

 188. Jag är jätte gärna med i tävlingen! Min dröm studiofotografering skulle nog vara att ha tillgång till en riktigt duktig kroppsmålare och ansiktsmålare och utifrån det få till rikigt häftiga porträtt och helkroppsbilder. Min email är [email protected]

 189. Hejsan! Jag har nyligen börjat med fotografering och via din blogg har jag lärt mig mycket och fått ännu mer inspiration. Det skulle vara underbart att ha en studio , redan när jag är nybörjare inom foto. Jag är kreativ person har och alltid massa idér på gång, jag skulle vilja fota olika sporter och motionsformer. I sommar tänker jag fota mig själv med yogaposer på en brygga vid vattnet!

 190. Skulle vara riktigt intressant att få bra tips till studiofotografering, drömstudiofotografering skulle nog vara att modellen, bar en riktigt färgglad klänning, snygga röda högklackat och få till en dramatisk bild i samband med det kritvita bakgrundet. modellen ska gärna ha stort volym i håret och lite annorlunda men snyggt sminkad. Skulle vara fräschigt ! 😉

 191. Jeg vil gjerne være med i konkurransen! Jeg har utrolig lyst til å ta flere bilder i studio, og trenger inspirasjon og opplæring i lyssetting, osv.
  Min drømmeshoot ville fått sterke bilder med et skarpt uttrykk, og med fargerik og kreativ sminke og klær.

 192. Klart man e med.

  Min dröm studio fotografering är definitivt ett Bröllop mellan två män. Att fota två killar med starka känslor för varandra, jag tror att det skulle kunna bli otroligt bra bilder.

 193. Jag är med 🙂 min drömstudioplåtning skulle nog se ut så här: en tjej runt 20 års åldern med mycket volym i håret och med en massa kvistar och blommor.Med en mycket grym sminkning med en massa färger, en lång grön/brun klänning och ett annorlunda halsband med en liten kristall i knall röd. Det är ungefär min dröm plåtning 🙂

 194. Hej. Jag önskar också vara med i tävlingen, inspiration får man aldrig nog av. Enkelt, avskalat och vackert i en studio.

 195. Jag är lätt med! Studiofoto är verkligen något jag vill bli bättre på. Jag vet inte riktigt om jag har någon speciell drömplåtning i studio. Skulle vara roligt att plåta känslostarka bilder med mycket svart och mycket smink. Lite extremstil om du förstår vad jag menar.

 196. Åh, vad jag skulle bli lycklig om jag vinner DVD:n som jag gått och suktat efter sen den kom ut.

  Min drömplåtning just nu är att ta vackra gravidbilder på min bästa kompis som ska bli mamma för första gången.

 197. jag skulle vilja göra en studiofotografering med en massa glada, härliga barn! för barn är så spontana och naturliga liksom 🙂

 198. jag skulle vilja göra en studiofotografering med en massa glada, härliga barn! för barn är så spontana och naturliga liksom 🙂

 199. Jag skulle gärna vilja vara med. Dock har jag aldrig testat riktig studiofotografering, men har försökt att bygga upp en liten "homemade" studio några gånger. Har blivit väldigt bra! Men skulle vilja avancera lite. Min drömfotografering i studio skulle varit med några blivande föräldrar, att jag ska få fånga deras lycka man ser i deras ögon, att de snart ska bli föräldrar till ett litet barn. Catch the moment du vet 😉

  Kram!

 200. Jag är gärna med!

  Min drömplåtning skulle vara relativt mörk och enkel. Gärna en svartklädd metaltjej med en lummig och grönskande skog i bakgrunden.

 201. Det skulle vara drömmen att få vinna dessa dvd:er, och då jag inte har jättestor erfarenhet av att jobba i studio skulle det här verkligen vara en toppenstart och väldigt lärorikt. Jag har så många idéer om hur jag skulle vilja fota i studio, men något som jag velat göra väldigt länge är porträtt med bara axlar och utsläppt hår och färgsprakande smink, helst en ögonskugga i lite regnbågsaktiga färger och kanske något stort halsband som drar blicken till halsen och nyckelbenen. Tack för den här möjligheten!

  MVH

  Josefine

 202. Det skulle vara drömmen att få vinna dessa dvd:er, och då jag inte har jättestor erfarenhet av att jobba i studio skulle det här verkligen vara en toppenstart och väldigt lärorikt. Jag har så många idéer om hur jag skulle vilja fota i studio, men något som jag velat göra väldigt länge är porträtt med bara axlar och utsläppt hår och färgsprakande smink, helst en ögonskugga i lite regnbågsaktiga färger och kanske något stort halsband som drar blicken till halsen och nyckelbenen. Tack för den här möjligheten!

  MVH

  Josefine

 203. Det skulle vara drömmen att få vinna dessa dvd:er, och då jag inte har jättestor erfarenhet av att jobba i studio skulle det här verkligen vara en toppenstart och väldigt lärorikt. Jag har så många idéer om hur jag skulle vilja fota i studio, men något som jag velat göra väldigt länge är porträtt med bara axlar och utsläppt hår och färgsprakande smink, helst en ögonskugga i lite regnbågsaktiga färger och kanske något stort halsband som drar blicken till halsen och nyckelbenen. Tack för den här möjligheten!

  MVH

  Josefine

 204. Jag har faktiskt aldrig provat fota i studio, mest för att jag inte har den blekaste aning om hur man gör. Men också för att jag inte känner speciellt många som är beredda att vara med på bild. Min drömfotografering skulle nog vara med en massa vackra romantiska kläder.

 205. Kan ju absolut inte missa en sån här chans, så även jag är med. :]
  Skulle väldigt gärna lära mig mer om foto, speciellt porträtt och på ett proffsigare sätt än om jag skulle lära mig själv (vilket man alltid kan göra, och även testa sig fram sen, men du förstår vad jag menar). Vore jättekul o vinna! =)

 206. Jag vill verkligen vara med!

  Min drömplåtning skulle vara lite prinsessigt med en stooor klänning, helst i sittande position med rosenblad runt omkring med en vit bakgrund och lockigt långt hår. Det ska se ut som att hon sitter på en äng ungefär

 207. Jag vill hemskt gärna vara med! 😀
  Jag måste verkligen utveckla min fotografering, för jag är inte så bra att fota porträtt och sånt 😉 Så vill verkligen utveckla det! ^^

 208. Jag är med! Och min drömstudioplåtning skulle nog vara att fota Tyra Banks med high fashion-kläder och värsta fräcka sminkningen :]

 209. Jag vill jättegärna vara med 🙂
  Jag tycker det vore superskoj att fota med mina vänner, vackra klänningar och en fläkt. Eller kanske vi skulle ha på oss mer typ "maskeradkläder"-stilen, typ en zebra outfit och med cool sminkning. Hur som vore det awesome! ^^

  kram

 210. Jag är med! 🙂
  När man har cirka 500 kronor i månaden att leva på så är dvd:er inte det som man prioriterar mest.
  Men jag skulle gärna vilja vinna för att jag är nybörjare. Har precis fått ett fotojobb där vi ska fotografera i studio så det vore riktigt härligt att få vinna denna dvd.
  Vi tänker oss kärlek som tema, med spetstyger, rosenblad, ljus och massa fint. Vill gärna få fram ett varmt härligt ljus i bilden och tygerna ska vara i ljusa färger. Ja som sagt, skulle verkligen behöva tipsen ifrån dvd:erna! 🙂

 211. jag vill super gärna vara med:)
  och om jag inte skulle vinna, eftersom att jag aldrig har turen att vinna något skulle du då kunna beskriva vars man kan köpa dvdn?:)
  Min dröm fotografering kan jag inte fånga med ord, den skulle vara med ett kärlekspar som ser älskande i varandras ögon och få med de lilla extra i bilden som utgör den från mängden.

 212. Hej! Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla. Jag har ingen riktig drömstudioplåtning (det skulle väl kanske vara ett fint kärleksfullt par i några neutrala kläder och sedan fullt med rosor på golvet eller nåt) men min önskeplåtning skulle vara i öknen, Kenya (eller något liknande land). Där skulle jag ha en blek, rödhårig flick modell med hela ansiktet utav fräknar. Hon skulle bära en vit långklänning och inga skor. Hon skulle stå mitt i öknen under solnedgången och vid horisonten bakom henne skulle man se en giraff. Det skulle vara en helt amazing plåtning.

 213. Jag är med! 🙂 Min dröm studiofotografering skulle innehålla ca 4 tjejer som blev sminkade som demon änglar och vanliga änglar. Demon änglarna skulle ha "utblåst kol" runt ögonen och vitt "kol" för änglarna. Svart läppstift, lockar och hela köret. Skulle verkligen kunna bli en intressant fotografering! 🙂

 214. jag är gärna med!
  min drömfotografering i en studio skulle vara en liten bebis på en fårpläd som bara har en tand och som skarattar, åhh så mysigt det skulle vara! 🙂

 215. Min dröm studio plåtning ser ut såhär: Tre barn en flicka en pojke och ett barn man inte ska veta om det är en tjej eller kille. Barnen ska vara i 3 års åldern för det är då mamma och pappa fortfarande bestämmer kläderna på dem. Flickan ska ha rosa kläder; en klänning, strumpbyxor och rosa tofsar. Killen ska vara i blått; Blåa jeans blå tröja med en bil på (för det är ju självklart att killar gillar bilar...). Flickan ska ha en rosa ballong och killen en blå ballong. Det tredje barnet ska ha en svart tröja med en dinusarie på, rosa byxor och och en grön ballong. Budskapet med bilden är att det är inte alltid självklart att flickor just gillar dockor och pojkar gillar bilar. Det kan vara helt tvärt om. De tre barnen ska stå på ett led; Flickan, den som ej är självklar och pojken.

  Älskar bilder med budskap därför är det min dröm studiobild 🙂

 216. Min drömstudio plåtning är en plåtning med perfekt ljussättning, du vet sån där ljussättning där det inte går att se att det är studioljus utan det ser ut som världens finaste naturliga ljus. Jag ser framför mig en vacker slottsmiljö, med kristalljus och ett förälskad par med en magisk glöd!

 217. Hej Elin! Jag går första året på gymnasiet med inriktningen media. Min allra största dröm är att äga min alldeles egna fotostudio, där jag vill fota både människor och djur. Just nu har jag absolut inga blixtar eller sådant som krävs för en fotostudio förutom kamera och diverse nödvändiga prylar. Men det kommer, hade tänkt läsa på lite extra först innan så jag vet ungefär vad som kan behövas.

  Min drömstudiofotografering vore med ett "älviskt" tema. Eller egentligen alla teman som helst som är lite annorlunda. Det vore såklart roligt att fotografera en familj i sina vanliga utseenden också men att fotografera någon eller några personer som är sminkade på ett häftigt och tydligt sätt, och även ha speciella kläder som är inspirerade utav antingen älvornas värld eller 1500-1700:talet. Med hjälp utav skickliga makeupartister och stylister.

  Det vore min absoluta drömfotografering! Som förhoppningsvis även kommer att gå i uppfyllelse någon gång i mitt liv!

  Kram Sara Andersson, 17 år.

 218. Jag är med och tävlar! 😀
  min drömstudioplåtning är i min aldeles egen studio som jag någon dag ska ha! och då skulle jag vilja fota ett barn och kanske ett djur till! söta små bilder på en liten flicka och hennes katt kanske, skulle varit mysiga bilder 😀

 219. Såklart man är med och tävlar!

  Min drömfotografering är nog att fota någon människa som jag gör om helt och hållet! Smink,kläder och hår! Det skule vara super roligt och super fint!

  men det som är problemet är att jag behöver "utväcka" mig mer! Så jag ska ta och läsa och titta på så mycket foto tips som möjligt! 🙂

 220. Hej hej!
  Jag är en tjej som fotograferar allt som kommer i min väg. Är dock långt ifrån fulländad så den här DVD:n skulle passa fint eftersom jag verkligen hatar att läsa instruktionsböcker!

  Min drömfotografering skulle vara en photoshot jag faktiskt såg i ett Top model avsnitt. Där låg modellerna på någon slags genomskinlig studsmatta med vatten på och så låg dom på den och man fotograferade dom underifrån. Sjukt fina bilder blev det iaf!
  Kram!

 221. Jag är på!
  Drömstudioplåtningen är nog nåt åt det romantiska hållet, lite Uma i Sweipps (orkar inte kolla stavningen)

 222. Min drömplåtning har jag precis gjort, i ett badkar med mycket svart smink och vatten, den skulle jag vilja göra igen - fast med färgat vatten. Sen har jag alltid velat plåta ute i regn, men är för rädd om min kamera.

 223. Ja, den vill jag ha! :)Min drömplåtning i studio skulle gärna vara med mode, helst med romantiska klännigar och jättesnyggt utsläppt hår, fast kanske inte på alla bilder. x) Men gärna flera olika teman, som romantik, historia, äventyr m.m. Skulle nog vara det jag vill mest i en studio. Skulle också vara kul och testa en liten bättre kamera, fast är ju väldigt nöjd med min Canon eos 400d. Fast då är min kompis modellen när jag fotar annars. ^^'

  Ps. Fyller år på lördagen, 7 maj alltså! 😀

 224. Ja, den vill jag ha! :)Min drömplåtning i studio skulle gärna vara med mode, helst med romantiska klännigar och jättesnyggt utsläppt hår, fast kanske inte på alla bilder. x) Men gärna flera olika teman, som romantik, historia, äventyr m.m. Skulle nog vara det jag vill mest i en studio. Skulle också vara kul och testa en liten bättre kamera, fast är ju väldigt nöjd med min Canon eos 400d. Fast då är min kompis modellen när jag fotar annars. ^^'

  Ps. Fyller år på lördagen, 7 maj alltså! 😀

 225. hejsan, klart man ville vara med och tävla om detta toppenpris!
  Min drömplåtning skulle såklart vara något alldeles extra. Jag vill ha mjuk bakgrund, storögd förvirrad flicka med ballonger, glitter och det bästa som finns i hela världen. Såpbubblor. Massor! Något i den stilen. Men vad vet jag, allt som är nytt och annorlunda är väl en drömplåtning! För målet är ju att fotografera så många olika saker som möjligt!
  Hej och kram!

 226. Jag är väldigt gärna med och tävlar om denna. Och min drömplåtning i studio har jag egentligen väääldigt mpnga utav men en är att göra extrema annorlunda portättbilder med en extrem och proofsig sminkning - även ett handavtryck i färg i ansiktet och med en modell som är duktig på att utrycka olika känslor i ansiktet 🙂

 227. jag är med 🙂
  min drömplåtning skulle vara en som är inspirerad av röda nejlikan filmen, kläderna och allt i den filmen är så underbart!

 228. Jag är med! 🙂

  Min drömplåtning just nu är porträttfotografering vid eller i vattnet. Modellen ska springa lite upp och ner ur vattnet när jag fotar, jag ska försöka fånga sommarkänslan i den lite dystra våren lixom 🙂

 229. jag är med !

  jag är vet inte så mycket om studio fotografering men såhär ser min drömstudioplåtning se ut i alla fall:

  Temat skulle heta/vara (?) typ "swept away with the never ending dream" .
  Jag skulle du fotografera en tjej med långt lockigt hår och hon skulle vara naturligt sminkad i ansiktet med ögonen skulle vara i sminkade i någon varm ton med en touch av glitter.
  Hon skulle ha på sig en vit "fladdrande" klänning.
  ljuset i bilderna ska vara lite svagt och en fläkt skulle blåsa försiktigt i hennes hår för jag tror det skulle se väldigt "drömmande" ut !(:
  jaa, det är min drömplåtning ! ♥

 230. min drömfotografering skulle vara med min morfar, dels för att han är så himla söt, men även för att han varit mansfiguren i min uppväxt och nu har han cancer...

  Förutom det skulle jag vilja fotografera människor som inte är "perfekta". Riktigt tjocka människor, uteliggare, skadade, u name it. Alltså såna som man inte ofta ser riktigt bra studiobilder på, det finns så mycket kul att göra med såna bilder 🙂

 231. hejsan 🙂 jag skulle vilja ha en plåtning som är coolt / roligt! ska förklara, att man är utklädd till tex en clown, en gullig sådan, med ballonger med mera och vara olika motiv som är i normalfall läskiga och göra dom till söta/gulliga 🙂 vill gärna vinna eftersom jag fotar mycket och skulle ha jätte stor nytta av DVD;N, 🙂 kraam

 232. Jag är med!
  Min drömstudiofotografering skulle vara något 1600-1700tals-inspirerat. En modell med långt hår uppsatt precis som de hade på den tiden, och en stor böljande klänning med små ädelstenar i. En bakgrund med stora ljusa blommor på och en gammaldags fåtölj skulle inte heller sitta helt fel! Blev så otroligt inspirerad av bilden du ritade (tjejen med grön klänning), du är verkligen helt fantastisk! Kram.

 233. Åh, jag hade så himla gärna velat vinna DVD:n! Har inte så mycket erfarenhet av studioporträtt än, men jag är SÅ sugen på att lära mig mer om det!

  På min drömstudioplåtning hade jag velat ha en kompis som modell. En kompis som ofta klagar över sitt utseende, trots att hon är något av det vackraste jag vet. Själva plåtningen hade inte spelat lika stor roll som resultatet... när hon ser resultatet så vill jag att hon verkligen skall kunna känna sig vacker. Att hon skall kunna se sig själv precis som jag ser henne, precis så vacker. Hehe, vad klyschigt det låter... Men det är så jag skulle vilja ha det...

 234. Åh, jag hade så himla gärna velat vinna DVD:n! Har inte så mycket erfarenhet av studioporträtt än, men jag är SÅ sugen på att lära mig mer om det!

  På min drömstudioplåtning hade jag velat ha en kompis som modell. En kompis som ofta klagar över sitt utseende, trots att hon är något av det vackraste jag vet. Själva plåtningen hade inte spelat lika stor roll som resultatet... när hon ser resultatet så vill jag att hon verkligen skall kunna känna sig vacker. Att hon skall kunna se sig själv precis som jag ser henne, precis så vacker. Hehe, vad klyschigt det låter... Men det är så jag skulle vilja ha det...

 235. Åh, jag hade så himla gärna velat vinna DVD:n! Har inte så mycket erfarenhet av studioporträtt än, men jag är SÅ sugen på att lära mig mer om det!

  På min drömstudioplåtning hade jag velat ha en kompis som modell. En kompis som ofta klagar över sitt utseende, trots att hon är något av det vackraste jag vet. Själva plåtningen hade inte spelat lika stor roll som resultatet... när hon ser resultatet så vill jag att hon verkligen skall kunna känna sig vacker. Att hon skall kunna se sig själv precis som jag ser henne, precis så vacker. Hehe, vad klyschigt det låter... Men det är så jag skulle vilja ha det...

 236. Jag vill så sjukt gärna vinna den ! (:
  jag älskar att fota porträtt men är inte så duktig på det än och skulle bli jätteglad om jag fick lära mig genom videon !
  Min fotostudio dröm är att få fotografera familjer och mina föräldrar när dom är gamla ! att få dom där ljusa fina svartvita bilderna på gamla människor tycker jag är hättefint! Fota kompisar, alla porträtt som går att få. Men just när mina föräldrar är gamla. Och nu med såklart, eller min gammelmormor som är 95 iår. Jag tycker det är så sjukt vackert med gamla människor som alltid är glada och positiva och när dom ler så ger dom sån glädje, och jag vill få det på bild i en studio! så därför skulle jag vilja vinna detta! 😀

 237. I'm in! Har aldrig lyckats vinna en sån här tävling, men tänkte att nu, nu ska jag göra ett försök!

  Jag älskar att fota, har bara inte haft så mycket tid att utvecklas än. Hoppas att det ska ta fart nu när jag äntligen tar studenten och får mer tid över till andra intressen. Har sökt två fotokurser i Jönköping till hösten och hoppas att dessa ska öka på min inspiration!

  Min drömplåtning skulle vara med en rad uttrycksfulla och färgstarka modeller. De skulle vara sminkade häfigt och färgsprakande, sådana sminkningar som man bara ser i reklamplåtningar. Helst skulle jag vara utomhus i lika häftiga och färgsprakande miljöerna som modellernas sminkningar eftersom jag älskar att leka med och framhäva färger och former. Om man måste vara inomhus i studio skulle jag istället leka med olika ljussättning och färger för att skapa effektfulla och kreativa bilder!

  Hehe oj, vart kanske lite väl långt, men har jag väl börjat kan jag inte sluta, sån är jag...

 238. Jag är med! 🙂

  Stå med kameran i handen och kenza står framför med hennes gyllenbruna hudfärg och små lockiga hårstrån. Hon står i en bikini med en sol hat på huvudet, bakom är en fantastisk strand och hon har 13 cm klackar på sig. Underbart!

 239. drömstudioplåtning.. hmm.. den var svår, men jag tror att vilken studioplåtning som helst skulle vara en dröm! Hur roligt som helst! 🙂

  Kram

 240. Först och främst: Vilken helt fantastisk blogg, och vilken fantastiskt begåvad tjej du är! Oerhört inspirerande!! Keep it up, verkligen!

  Jag är i min lärandeprocess i fotospace, och utbildar mig till medieproducent inom den dokumentäre genren. Det är mycket foto och mycket film, men tyvärr ligger det mesta teoribitarna på det egna intresset, och ny insipration behövs verkligen! Jag och en klassis planerar vår första fotoutställning till nästa vår, och denna kommer handla om just studiofotografering. Hade varit en oerhörd push i rätt riktning att vinna en kurs från modeskeppet som hjälpt mig mycket innan!!

  Hur som helst, lycka till alla och fortsätt din fantastiska blogg!!

  /Sandra

 241. Jag är med.
  Jag vill jättegärna för det skulle vara grymt kul att lära sig mer om studiofoto. Själv är jag bara tolv år & har aldrig fotat i någon studio men skulle vara kul att testa på, & då behöver man tips? 🙂
  / stella, stellaea.blogg.se

 242. Jag vill vara med....
  Min dröm-fotografering skulle vara i studio o porträttfota massor med underbara barn...I barnens ögon kan man verkligen se livet!!
  Så jag skulle mer än gärna vinna detta priset.
  Kram

 243. jag är med 🙂
  Min dröm studioplåtning skulle vara ljus och vårig/sommrig med massa färger. Bländande vit ljus som strålar fram bakom och givetvis PÅ modelen. Massa smycken och tillbehör 🙂 Kan inte beskriva känslan så bra, men plåtningen och bilderna hade säker blivit AWESOME! 🙂

 244. Jag vill va med och tävla 😀

  Min drömplåtning är en grej jag såg på topmodell som jag blev så himla inspererad av! Det är att ta undervattens foton,då tänker jag mig en stor glas grej med massa vatten i. Modellen ska ha långt hår,en färggrann sminkning och en färggrann klänning. Men sen också en lite mer mörkare med svart eller vit klänning och mörka skuggade ögon!
  Tänk va snyggt med en lång klänning i vattnet och håret som rör sig av vattnet 😀
  kram

 245. Det skulle ju vara underbart att vinna detta! Jag är ju nybörjare på studiefotografering själv men jag tror att min drömfotografering skulle vara någonting dramatiskt och djupt. Att verkligen förmedla en stark känsla med bilden/bilderna 🙂

 246. Jag är helt klart med! 🙂

  Min drömfotografering i studio.. Ja..
  Jag skulle vilja köra på ett tema, naturlig skönhet.
  Att man fotograferar modellerna med så lite smink som möjligt men ändå så det ser bra ut på bilder ;).
  För att naturlig skönhet lyfts inte fram så ofta nu för tiden.

  Sen hade det ju varit fränt om man tar några "naturliga" bilder och sedan verkligen sminkar modellen kraftigt, bara för att se skillnaden.

  Sen så skulle det ju inte skada om man kunde få dit något rockband i studion, but I will dream on! 🙂

 247. Ja jag vill vara med och tävla ... Min dröm studio plåtning, ja det skulle nog vara under en solig varm sommardag, allt är på top. Modellen det är min bästa vän och vi sminkar, stylar och skrattar tills vi får ont i våra magar. Sedan tar vi lite kort. går sedan igenom det 511 korten och så säger det PANG och man hittar ett super duper fint kort på sin gode vän.

  Redigerar korter, printar ut det och klistrar in i våran kompis scrapbook, så att man kan sitta där om 20 år och skratta å minnas denna underbar, soliga och roliga dagen vi haft tsm <3

 248. Är med, min drömstudiofotografering skulle vara typ såhär att fota någon med fantasytema och massa blommor och fjärilar och sånt, det vore jätteroligt! Eller såhär i typ 1600-tals tema eller typ gud-tema, haha jag har många olika viljor, jag. 🙂

 249. I'm in! Jag har tidigare försökt och försökt få till en riktigt bra modell/porträtt fotografering, men min brist på kunskap om det gör det ganska så mycket svårare.. Därför skulle jag så himla gärna vilja vinna denna dvd! Min drömfotografering skulle vara med mina vänner i någon fotostudio med alla de rätta inställningarna och produkterna som behövs för att få en porträttsfotografering så bra som möjligt! 🙂

 250. Hej!
  Min flickvän har länge tjatat om att börja fotografera inomhus (springer omkring ute med en sån där skärm nu) men har inga prylar till det eller någon större erfarenhet av att jobba med ljus. Hon ska köpa ett gäng studioblixtar nästa månad och när hon såg ditt det här inlägget kunde hon inte sluta prata om det. Hon vill ha DVDn. Jag vet inte vad hon har som drömstudioplåtning men hon fotar för det mesta människor i olika miljöer 🙂

 251. Hej! Jag är gärna med.
  Min drömfotografering just nu är en vacker kvinna med klarrött hår som jag fotar i vattnet med ett undervattenshus. Hon har en långklänning i ett lätt material som flyter ut i vattnet och det är harmoniskt och vackert helt enkelt.

  Kul att du har en sån här tävling, du är bäst Elin:)

 252. Min dröm är att en Vacker kvinna, väldigt enkelt klädd, sitter för sig själv och typ är uppe i sina egna tankar, att man ser sårbarheten i henne men ändå styrkan, vilket är svårt att fånga. Men det är så vackert när man lyckas fånga just sådana bilder och jag bara älskar dem :3

 253. Va roligt 🙂 Min drömfotografering i studio skulle inkludera en MUA som sminkar modellen/modellerna i färgstarka färger. Fotograferingen går ut på att endast fokusera på ansiktet och få kraftfulla kontraster med hjälp av sminkningen och uttryck i ansiktet 🙂 Fjädrar, blommor och andra mönster skulle gärna få vara med på ett hörn oxå!

  //Jennie - [email protected]

 254. Klart jag vill vara med att tävla! Eftersom jag snart är mamma kretsar mina tankar kring bebisar mest hela tiden. Skulle vilja göra någon annorlunda bebisfotografering i studio...

 255. Tjenna! Drömplåtningen skulle vara i en studio med högt i tak, jag skulle ha massa blixtar att kunna använda och mer än gärna x antal softboxar, beuatydiskar, raster och reflektorer och stativ och bommar. Ett par superduktiga modeller, en kick ass make up artist och 1-3 st duktiga assistenter som tänker som mig så det blir lätt och smidigt. Och sen en halv evighet att tillbringa där. Och massa olika rekvesita, udda grejer och gärna unika plagg 🙂
  Ha det vackert!

 256. jag är med och min drömstudiofotografering är att fota en tjej med långt lockigt hår med naturligt smink och ljus studio bakgrund! ljuset slulle vara mjukt och själva bilden skulle vara naturlig, kanske slänga in nån blomma i håret osv 🙂 dock är jag väldigt ny när det gäller studio fotografering....

 257. jag är med och min drömstudiofotografering är att fota en tjej med långt lockigt hår med naturligt smink och ljus studio bakgrund! ljuset slulle vara mjukt och själva bilden skulle vara naturlig, kanske slänga in nån blomma i håret osv 🙂 dock är jag väldigt ny när det gäller studio fotografering....

 258. Jag skulle vilja vara med i tävlingen. Jag fotar inte själv men min älskar lillasyster gör det. Jag ser så mycket potential i henne och jag önskar av hela mitt hjärta att hon kommer nå stjärnorna. Så jag skulle vilja ge henne DVD:n i present. Hon har precis köpt ny utrustning och har så smått börjat arbeta med porträttfotografering. DVD:n skulle vara en bra start på vägen. Det är en av mina drömmar. Att se hennes dröm gå i uppfyllelse.

 259. Spännande med tävling 😀

  Min drömstudiofotografering ska vara fantasifull, något åt hållet med personer och miljö åt alice i underlandet hållet.
  Eller varför inte fart och fläkt som ska föreställa full storm fast man ska ändå se att man är inne fast det likna utomhus.
  Det skulle va kul att jobba med porträtt på det viset.

 260. Vill vinna för jag skulle vilja lära mig nya ljussättningar, vinklar, få inspiration osv.
  Någon dag vill jag bli modefotograf och jobba bland dom bästa, detta skulle vara ett steg mot rätt håll.

  Min dröm studiofotografering skulle nog vara något inom editorial eller beauty. Riktigt snygga sminkningar och kläder, häftig rekvisita osv.

 261. Jag vill jätte gärna vara med. Moderskeppets kurser är toppen. 🙂 Drömstudiofotografering, oj. Det jag drömmer om mest just nu är väl att lära mig behärska det på ett bra sätt. Det är där kursen kommer in 😉 Sen kan det ju inte skada att tala om att jag fyller år den 11 maj så, en sån födelsedagspresent vore ju inte dumt 😉 fniss

 262. Äntligen en superintressant tävling! Jag är med!

  Min drömplåtning skulle vara typ såhär: Mörk bakgrund och ljuset ligger så att man bara ser ansiktet + lite av håret på modellen. Själva centrala delen på fotona är ögonen. De ska se ut som att det inte finns någon botten. Att man kan se rakt in i själen (kliché i know ;)). Sådär att man måste stanna upp bara för att suga in lite av skönheten.

  Trevlig helg!

 263. Min dröm studiofotografering... Temat skulle vara tillbaka i tiden. Stora klänningar med korsetter och enorma underkjolar. Skyhöga peruker och rosiga kinder mot blek hud.

  Jag blir exalterad bara av att tänka på det :'D

 264. åh, jag vill vinna. och jag har ungefär 100 idéer i studio att göra, men kan ingenting om studiofotografering så de vore väldigt roligt att vinna.. Men okej, jag drömmer om att göra en modefotografering i studio. jag vill jobba som ett team tillsammans med stylist, MUA, modeller och ev. assistenter. Det är vad jag drömmer om att jobba med och jag tror att detta är en lite skjuts på vägen!

 265. Drömmer om en studiofotografering bland barn med tema skärgård. Typ att skapa en liten kapten, matross osv. Men för detta skulle jag behöva denna kurs! 🙂

 266. Jag är självklart med och tävlar! 😀
  Jag är väldigt intresserad av foto och har dessutom nyligen även fallit för det fantastiska i porträttfotografering. Just nu försöker jag utveckla mig inom detta.
  Min drömstudiofotografering skulle nog vara... Gud så svårt att välja en av alla idéer men en fotografering jag verkligen drömmer om är tema musik! Vet egentligen inte riktigt HUR jag skulle fotografera det men.. Modell utklädd till hippie/frihetskämpe av något slag. Kanske med en gitarr i handen eller liknande. 🙂

 267. Jag är med!

  Min drömstudioplåtning skulle vara en riktig "rock-plåtning" med snygga kläder, häftigt smink och awesome instrument. Mycket som händer och häftiga poser!

 268. Skulle bli så himla glad om jag gick den dvdn! Jag har köpt några halvbra studioblixtar men behöver lite inspiration för att riktigt komma igång och använda det! Jag älskar att fota porträtt, men skulle vilja bli lite bättre 😉 En stor kram från Skultorp! (Skövde)

 269. Ohh. Denna vill jag vinna. 🙂

  Min drömfotografering är nog för nått klädesbolag men exklusiva kostymer och klänningar. Och dom skulle fotas i ovanliga miljöer. Typ en kille i jättefin kostym jobbar som byggnadsarbetare i en skitig miljö eller en tjej i fin klänning som jobbar rörmokare. Slogan skulle vara "Passar alla tillfällen"

 270. Hej. Jag vill gärna vara med och tävla.

  Drömplåtningen skulle nog vara lite skräck som man sen får pussla ihop. Typ en tjej som klättrar ut ur en vägg eller upp ur ett golv.

 271. Nu hoppas jag verkligen att det är min tur att vinna något 🙂

  Jag har en studio - men brist på ideer!
  Behöver lite inspiration och tips om olika ljussättningar m.m så att jag kommer igång igen!

 272. Hej jag vill gärna vara med i tävlingen 🙂
  min drömstudioplåtning, jag vet inte min drömplåtning det skulle bara vara en dröm att få prova på att fota i en studio överhuvudtaget:) aldrig fått prova på det men jag hoppas att chansen kommer.

 273. Jag ä med! 🙂
  Min drömplåtning skulle vara på en vacker plats i Milano eller paris. För Vouge. Med en modell som har långt vackert bånt hår och långa vackra klänningar. Med massa assistenter som som hjälper mig att få den perfekta bilden!
  (jag vet att det är en riktigt dröm hehe. men om man väl tänker kan man väll tänka stort! 😉 )

 274. Jag är gärna med 🙂

  Min drömplåtning skulle vara med en riktig fotograf som är duktig som står vid min sida och ger tips. Jag skulle vilja fota utomlands, kanske på Malorca 🙂 Där skulle jag vilja fota allt möjligt. fotona skulle jag sedan titta på och vara stolt. (Alltså bara om de blev bra)

 275. Hejhej Elin! 🙂
  Vill såklart va med i tävlingen då jag verkligen skulle behöva tips och så om studiofotande, för snart kommer studiobakgrunden hem och då jäklar! 😀
  Jag är helt kär i din bloggdesign förövrigt, har själv en ny dessutom.
  Hoppas du får en fortsatt trevlig dag 🙂 Ajö, kram Stina Jonsson

 276. Har en studio men har inte idéer och vet inte hur jag ska göra riktigt. Men en sak jag velat göra riktigt länge är att köpa ögonfransar som ser ut som fjädrar, stort vofflat hår och en jacka med fjädrar på. Svarta sotade ögon ska modellen också ha. Snyggare kan det inte bli!

 277. Hej
  Min dröm studioplåtning skulle nog vara med en massa hårförlägning och sjukt coola och färgglada sminkningar. Gärna bara ansiktsbilder ifrån axlarna och fräna assocearer.

 278. Hej 🙂

  Min drömstudioplåtning skulle nog vara "En prinsessas mardröm". En stor klänning och stor hår mend ovanlit smink i 1500tals stilen (som din senaste målning), blåst, smuts och i vintage stilen. En underbar modell behövs ju såklart också för denna drömplåtning 😀

 279. Åh, oj och wiii vad man vill vinna här bland alla andra hundratals tävlande 🙂

  Min drömplåtning hade lätt varit i Colosseum med gladiatorinspirerade klädslar fast med houte couture. Färgstarka skapelser med tidsrätta djur och fordon (säger man fordon även från den tiden?). Jag skulle stå i centrum och snurra, snurra, snurra och hela mästerverket i mina tankar skulle skrika action och klassiskt fashion i nutida tappning.

  Ska till Rom nästa vecka. Saknar dock modeller, tigrar och lite gladiatorer... :S

 280. tilda wikström, 13 år och fotogalen.

  min drömfotografering finns redan klar i mitt huvud. jag skulle vilja åka till sydamerika, någonstans runt argentina. där skulle jag vilja bestiga ett berg, och sedan övernatta.
  själva fotograferingen är det där perfekta landskapsfotograferingsmomentet. att få med molnen, ljuset, staden, helt perfekt. att helt enkelt få det fantastiska landskapsfotot, som jag alltid har drömt om.

  det vore så kul att få uppleva det någon gång i mitt liv.

  jättekul att delta! :')

 281. Min drömplåtning just nu lutar mellan en godisplåtning med klubbor och godisinspirerad sminkning eller en plåtning med en modell och någon typ av reptil. Djur är en större utmaning att fotografera och jobba med så det hade varit kul. Allt tillsammans med mina favoritmedarbetare.
  Har tyvärr inte fått upp hemsidan/bloggen än men kommer snart.

 282. Hei! Jeg villle så gjerne ha vunne filmen:) jeg er nybegynner innenfor foto, og vil gjerne lære mer, og få inspirasjon:)

 283. hej! jag skulle jätte gärna vela ha den här filmen. jag fotar inte mycket porträtt men det är för att jag inte kan! jag behöver liksom lite inspiration och hur man gör för att få det så bra som möjligt!
  min drömplåtning är att stå i en helt grön skog med blommor och så, jag älskar att fota naturen.
  sen har jag också velat fota när någon hoppar rakt ut från ett berg, men jag vet att det aldrig kommer att gå..

 284. Hei, Elin! Jeg vil gjerne delta i konkurransen. Min drømmefotografering som skal settes til liv en dag skal være inspirert av Tim Burton - jeg elsker filmene hans og hvordan han får kombinasjonen av det mørke og "quirkye" til å være så vakkert! Det er virkelig fascinerende og jeg vil gjerne ordne min egen vri på det. 🙂

 285. Jag är med!
  Min dröm-studio-plåtning skulle vara färgsprakande med mycket saker som händer i bilden. Fast man ska inte se allting från början, detaljerna ska smyga sig fram lite allt eftersom man kollar på bilden.. 😀

 286. Oj vilken svår fråga! Jag har så många tankar och drömmar om olika plåtningar som jag skulle vilja göra.
  Men jag tror just nu skulle jag vilja göra en framtidsfotografering. Det börjar som en porträtt bild med mycket smink och sen läggar man till mycket efterarbete och redigering, så hon blir som en alien. Något åt det skulle vara kul! 🙂

 287. Hmm, drömplåtning. Romantiska, drömmande bilder! Tjejer med långt lockigt hår, pastellfärgade klänningar och glittrande smink 😉

 288. Hej!

  När jag fotar med min kamera är jag oftast ute i naturen med mina vänner, men jag skulle verkligen inte dra mig för att ta mig in inomhus och prova på hur det är att fota med hjälp av blixtar och annat kul!
  Eftersom jag aldrig tidigare fotat i en studio är det svårt att säga vad jag skulle ha som en drömfotografering, men jag tycker om när det är mycket drama med smink, kläder och frisyr, så jag skulle nog i så fall satsa på något riktigt dramatiskt!

  Kramar, Julia

 289. Jag är gärna med i tävlingen!
  Min drömfotografering är nog när något spontant blir så där oerhört bra!!
  En solnedgång på västkusten, där min mamma kommer ifrån, gärna med något oväntat, men ändå romantiskt i bilden!! 🙂

 290. min drömfotografering vore nog på en vacker långgrund strand. Antingen med fint soligt väder eller i ett riktigt oväder. 🙂

 291. Drömstudieplåtning: Det skulle vara porträtt bilder med djup, känsla och "historia". Det vill säga att bilden representerar ett ögonblick, varpå modellen skulle förmedla känslan i det ögonblicket.

 292. Min drömstudioplåtning vore nog en häst och en ryttare i vit klädsel (Tjej=klänning, Man=skjorta, byxor och väst) ute på en äng med högt gräs. Gärna mycket sol och gula blommor :3 Fast det är ju endast sådant jag drömmer om. Skulle det vara något lite enklare inomhus i en studio, så skulle jag helst vilja plåta en vanlig modell med roligt smink och söta kläder, lite udda med ganska mycket ljus men med skugga ändå.
  Något åt dessa håll vore intressant och kul 😀 <3

 293. är gärna med! 🙂

  jag skulle ha någon riktigt vacker tjej med stort rött hår. Sedan så skulle jag fota färg tema, skvätta på massa färg och bara köra helt crazy! 🙂

 294. Jag är med! Det är jag dels för att jag vill lära mej mer om studiofotografering och dels för att man ska passa på att va med när man har chansen!:P

  Min drömfotografering skulle vara någonting enkelt, men dramatiskt. Gärna i svartvitt..

 295. Jag vill gärna vara med 🙂

  Jag skulle vilja ut i skogen och fota en tjej i vit sommrig klänning, en blomsterkrans. Hon får gärna ha relativt långt hår, tänker mig mörkt eller rött. Skogen ska antingen vara en lövskog, gärna bokskog, eller en inte allt för tät mossig tallskog, men viktigt är att personen ska stå där en strimma ljus läcker ner mellan träden.

 296. Jag vill gärna vara med. 🙂
  Jag vill lära mig om studiofotografering och jag tror att tips saker man bör tänka på går att använda sig inte bara till studiofotografering.
  Min drömstudiofotografering handlar om att föreviga barn och deras underbara sätt att se världen på.

 297. Testar lyckan i tävlingen då min drömstudioplåtning tror jag skulle vara ROCK tema faktiskt. Lyssnar mycket på just den musiken bla Rainbow, MSG, TNT mm och det skulle vara skinn & läder och mycket sotade ögon på mina modeller. Ja en dag att minnas helt enkelt i rockens tecken 🙂

 298. Jaa 🙂 Elisabetlarsen.blogg.no, og maien har du jo allerede fått 😉

  Min drømme shoot skulle vært i en stooor konserthall i USA, med vin diesel på scenen og heeftige lys show.. Ellers så elsker jeg alle typer shoots som vi reiser ut på nå og da:))

 299. Min drömstudioplåtning skulle vara på min familj. Ajaj, toffelvarning på den.

 300. Åh jag vill vara med!! 😀
  Jag skulle klart vilja ha en modell som känner sig bekväm under fotograferingen och är van. Mitt tema skulle vara 50-tal eftersom jag älskar den stilen. Frisyrer och kläder. Bygga upp en miljö med massor av gammaldagsa prylar. Sätta ett fantastiskt ljus. ..hmm...jag skulle sitta och fantisera längech komma på ännu mer mer. Har massor av fler idéer men som sagt. Det är en fotografering jag skulle vilja göra snart 🙂

  Min e-postadress:
  [email protected]

 301. Jag vill mer än gärna vara med, jag älskar att fotografera, och detta pris skulle hjälpa mig otroligt mycket, vill verkligen bli fotograf. Jag skulle bli otroligt glad och gråta om jag vann, min största dröm <3

 302. Jag är med !
  Jag vill lära mig mer om studioplåtning, och då skulle denna videon hjälpa mig väldigt mycket. Skulle blir hur glad som helst om jag vann ! 🙂

 303. Jag vill gärna vara med!
  Har aldrig fotat i studio så jag har tyvärr ingen drömfotografering i studio.

  Mycket inspirerande blogg du har!