Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Pipblogg från Longboard

60 comments on “Pipblogg från Longboard”

 1. Mina nya men begagnade Canon S11 har kommit med posten. Ser så fram emot att ta film och foto med den. Kommer fortsätta följa denna sajt.

 2. Hahahaha åh. Hur kan det komma sig att allting liksom blir roligare med såna där röster? Longboard förresten, vars var ni och åkte? Det är ganska kasst att bo på Öxnehaga longboard-wise, åker man nerför dör man ju. Vätterpromenaden däremot, gaaaalet fint. Har inte invigt min bräda för i år, dålig som jag är.

 3. Haha, älskar när du åker och filmar samtidigt och hela tiden säger ''åh mamma OMG'' haha 😀

  ska du köra live frågestund snart igen? 😀
  kram på dig!

 4. Haha you suck! 😉
  "För groperligt!" Haha, vad är det för uttryck?! Vad gullig du var, Elin!

 5. *
  *
  *
  ISA: haha Guppligt! Det kan vara jag som har hittat på det uttrycket själv, jag vet inte, men jag använder det rätt ofta iaf.. haha xD
  och ja ja är så jäkla grym!!! hahah...
  *
  *
  *

 6. Haha, jag är precis som du när jag åker. Hoppar av när det känns som man ska ramla av. min sambo däremot åker downhill, 52km/h har de varit uppe i som max! FYFAN säger jag bara!

 7. Ja, du har själv hittat på ordet guppligt! Det är ett bra ord som proffessorerna glömt att hitta på, för att låna Pippis uttryck! Du och Hanna var mästare på att hitta på egna ord och bra såna med!

 8. Ni är ju bara så roliga x) Skrattade åt dig när du åkte longboarden och du skrattade och skrek. Lät så roligt.

 9. Du som gillar The Tudors och Svärdet och spiran. Jag har precis börjat kika på The Game of thrones. Lite mörkare men så så såå bra! 🙂

 10. Hej! blir det pipljud automatiskt då man snabbar upp filmen eller är det något annat du gör ? 🙂

 11. Why hello there! (Ok, min andra kommentar på detta inlägg men så fåre va för det handlar ju om ngt annat denna gång..)
  Jag tänkte fråga dig vilken buss man ska ta för att hitta till Scandinavian Photo i Bankeryd. Har aldrig åkt buss utanför själva Jönköping och min vän med bil som jag åkt dit med förut är utomlands för tillfället. Tänkte pysa dit nästa vecka och klämma på ett objektiv men jag vet fan inte hur man tar sig dit, haha! Busslinje? Tack på förhand osv. /Dåligt lokalsinne

 12. Underbart.

  MIn sambo började garva när han hörde detta..

  " Börja skrick då" hahahah!