Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Självporträtt II

Canon EOS 5d Mark II +  Canon EF 50/1,4 USM
Första självporträttet som jag inte använt reflexskärm.. haha...

Idag blir det full rulle.
Imorgon bär det av norrut med flyg till Kallax och Luleå, så jag ska gå och lämna igen en bok, låna en ny, lämna tillbaka ett linne i stan, fylla mobilen med sjukt bra musik utifall Spotify inte skulle vara tillgängligt, packa resväskan, färga håret (jag ser förskräcklig ut nu, det är så dassigt.. haha) och lite sånt. Allt på ca två timmar. Good luck...

53 comments on “Självporträtt II”

 1. Jag skulle göra vad som helst för ditt utseende! Det märks du är dig själv och jag är helt fäst i din blogg, helt galet! Älskar din blogg och dina bild, woop!

 2. Hej, jag heter Matilda och jag pluggar i Sundsvall då jag bor på ett internat. Nu är det jag och några andra fotointresserad tjejer som vill göra en fotostudio men vi har inga grundkunskaper direkt så undrar om du kanske kan hjälpa oss vad det är man behöver i en fotostudio för amatörer som vill utöka sitt fotande. Du kanske har något tips på sida och paket? 🙂 svara till min Hotmail så jag inte missar svaret:) tack på förhand!

 3. Jösses vilen härlig design du har nu, Elin! Det känns verkligen vårikt här.. det behövde jag, med det ruskväder som varit idag. Tack!

  Jag har en liten fråga också: Skulle du kunna tänka dig att skriva något kort om näthat? Det är ju inte så ovanligt med anonyma, elaka kommentarer i bloggvärlden, och jag skulle vilja uppmärksamma detta på något vis, om det innebär att vi kan få någon att tänka efter. Det är många som lider i onödan.. När man klagar på någon på grund av vad den har för hårfärg, tycker om för musik eller skriver på sin blogg, då är det något snett.. tycker jag i alla fall. Vore trevligt om du åtminstone ville hälsa på och läsa MITT inlägg om näthatet. http://yezzcorner.wordpress.com/2011/03/29/min-asikt-nathat/ (direktlänk)
  Tack på förhand. Jessica

 4. Åh, jag vill också norrut! Men jag får vänta några veckor till...

  Sen måste jag fråga, nu när jag kommer ihåg det, vilken hårfärg du använder för att få till den röda färgen du har? 🙂 Otroligt fin!

 5. Thank you so much for being a part of Interrogation time, and the answers are now up!
  Its an honour that you took your time to ask questions as you are a big inspiration!

  Have a lovely day!
  Love Gabriella

 6. du tar så överdrivet fina bilder!

  Skulle du kanske kunna göra en film "hur jag fotar" eller liknande?:)

  Jag tänker inte på behind the scenes, utan tillexempel hur du fotar vatten, eller produktfoto.

  Vet att det finns fler som skulle uppskatta det, och att fler (speciellt jag) skulle vilja veta hur just du fotar när du fotar ex Produktfoto ! 😀

 7. Jag älskar din blogg, dina bilder, ditt hår, dina kläder, dina smycken, ditt utseénde!

 8. Jag måste bara fråga.. vad använder du för locktång? (om du nu använder någon). eller hur får du annars till ditt hår i sådana perfekta lockar?

  P.s du har en underbar blogg 🙂