Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Mot StockholmSitter på bussen mot Stockholm...

Tur att jag har min Macbook med mig. Då kan man stå ut med 4 timmar och 20 minuter restid, även om jag föredrar tåg. Men jag måste ändå säga att Bus4You är grymt. Skitsköna stolar och internet ombord! Klass!
När jag kommer fram blir det hektiskt. Många mysiga människor ska jag hinna träffa, för det är ju inte så ofta man är i den stora hufvudstaden!

Har folk sommarlov nu eller? (Hoppas på att det kanske är någon mer än jag som sitter och ugglar vid datorn den här dagen... för då kanske ni läser min blogg?! Haha..)

56 comments on “Mot Stockholm”

 1. Jajjemän! Det är sommarlov för hela slanten. Dock lite ovanligt att vara så morgonpigg att man är uppe nu... Du vet, dom långa sovmorgnarna brukar ju tacksamt tas emot. Men jag är uppe ändå av nån outgrundlig anledning. Trevlig resa!
  Sofia

 2. Uj, jag önskar att jag hade sommarlov. Men nej, jag sitter och nördar mig framför datorn som vanligt så nog läser jag din blogg. Ha det så trevligt i Stockholm!

 3. Känns som att jag kommer sitta fastklistrad vid datorn idag då det ösregnar ute, haha inte såå lockande 🙂

 4. Japp, Sommarlov har vi här! 😉 Så uppdatera gärna med lite inlägg under resan ;D I Göteborg är det ju skit trist väder, så man kan ju inte göra annat än att sitta inne ;D

 5. Hej Elin! Du är så himla duktig inom fotografering, du har verkligen talang! Du knäpper sjukt fina bilder 🙂

 6. Vilken härlig blogg du har. Mycket tips som jag kommer ha nytta av 🙂

  Du har verkligen talang, fantastiska bilder och konstverk.

  Perfekt med internet på bussen, det ska jag lägga på minnet 🙂

  Ha det så bra

 7. Jag läser ju din blogg, men jag har inte sommarlov.
  Idag kan du fråga mig vad som helst på min blogg. Jättespännande!

 8. och jag kan inte komma.. 🙁 hade sett fram emot fototräffen superlänge, att få träffa er alla men nu är det så att vi ska flyga 16.30 till grekland imorn så det blir lite tight.. :/ gud jag hade verkligen viljat vara med! hoppas det blir någon mer gång i stockholm! 🙂

 9. och jag kan inte komma.. 🙁 hade sett fram emot fototräffen superlänge, att få träffa er alla men nu är det så att vi ska flyga 16.30 till grekland imorn så det blir lite tight.. :/ gud jag hade verkligen viljat vara med! hoppas det blir någon mer gång i stockholm! 🙂

 10. Eller så läser man bloggar på lunchrasten.. 🙂 Det blev ett bra läge nu att säga "Grymt bra och inspirerande sida".. En annan som är väldigt mycket hobbyfotograf uppskattar tips och trix så keep it up!

  Hoppas du får en bra helg i Stockholm!

 11. Läser alltid, kollar typ varje timme om du skrivit någonting, haha;D

  Sommarlov var längesedan man hade....samtidigt, att jämt kunna ha fritid är sjukt jävla trist också måste jag faktiskt säga, haha. Efter studenten längtade man men mjäh. Boring.

 12. Om man inte har sommarlov, semester, är 27 år, kille men ändå läser din blogg en dag som denna, är man onormal/störd/hopplöst fall då?

 13. Hej, jag ser att du kollar.
  Kolla inte då.
  Sluta då.
  Men varför fortsätter du?
  HÖR DU DÅLIGT!
  jag sa sluta!
  skyll dig själv då!
  Det här är sista gången!
  KOLLA INTE!
  erkänn du läser och kollar
  fortfarande synd.
  annsoh.blogg.se

 14. Jag fick en veckas lov sen var det bara att traska iväg till sommarjobbet, ingen vila och ingen ro här inte ;P

 15. Yes, har haft sommarlov i en vecka!

  Jag satt på en buss i 11 timmar för att komma till stockholm haha! DET var rätt segt. Men det var det värt!

 16. hej, hur viktigt för själva bilden tycker du det är med uv-filter respektive motljusskydd?:) jag har läst på så mycket jag bara kan men har inte riktigt kommit fram till om det är något jag bör investera i eller inte:)

 17. Misstolka mig inte nu kära Elin, dina bilder är väldigt vackra och det är alltid roligt att titta på dem. Men jag kan inte låta bli att sakna dina tecknade bilder och målningar. Snälla kan du inte rita lite mer?

 18. Det ar sa skont nu hur de flesta res-satt kommer med Internet these days. T.o.m nar jag flog sist sa fanns det uppkoppling pa planet. <3 sant gillar vi!

 19. *
  *
  *
  MOA: Åh jaa... jag hade önskat att jag kunde göra det. Saknar själv att teckna, men för mig är det inte ritkigt bara att sätta sig ner och göra det. Jag måste bli inspirerad att göra det, vara på humör för det och ha tillräckligt med tid för det (då det tar mig flera timmar per teckning att bli klar). Tyvärr är det sällan allt detta infaller på samma gång, så det blir sällan att jag målar numera. Det är synd. :/ Men kul att höra att någon gillar mina teckningar 🙂
  *
  *
  *