Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Fototräffen på Lördag!Nu börjar det närma sig fototräffen och vi är så förväntansfulla!

Kl 14.00 den 18/6 är ni alltså välkomna till Hagaparken för lite parkhäng, livephotoshoots, tävlingar och ja... fritt fotograferande och frågestund på plats 😉

Under träffen kommer det finnas en mängd reflexskärmar mm till specialpris från tvspelsweb.se, så ta med kontanter om ni är sugna på nya prylar. Vi kommer även att ha sällskap av Daniel Carlbom (foto) och Alexandros Bakos (film), som kommer att dokumentera dagen.

Mötesplats
Vi kommer att uppdatera med mötesplats imorgon eftermiddag/kväll, så titta in på fototraff.blogg.se för uppdatering! (Blir troligtvis nära Haga Norra... tror jag det heter... haha)
Vi ses snart!

PS/ Och ni 30 som är anmälda till Modellfotograferingen innan, får besök av en hemlig gäst! 😉

31 comments on “Fototräffen på Lördag!”

 1. Tyvärr kommer inte jag. Jag kännde att det blir lite lånngt för mig, samt är det inte riktigt rätt forum/ målgrupp för mig.

  Jag skulle dock gärna träffat någon av er som håller i träffen på annat sätt, assistera, snacka foto, sammarbeta med en plåtning på annat sätt..

  Tack ändå! 🙂

 2. Men åh vad avis jag blir på alla som ska dit och vara med om att skoj och träffa alla spännande människor, särskilt dig ^^ Hade jag haft vägarna förbi så hade jag utan tvekan tagit med mig kameran och kommit, men nu bor ju jag sisådär en 50 mil för långt norrut ^^

  Nåväl, hoppas ni får en toppendag och att vädergudarna är med er 🙂

 3. Visst hade du mörkt brunt hår förr? Hur fick du det till rött? Mycket blekning? Är så sugen på rött!

 4. Å uppdatera gärna gata eller pendelstation närmast man kan gå av på. Lokalsinnet är inte det största direkt, eller inte i sthlm i alla fall. Så kan jag nog hitta rätt med luren och eniro.

  🙂

 5. Det är så synd att jag och min kompis inte kan komma härifrån Finland. Vi var påväg och skulle boka båtbiljett men ingen av oss har råd :/ Men ni ska ha de aaaskuuul! 😀

 6. Vill bara säga att utan den inspiration du ger mig till fotografering med olika tips och råd hade jag inte varit där jag är idag. Jag tog upp min fotografering igen för drygt ett halvår sedan, sen jag läst din blogg dagligen.. Så nu har flera nya kompisar byggt bo i min kameraväska, och gör det mycket roligare att ge sig ut på nya fotoäventyr.. Och mycket tack vare dig. 🙂 Keep up the good work.. Du är en klippa!