Instagram Feet

50Annika Svenmarck
har gjort mig fottokig.
Jag har alltid gillat hennes självporträtt, men nu ska hon veta att jag gillar hennes fötter också. Alltid lika fint när de dyker upp i mitt Instagram-flöde. Egentligen vet jag inte vad det är jag gillar, för det är ju bara ett par fötter… och en väg. Men ändå. Något spännande är det i alla fall – kanske att dessa fötter är på väg någonstans – och det har fått mig att ta egna fotbilder vart än jag går. Dock har jag inte lika gulliga fötter som Annika, men ändå (fjäsk). 😉

Instagram
Tycker ni att jag är en dålig bloggare någon gång, så kan ni kolla in mitt flöde på Instagram medan ni väntar på inlägg. Där dyker det upp bilder lite titt som tätt kan jag säga 😉 Har ni iPhone, så kan ni söka efter mig under namnet Nevnarien (såklart! Haha), för er som inte har iPhone, kan man tjuvkika lite här.

Jag tycker att alla som kan, borde skaffa Instagram! Det är den roligaste appen jag vet och det är roligt att följa sina vänner och bekanta (och en massa andra också för den delen..).

Har du instagram?

50 responses to “Instagram Feet

 1. Om jag hade haft en iPhone hade jag lätt skaffat instagram, hehe. Det verkar vara en app som skulle passa mig perfekt. (: Dock är jag inte rik nog att ha råd med en just nu, överväger om att köpa en iPhone 4 när femman har kommit och fyran har börjat sjunka i pris. Om inte annat ska jag tills vidare försöka klura ut ifall instagram passar till min iPad.

 2. Hej Elin! Du har ju en kategori som heter Fan art. Hur gör jag för att skicka ett porträtt av dig till dig som jag har ritat? Jag blev precis klar med en teckning och blev riktigt nöjd med den!

 3. ja har precis fixat den, bästa appen som finns på Iphone, kan sitta i timmar, det enda negativa är att batterierna tar slut jätte fort. 🙂

 4. Huuur fin blogg som helst med uuuuunderbara bilder! Man får ju nästan lite dåligt samvete över hur dålig man själv är på att fota… 🙂 Ny blogg att följa, CHECK!

 5. Jag har ingen iPhone, men min bror har en iPad så jag har fixat Instagram till den 😉 Älskar den också, och gillar att spana in dina och Annikas bilder 🙂

 6. Jag har IG! Såg en bild på dig igår som en av mina följare ( eller vad det kallas ) hade gillat. Trodde inte du hade det så blev så glad av att se vackra bilder!  du hittar mig under namnet "thingsyouremember"… Hoppas vi ses där ! 

 7. Fungerar Instagram till andra smartphones än Iphone? Jag ska köpa en Wildfire S, fungerar Instagram på den? 😀

 8. Ja det har jag! Jag älskar min iPhone ännu mer nu! Jag har bara en 3gs men jag tycker bilderna blir bra ändå med hjälp av instagram! Jag heter moabergfoth där. Kul att veta att du har det!

 9. Jag heter Citronbit på instagram, lägger upp en massa olika bilder; longboarding, nattdopp, "tatueringar"(ägnar en del tid till att klottra på mig själv haha), graffiti och en massa mer!

 10. JAG ÄLSKAR IG!! 😀 (IG = Instagram you know :3 Haha jag är för lat att skriva ut hela. Okej, det här vart mycket längre än tänkt…)

  Mitt användarnamn: erikflaeder

 11. jag har instagram, jag heter micheliin.

  om du älskar instagram rekomenderar jag även mappen corso12, exakt som instagram fast lite ''finare''(fast det är ju gratis)

  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.