Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Som det egentligen ser ut...

Yttre kofta Once For Girls, inre kofta Indiska, transparent linne Monki, Skinnhandskar H&M,
Halsband boohoo.com & nelly.com, väska junkyard.se och skor DinSko.

Så här ser det egentligen ut när syrran ska fota mina såkallade "outfitbilder".
90% galenskap och 10% försöker man vara normal. Håll till godo. Sånna här bilder skulle få vilken modebloggare som helst att tappa ansiktet! Men inte jag! Nono. Sen är jag ingen modebloggare heller visserligen... *grimaserar lätt med mitt geleansikte*

Är i Skara nu. Ska inte göra ett skit.
På sin höjd äta ostbågar och godis, så att det smular i soffan. See yah 😉

60 comments on “Som det egentligen ser ut...”

 1. När jag ska ladda upp bilder på bloggen går det oftast inte, vet du varför? Det blir likom webbsidan kan inte visas, också brukar jag öppna bilden i paint och sen spara då går det ibland, men det blir as dålig kvalité då.. vet du var jag ska göra?

 2. jaha okej 😀

  Nej jag förminskar dem inte nått? Ska jag göra det, hur gör det i photoshop? Jag vet ju hur man går in på bildens storlek och sånt. Men det händer ingenting när jag förminskar med 50 % :s

 3. Jag älskar hur du bjuder på dig själv och blandar dina inlägg så bra! Du är inte en vanlig bloggare, utan en perfekt bloggare. Du står för den du är, kör på både klass och stil och du har en enormt rolig humor och bjuder på dig själv om och om igen. Du är en sådandär som alla skulle ha som förebild i livet! Tack för att du är just du Elin Kero! 🙂 Keep up the good work.

 4. Hej! Nu är det dags för veckans blogg, jag röstar fram 3 vinnare. Tävlingen pågår fram till Söndagen den 9/1 klockan 21.00. Lycka till!

 5. Grym outfit! 🙂

  Jag har en fråga, om du har tid att svara vore jag mycket tacksam! 🙂
  Snabbmaskläget (quiqmask) i Photoshop cs5 har alltid funkat normalt, men nu helt plötsligt blir det inte rött när man ska måla en markering! Vet du vad som kan vara problemet? Blir galen på att det inte fungerar!

  Ha en bra dag! Kramar

 6. Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du se mina senaste tavlor, läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd osv.. Ha en trevlig kväll!

 7. Din blogg är grym, älskar sättet du skriver på och blandat underhållning med tips och otroligt snygga bilder!! Keep up the good work! 🙂

 8. Haha, du är så jäkla skön! Precis sådär blir det när min pojkvän ska fota mig. Känns så himla löjligt så man flummar bort det istället, och skärper sig i den sista halvminuten och nöjer sig med de bilder det blir..

 9. Haha:D Tycker att det är underbart att du bjuder så på dig själv! Det är ju ändå flera tusen som läser din blogg:) På mittenbilden är du i alla fall väldigt lik Scrat (stavning?)XD Gillar din blogg mycket och läser den så ofta jag hinner. Efterlyser fler fototips!

  Ha en bra kväll!<3

 10. Haha:D Tycker att det är underbart att du bjuder så på dig själv! Det är ju ändå flera tusen som läser din blogg:) På mittenbilden är du i alla fall väldigt lik Scrat (stavning?)XD Gillar din blogg mycket och läser den så ofta jag hinner. Efterlyser fler fototips!

  Ha en bra kväll!<3

 11. Underbart Elin! Man blir alltid så fruktansvärt glad av att besöka din blogg! 😀

 12. Varför kan inte modellerna anamma dina poser när de visar upp kläder? Tummen upp för det.
  Hade varit nåt det, är så trött på alla som försöker se seriösa och snygga ut.