Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Ljus som doftar

Yankee Candle Doftljus, "Wedding Day" och "French Vanilla", från AnnaK Heminredning i Jönköping.Hur många år tog det inte för mig att köpa de här sabla doftljusen??

Har tittat på dem varje gång jag varit på AnnaK (och varje gång jag sett dem på andra ställen också), men snålheten har slagit till, för 'vad är ett par ljus mot en ny tröja...?' 😉
På julskyltningen i söndags köpte jag tillslut två ljus - Wedding Day som doftar rosigt romantiskt till sovrummet och French Vanilla, den godaste vaniljdoften de hade, till vardagsrummet. Jag är helt frälst.
De doftar så gott så man får näsorgasm hundra gånger om när man sitter i något av rummen 😉

Translate: Bought these Yankee Scented Candles last week at the Christmas market here in Jönköping. They smell wonderfully! Don't know why it took so long for me to get them - have felt a craving for them the last four years.. 😉

56 comments on “Ljus som doftar”

 1. Hej på dig!

  Jag har nästan precis börjat blogga på min blogg. Jag tycker det är kul. Men! Jag vill ladda upp en header!  Vet du hur man gör? Skulle du inte i så fall kunna lägga ut ett steg-för-steg-inlägg på din blogg hur man gör och sen kommentera på min blogg att du gjort de och länka till de inlägget då? 

  Skulle varit väldigt schysst:) jag vet även att de är fler som vill veta hur man gör. 

  Tack på förhand. 
  /Sosoo

 2. Hej Elin!

  Först vill jag bara säga att din blogg är jättefin

  Undrar bara när den design-tävlingen är "färdig" och om den vinnande designen bara kommer vara tillgänglig för PRO-medlemmar eller vad det nu heter..?

  Tacksam för svar:)

  Kraaaam<3

 3. Jag ÄLSKAR AnnaK vill inreda hela mitt rum så 🙂 de doftljuset luktar såå gott men inte lika gott som "pink sands" 😉

 4. Och det är skillnad på doftljus och doftljus. De dyrare är precis som du säger - näsorgasm! De billigare är huvudvärk!
  Bra val!

 5. Fina bilder! Tycker det tråkiga med doftljus är de trista formerna de kommer i. Enkla glas oftast, eller burkar 😛

 6. Alltså vanilla-candlet; typ som vaniljyoghurt, eller!?...utan ÄTA, då alltså...?
  I.s.f. låter det GOTT! 🙂

  /Jeppe

 7. hheeij vill först och främst säga att jag älskar din blogg ! läser den varje dag 🙂 , jag har tänkt köpa reflexskärm åt mig vilken rekommenderar du Vit/silver eller Vit/guld ? mycket tacksam för svar [email protected]

 8. Haha jag känner igen det!
  Doftljus är ju helt underbart, men om jag sr något sådant tänker jag exakt samma sak! "Har mer användning av en tröja" haha 😀

 9. Hade du inte kunnat berätta vart du köpt den där ramen?(Gärna annat också, ifall du har fler saker i samma "stuk" 🙂 Gudomligt vacker är den i alla fall!
  Älskar din blogg, så fylld av inspiration!

 10. finns som rumsspary också, cleancotton tror jag den vi har heter, ärså good! Dock håller inte lukten så länge, men det går ju att spraya mer så är den där igen 😀 finns som dofthängare till bilen med! På plantagen har jag iaf sett det. Men finns säker på fler affärer i sverige, om man inte vill beställa.(köpte på plantagen jag.)