Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En dag i Gamla Stan och...Alla bilder fotade med iPhone4 och efterbehandlade med appen PictureShow.

Här är några bilder från ett soligt Gamla Stan i Stockholm.
Vi har haft en helt underbar trip och jag var inne i en ascool affär med Viking- och medeltissaker! Ville ta med mig några svärd, sköldar och hjälmar hem, men tyvärr blev det inget med det. Istället släpar jag på ett vikingaskepp!

Men hela anledningen till att jag åkte upp var för att gå på Blogawardsfrukosten - jag är nämligen nominerad till Årets Kulturblogg i Blogawards! Wow! Skriver mer om det senare - ni som vill rösta redan nu kan göra det här 🙂

135 comments on “En dag i Gamla Stan och...”

 1. Gamla Stan är verkligen mysigt.
  Livrustkammaren (museum) tycker jag jättemycket om, dit borde du gå om du inte har varit där? De har riktiga kläder från 1600-talet och framåt 🙂 Kläderna Gustaf III blev skjuten i, osv. 🙂

 2. Älskar verkligen din blogg, du är så sjukt duktig på att fota, rita och designa, åh, du är grym! 😀
  Grattis förresten att du blev nominerad till blogawards! :D<3

 3. röstat, som alltid! 🙂

  vad har du för inställningar på bildbehandlingen i pictureshow på dom här bilderna? dom var ruggigt fina! 🙂

 4. Men grattis Elin!!!! Helt underbart det är. Jag tror att man kan rösta en gång om dagen!!! Det blir säkert flera röster då!! Lycka till!

 5. Skulle vara jätte roligt om du gick in på min blogg och kommenterade vilken OnePiece du tycker är finast. Ha en bra dag kram.

 6. VILL DU HA ENKLA SHOPPINGPENGAR?? Samla poäng genom att delta i undersökningar och annat kul! Poängen växlar du sedan in mot ett RIKTIGT presentkort som du får hemskickat från tex H&M (jag fick precis ett kort på 150 kr hemskickat) bli medlem här, helt gratis och tjäna pengar att shoppa för enkelt! http://www.gratismakeup.se/?r=191211

 7. Hej sötnos!
  Jag har nu en frågestund på min blogg då ni har chans att fråga mig precis vad ni vill. Ta chansen 🙂
  Kram!

 8. Vi vill höra din åsikt , om vi ska ha en tävling där man kan vinna helt nya iphone skal & om du är intresserad i sånnafall ?=)

 9. Vi vill höra din åsikt , om vi ska ha en tävling där man kan vinna helt nya iphone skal & om du är intresserad i sånnafall ?=)

 10. Vi vill höra din åsikt , om vi ska ha en tävling där man kan vinna helt nya iphone skal & om du är intresserad i sånnafall ?=)

 11. Det var inget svårt val. Hade inte ens lust att rösta på någon annan blogg än din då de flesta av bloggarna, enligt mitt tycke, är både ytliga och ger fel budskap till tonåringar och ungdomar. Utbudet av bloggar var alldeles för snävt.

 12. Heey! Ville bara tipsa lite om min blogg 🙂 Om du får tråkigt eller så någongång är du mer än välkommen att ta dig en titt och se om den är något för dig 🙂

  Ska vi följa varandra via bloglovin? Kommentera när du lagt till mej isåfall så lägger jag till dig direkt efter 🙂

 13. Superfina bilder! Mina bilder ifrån gamla stan senast jag var i Stockholm blev inte ALLS sådär fina!

  Jag såg att du hade blivit nominerad till Årets Kulturblogg på Blogawards - GRATTIS!! Hoppas, hoppas, hoppas att du vinner!! =)

 14. Superfina bilder! Mina bilder ifrån gamla stan senast jag var i Stockholm blev inte ALLS sådär fina!

  Jag såg att du hade blivit nominerad till Årets Kulturblogg på Blogawards - GRATTIS!! Hoppas, hoppas, hoppas att du vinner!! =)

 15. Superfina bilder! Mina bilder ifrån gamla stan senast jag var i Stockholm blev inte ALLS sådär fina!

  Jag såg att du hade blivit nominerad till Årets Kulturblogg på Blogawards - GRATTIS!! Hoppas, hoppas, hoppas att du vinner!! =)

 16. Ok Josephine Bornebushs blogg är riktigt rolig men nu är det för sent att rösta i den kategorin. Din har ju också funnits med så länge och still going strong så den är helt klart en värdig vinnare. Ok nu ska jag sluta smöra och göra något nyttigt.

 17. Såå snygga bilder! Du är fab..

  Du la ju upp så fina tutorials förut. Vore toppen om du kunde göra ngn tutorial på dessa bilder. Inställningar och photoshop. Älskar när bilder blir sådär lite gamla i utseendet..

  Kram Mary

 18. Men jeez, jag måste vara mer skelögd än vanligt!! :S Sorry och tack söta du för att du orkade svara ändå!! (Jäkligt snygga bilder ändå)

 19. Häftig känsla du fick på bilderna genom att använda appen på I-phonen. De känns gamla men ändå moderna. Men hur får man till denna stilen i PS för mig som är lite stenålder och inte har I-phone 🙂