Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

ElinChrom vs ElinKero - the movie

Haha här kommer en film från när jag packade upp mina nya blixtar första gången.

Jag hade bara slagit på färdiginställda blixtar innan, så kolla mina miner när jag ska försöka få ihop dem.. haha! Det var faktiskt rätt enkelt, bara jag som inte läste instruktionsboken i vanlig ordning... 😉 Men nu när jag ska plocka upp dem kommer det att gå på två sekunder!

Erik kom med i filmen lite, han var hemma sjuk, om någon undrar varför han ser så hängig ut 😉

42 comments on “ElinChrom vs ElinKero - the movie”

 1. Hahaha! XD Jag älskar hur din stackars sjukling till pojkvän smyger runt som en zombie och observerar! Skrattade ihjäl mig när han stod där helt apatisk och du glatt gör tummen upp! Skönt att börja dagen med ett skratt. Du är så härlig!!!

 2. Härligt med nya blixtar! 😀
  Tänkte tipsa om att det är mycket lättare att montera om du lägger softboxen på golvet med det vita neråt och sätter ihop blixten och softboxen där och sen lyfter du upp det hela och sätter fast på stativet 🙂

 3. Haha bra film! Sjukt kul när du gör tummen upp till Erik och när du klappar händerna när dom börjar lysa - två gånger 😀 haha

 4. Kan inte du berätta någonting om dig själv som vi inte vet?? 😀

 5. hihihi det var roligt! 🙂
  kpistkamera eller?? 😉
  Stackars Erik!
  Men du var faktiskt duktig att sätta ihop allting!

 6. Hejsan bruden. Är två tjejer här som har precis startat en ny blogg.. Vi försöker få upp statstiken lite, har du några bra knep där? Jag menar, hur lyckades du själv? Läser just nu elsas mode (boken) och funderar om det fungerar att ta kontakt med redaktörer från mode tidningar och delvis storbloggare och hoppas på att bli sedd, länkad eller hur hon lyckades Puss hör gärna av dig via email.

  EMAIL: [email protected]

 7. hej har läst din fina blogg här nu ett tag! 😀 och jag har en fråga, har verkligen försökt hitta svar på den men.. ah iaf. jag har en canon 400d och vill ju såklart använda denna fult ut! men när jag använder bildserier "känns" det inte som att den tar 3 bilder/sekund som den är utlovad att göra. Jag tror inte det är något fel på den eller så, men finns det något sätt man kan "ta fler bilder"/sekund eller märka skillnad?

  tacksam för svar! :D:D

 8. *
  *
  *
  EMMY: 3 b/s känns rätt långsamt, jag håller med om det för min kamera är inte särskillt snabb den heller 😉 Tyvärr finns det inget man kan göra åt det mer än att köpa en ny kamera om man tycker att det är så pass viktigt att det är värt pengarna (vilket jag inte tycker haha) 🙂
  *
  *
  *

 9. Fuskigt. Mina blixtar hade ingen instruktionsbok, i alla fall inte till softboxarna, så dem blev det en utmaning att få ihop. Gick dock förvånansvärt fort.

  Förresten, vad är det som låter sista halvan av filmen?

 10. Sv; Haha aah sant jag håller med. En bröllopsfotograf jag assisterar ibland tvingar på mig massa aggregat så lite insnöad på det. Ända tills jag såg priset på dem... 😛 haha
  Förresten, jag ska ha ett rätt stort projekt nu med emotion editorial om du vet vad det är? Tänkte kolla vilken sorts kamera du spelar in dina filmer i (redigeringsfilmerna) och vilken upplösning dem har. 🙂 Hoppas allt är bra med dig!

 11. Hihihi, ser superskoj ut med blixtar klart man blir sugen på ett par med nu då 🙂