Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Din Grej

I början av augusti gjorde jag ett jobb åt NyReklam, som är en reklambyrå i stan.
Uppdraget gällde en kampanj åt John Bauer Gymnasiet, som har skolor över hela Sverige.
Fotograferingen var väldigt annorlunda på det sättet att resultatet inte skulle vara så vackert och "korrekt" som jag är van vid. Jag skulle ta bilder som "vem som helst" skulle kunna ta, utan någon som helst kunskap eller känsla. Jag skulle ta fulsnygga bilder helt enkelt.
Det var riktigt kul och väldigt lärorikt - att släppa kontrollen och invanda regler är svårare än man kan tro...

19 comments on “Din Grej”

  1. Du är grymt duktig och har alltid lika stor talang, Elin. Affischerna finns uppsatta runt hela min skola, går på JB i Norrköping.

  2. Bra jobbat! 🙂 Jag älskar John Bauergymnasiet av hela mitt hjärta. haha Det var faktiskt där jag spenderade hela 3 fantastiska år och upptäckte vad fotografi betyder för mig dvs. ALLT!

  3. Coolt att du har varit med och gjort den sidan, eftersom jag själv går på JB så var jag inne och kollade på den sidan 😉 Funderar på att skicka in nåt fint! 😀

  4. Jag har frågat detta innan, men fick inget svar då!?
    Iaf jag har en canon 500d. Den 16 oktober ska jag på en fotokurs o i slutet av oktober ska jag hjälpa en kompis att ta kort på gästerna till hennes bröllop!
    Jag har fortfarande standar objektivet (18-55 tror jag det är) men jag skulle vilja ha lite tips på vad du tycker jag ska köpa för ett annat?!
    Har haft kameran sen julas o har innan det haft en halvsystem. Vill ha ett bra, prisvärt o använbart objektiv!! Några förslag? : )