Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Myskväll

Ikväll har det varit myskväll med mamma och syster.
Vi åt plockmat och chips. Kollade på Idol förstås. Jag har varit lite off det senaste, så det har blivit dåligt med bloggande. Vinnaren i Fröken Fräken tävlingen ska utses och paket som kommit på posten ska visas.
Istället har jag trött glott på Pride and Prejudice i timmar, planerat bokkapitel, spelat sims och ritat.
Skönt om ni frågar mig.

In this mic -  in this mic - in this microphone...

49 comments on “Myskväll”

 1. Fan så mysigt det såg ut på bilderna! (: Själv vet jag inte om man kan kalla min tid framför datorn för myspys... Satt och kollade på "Corpse bride" istället för idol... /;

 2. Jag såg dig/er på Ica maxi 😀 vågade tyvärr inte säga något även om du stod brevid mig vid ett tillfälle :p

 3. HEj elin! 😀 Ni verkade ha en mýsig kvälL! 😀
  Jo jag undrade också om jag fick länka till din blogg i min meny 🙂 PÅ läsvärlda 🙂
  Kram Cornelia

 4. Hej !!!

  Vill du hjälpa mig att hjälpa andra ?

  Tillsammans kan vi göra skillnad och det är på den vägen vi måste gå !

  Jag har startat en rosa bandet insamling och behöver hjälp med att marknadsföra den och kämpar stenhårt för att lyckas !

  " Ingen kan göra allt men alla kan göra något "

  Jag undrar om du vill länka insamlingslänken i din blogg ?!

  http://samla.in/l8

  samtidigt som du bjuder in alla du känner i rosa bandet gruppen på facebook ?

  Hoppas på att du delar min åsikt och hjälper mig på traven !

  KRAM

  2010-10-09

 5. Hej!
  Nu är din intervju klar, men tyvärr är inte publicerad på nyhetssidan än pga. tillfälliga problem som kommer att åtgärdas så fort som möjligt. Men du kan titta in på bloggen (http://anastasiabeckman.devote.se), där den den är förhandsvisad. Kontakta mig om det uppstår några problem med intevjuns innehåll. Tack återigen för din medverkan!

 6. Du har skrivet om dendär boken i ett par inlägg nu.. Kommer du att skicka in den till ett bokförlag eller något sen? : )

 7. Du har skrivet om dendär boken i ett par inlägg nu.. Kommer du att skicka in den till ett bokförlag eller något sen? : )

 8. Åh vad jag älskar att ha tända ljus! Bara för att du la upp dom där bilderna så ska jag tända mitt chokladljus nu, haha 😉

 9. Mysigt ni ser ut och ha de 🙂 en liten fråga. Hur har ni fått ljustet bakom tvn? 🙂

 10. Seriöst, när jag har myskväll öppnar jag en chips påse och kanske tänder några ljus. Men ni har gjort i ordning världens finaste bricka med vin och fina bordsgrejor och alla ljus ser perfekt utlagda ut. Jag är avis. Jag vill också bli så seriös, min kille hade älskat det.

 11. Seriöst, när jag har myskväll öppnar jag en chips påse och kanske tänder några ljus. Men ni har gjort i ordning världens finaste bricka med vin och fina bordsgrejor och alla ljus ser perfekt utlagda ut. Jag är avis. Jag vill också bli så seriös, min kille hade älskat det.