Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Favorit-Foto-Ställen.

1. Nyarpstugan i Bankeryd. [Karta]
Jag gillar Bankeryd överhuvudtaget. Men Nyarpstugan är nummer ett - här finns den vackra utsikten, staket, gräset, mysiga gångvägar och tät lövskog.

Några plåtningar jag haft här:
- Therese: Skogen/Gräset
- Självporträtt
- Fotopromenader lite allmänt
- Annika

2. Domsand i Bankeryd. [Karta]
Här finns både stor strand, "fyr" (tror jag det är? haha) och en massa båtar.
Var här en gång när det stormade och det var så himla häftigt!

Några plåtningar jag haft här:
- Emelie: Vattnet/Sanden
- Fotopromenad Oväder/Storm
- Sanna

3. Okänt namn, Jönköping.
Om man tar vägen mot Bankeryd, så svänger man in i en tunnel under järnvägen mittemot Statoil-macken. Går man längs gågatan, så finns det en hel del fina platser. Har varit här massor av gånger, men har inte några bilder att visa härifrån. Konstigt. Haha. Vet inte var de tagit vägen.

Det här är alltså mina favoritfotoplatser. Har en hel del andra gömmor också, som uppe på Dalvik och på Rosenlund, men ska jag ta med alla så skulle inlägget bli ganska långt... 😉
Alla Jönköpingsbor har ju redan vart på de här ställena, men det kanske kunde vara kul ändå.

46 comments on “Favorit-Foto-Ställen.”

 1. Hej! 🙂
  Jag har en liten fråga, för jag ska ha projektarbete nu och fram tills juni, och det ska handla om porträttfoto. Det jag ska göra är att gestalta två kompisars personligheter i tre bilder var. Jag ska först läsa lite om hur man bäst visar personligheter på bild och det skulle va kul om jag kunde få nåt litet tips av dig 🙂
  du är grym förresten! 😉

 2. Jag håller med om nyarpsstugan! Hela elljusspåret där omkring är ganska så perfekt:) Den sista platsen där, är det vid kanotklubben typ?

 3. vilket/vilka objektiv har du tagit bilderna med? ser ut som lite mer åt vidvinkels-hållet? är ute efter ett men har inte hittat något som matchar mina önskemål, förrän jag såg dessa bilder, precis lagom mycket!

 4. Det är ju ställen man får spana in alltså 🙂 Nu när jag flyttat till Jönköping så har jag ingen aning vart alla bra miljöer är, så det finns massor att upptäcka!
  Är det bil som gäller om man ska ut till skogarna? 🙂

 5. Rosenlund & Dalvik, det känner man igen hahah. Men ändå är bor jag i Stockholm. Men jag har turen att ha mammas släkt i fina Jönköping <3 Men det slår inte Stockholm, hem ljuva hem. Fina bilder!

 6. Grymt fin blogg ! gillar att läsa den, du skriver om bra saker som man vill läsa om, tänkte att jag måste säga det nu när jag sitter och smygläser din blogg igen ^^
  kolla: http://typsouie.blogg.se/
  Blir det IDOL nästa år? eller ska jag lägga upp mina modellbilder på bloggen :)?
  kram

 7. Grymt fin blogg ! gillar att läsa den, du skriver om bra saker som man vill läsa om, tänkte att jag måste säga det nu när jag sitter och smygläser din blogg igen ^^
  kolla: http://typsouie.blogg.se/
  Blir det IDOL nästa år? eller ska jag lägga upp mina modellbilder på bloggen :)?
  kram

 8. Vackra!

  Det första stället i Bankeryd påminner lite om Silverfallet, eller på vägen dit vid toppen typ. Haha. Svårt att förklara. Men det är också jättevackert. Där gillar jag att fota. All skog är mysigt.

  Och du har gjort helt rätt i som inte bloggat så mycket de senaste dagarna utan fokuserat på mycket. Dels ska man leva, och sen varför lägga ner massa tid på bloggandet när det ändå krånglar massa nu? Örk' int' nå. ^^ 😀

 9. Sv: Okej, men det låter ju kanon. Får spana in någon helg med bra väder och ge mig ut på upptäcksfärd! 🙂

 10. Åh vilka härliga bilder. Du är riktigt duktig på att fotografera, verkligen. Det är en riktig fröjd för ögonen att kolla på dina foton.

  Allt bra med dig då ?

  Kraam.