Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

The Sims Medieval

Någon mer än jag som längtar tills The Sims Medieval släpps?! (24/3-11)
Jag blev helt exalterad för några månader sedan, när jag såg att spelet skulle komma!


The sims OCH medeltiden - hur bra kan det bli?! 😀

67 comments on “The Sims Medieval”

 1. Hm, ser att jag råkat klicka på skicka innan jag ens hunnit skriva min kommentar, haha 😛

  Men i alla fall. Häftigt med medieval, Sims-nörd som är jag ska jag absolut försöka köpa det! 😀

 2. Men GUD!
  ÅHHH....jag som inte spelar sims 3 längre för jag blev sur på det. Får fan ta detta spelet, går inte undivka!

  Sims<3
  Medeltiden<3

 3. Jag längtar också! Men vet inte om jag vågar köpa det, kommer garanterat fastna och glömma bort att både sova och plugga.

 4. JIPPIE <3 hade ingen aning om att det skulle komma ett sånt spel, verkar skitkul. jag kommer helt klart vara en ond trollkarl som kastar blixtar på alla... moahahaha x)antar att det är till sims 3? ^^

 5. Aaaah! det visste jag itne ens! Åh den som ändå hade massa tid över att bara spela sims 😀

  SV: Jag visste inte ens att hon lagt upp den. Gjorde den ju inte för att få en länk direkt. Men jag är inte förvånad, hon har snott bilder utan länkar förr. dålig stil, men vad ska man göra.

 6. OMG! Jag måste köpa det! 😀 Varför är det inte ute nu så man kan önska sig det i julklapp? :'( xD

 7. Hej! Hjälp oss med marknadsföring! =)

  http://www.Phonestuff.se har lanserats nu och erbjuder marknadens bästa priser. Phonestuff säljer alla möjliga sorters skal och kan garantera dig bästa priser och fri frakt!

  Titta gärna in på hemsidan och skriv sedan vad du tycker =)

  Mvh PhoneStuff

 8. Hej.
  Du som är proffs med det här med kameror osv... :)Jag har nu tänkt sälja min Nikon d50 med 2st objektiv. Orginalobjektivet och sen ett annat för närbilder + kameraväska och laddare.

  Vad är rimligt att få iväg den för?
  Vore tacksam för en gissning. 🙂
  Mvh Sandra

 9. A friend of mine in college majored in European history and I remember on the cover of one of his textbooks was a picture of Charlemagne he told me it was. I wonder if you do any drawings of historical figures like that. I like history also and think it's so important.

 10. vaa, visste inte ens att det skulle komma! men nu längtar jag verkligen!! Så sjukt kul med sims,hur gammal man än blir! haha

 11. AWESOME! 😀
  Men spelar just nu bara the sims 2 ibland..det där är 3 eller? Anyway så var det urcoolt.. förr i tiden är ju så fascinerande 🙂

  Och på tal om det, kommer nå back in the days-photoshoot snart från dig ^^?

 12. Just när man trodde att EA inte kunde göra mer med TS än TS3 för att inte det skulle bli för mycket, så gör de det! Det ska bli spännande att se vad det blir av detta. Antingen tror jag det blir sjukt bra eller också blir det sjukt dåligt. Inget mellanting. Synd bara att det är så lång tid tills det släpps, jag vill önska mig det i julklapp.

 13. Ojojojojoj nu blev jag exalterad! MÅSTEMÅSTEMÅSTE köpa detta spel när de släpps, without doubt! Det verkar grymt kul, och ett liv utan sims är ju inget liv liksom... Ha det bäst 🙂

 14. tusan vad spännande!! Jag spelar sims 3 som en jäkla tok och har spelat sims sen ettan kom ut, alltså för typ 11 år sedan 🙂 Jag har alla sims spel som någonsin kommit till PC och man kan nog kalla mig en äkta nörd.

  Men det roliga är att jag aldrig hittar andra som spelar, trots att det är ett av världens populäraste spel... så nu blev jag jätteglad! när jag ser att du spelar med! en känd bloggare lixom!! tjoohoo!! haha!

  spelar du sims 3? hur nördig är du? 🙂