Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Marco Hietala

Marco Hietala i tecknad version.
Pigmentliner + Promarkers + Acrylic Ink

Vaknade halv två idag, så har inte åstadkommit mycket.
Gick och la mig strax efter halv ett, upp igen strax innan halv tre och så iväg till Landvetter.
Sanna och Niklas skulle med flyget till Egypten, så jag och en tjej som heter Carro skjutsade dem dit. Det snöade något fruktansvärt och vägen var allmänt jobbig på vägen tillbaka, mellan Ulricehamn och Jönköping, så jag var helt slut när jag äntligen var hemma igen vid sjutiden på morgonen. Somnade som en stock, vaknade halv två och la mig direkt och glodde på en film.

Jag känner mig väldigt glad när jag tecknar nu för tiden.
Det känns skönt, jag har kommit in i ett stim...

26 comments on “Marco Hietala”

 1. Tja, nu har jag rankat mina 3 bästa soundtrack utav dem senaste filmerna jag sett! Kom o kika. Om inte annat får du bra filmtips =)

 2. Hej! Jättefin blogg och du tar jättefina bilder! Idag var jag på fotomässan i Stockholm och pratade med de från Canon. De pratade jättemycket om dig! Jobbar du åt dom eller vad? 🙂

 3. Läste någonstans att du ska på Dalarnas bloggfest i Falun? 🙂 Har läst din blogg ett längre tag så det skulle vara kul att se dig "in real life". Jag var på den första bloggträffen som anordnades i Borlänge och det är så kul att se alla "på riktigt" 🙂 Kram!

 4. Hej!

  Vi är fyra tjejer som har skapat en hemsida där vi säljer Converse All Star för endast 399:- och det är fraktfritt fram till den 24e december! Gå gärna in och kolla om det är någon sko som faller dig i smaken!
  http://mirando.se 🙂

 5. Jag kan förstå att det var jobbig och köra då. Jag körde idag fram och tillbaka hela tiden mellan två städer eller från by till stad som är 2 mil ifrån. Det snöade as mycket så man knappt såg ut och så låg man bakom en lastbil. Uscha!!

 6. sv; Jaa, eller hur, jättekul =D Jag pratade med en kille, han bah " kolla den här tjejens blogg, nevnarien.se, hon är jätteduktig på att fota och förklarar olika effekter och så med bla våra kameror" sen frågade han sin kollega "du, hur gammal är er nevnarien?" Vadå liksom "er nevnarien"? :O 🙂

 7. Hej Elin! 🙂

  jätte fin blogg och du är lika bra framför som bakom kameran! jag undrar vad har du gått för utbildning för att bli fotograf, gymnasium mm, du ritar även grymt snyggt! var har du fått din inspration ifrån i dina bilder? har du alltid gillat att teckna och fota? hur fick du ditt jobb på scandinavian photo och vad exakt är det ju får göra där och annars? när man bara har haft en digitalkamera förut vilken stystemkamera skulle du tipsa om när man är "nybörjare" men ändå vill ha en bättre kamera än en digital?

  du är en grym fotograf!!
  blev kanske lite många frågor och svaren kanske finns någonstans i bloggen men är jätte tacksam för svar!!
  MVH Elin 🙂

 8. Åh! Underbart fint tecknad 😀 Marco är absolut en utav mina stora idoler, härlig människa det där 😀