46 responses to “”Vi som väljer TheSims framför våra pojkvänner”

 1. HAHAH så klockrent! Jag vet precis precis vad du menar. Ingen aning vad som hände med min barndom altså, allt är ett fokus på en dator och en snabbspolad omvärld…!

 2. Haha, när jag är hos min pojkvän så spelar vi tillsammans ibland GTA4 🙂 haha, fast han blev lite förvånad att jag är en sådan tävlingsmänniska

 3. *
  *
  *
  MIMMI: Jag spelar bara sims2, vill inte lämna alla mina 10 000 downloads som jag har där, som gör spelet extra roligt 🙂 Har testat trean någon enstaka gång, men kommer nog inte att gå över…. faktiskt 🙂
  *
  *
  *

 4. Haha. Men The Sims är endå ett ganska underhållande spel, som jag även spelar. Har äntligen fått hem ett nytt efter att mitt förra pajjade. Så… helgen kommer nog bestå av att nörda The Sims! 🙂 Kramar.

 5. Hihi, visade min sambo bilden och han skrattade. Skulle utan tvekan kunna vara jag, fast med bättre hållning. ^^ Det har verkligen blivit många kvällar framför det spelet, men jag har tur som har en pojkvän som är minst lika nördig. Till och med han spelar ibland. 🙂

 6. Den bilden är så klockren! Fast nuförtiden hänger inte pappa i bakgrunden och gruffar för SIMS skull, det går ju inte att spela längre! Buhuuuäää!

 7. det var väldigt knäppt, för att du var på stan med en av mina simmar i thesims då och sen var jag där också tillsammans med en annan sim och det hände massa grejer hahah 😉 det var ganska sjukt, du var iallafalla väldigt trevlig i min dröm ^^ kram!

 8. varför har du slutat uppdatera the sims kategorin?:(
  och vars laddar du ner möbler? 🙂
  skulle gärna villa tat du svarade på de två frågorn 😀

 9. Hej, Jag har et JÄTTE problem. Jag har laddat ner det där programet winrar och jag laddar ner kläder och hår som man ska, och jag vet att jag gör räTt också. Nu när jag går in på sims så är det bara ett rakt tråkigt hår från sims 2.

  Varför blir det så???

  och sen en till sak. Kan man ladda ner om man har The sims 2 Double Deluxe. Alltså att man gör en mapp i den som heter downloads.

  TACKSAM FÖR HJÄLP 🙂

 10. *
  *
  *
  NATTA: Har tyvärr ingen aning, jag är ingen expert på sims, vet bara det jag skrivit om i bloggen 🙂 Men det kan inte ha att göra med att nedladdningarna inte är kompatibla med de spelen du har? Vild gissning bara. Vissa downloads kräver nämligen vissa spel eller meshar… Mer kan jag tyvärr inte säga.
  *
  *
  *

 11. Hej. Ville bara fråga om du vet om man måste installera thesims2 spelen i en viss ordning? eller om man kan ha dem installerade lite "huller om buller"? Tacksam för svar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.