Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

The Way of the Warrior



Promarker + Pigmentliner + FW acrylic artists ink [mer info] , ca 5h

Hade egentligen velat ha den här i akvarell,
men har inga sådana färger, så det fick bli promarkers som vanligt i alla fall... Hade även planer på att göra ett slagfält i bakgrunden, men jag var så trött igår, så jag orkade inte 😉
Gör aldrig bakgrunder. Måste bli bättre på det....

Klänningen var väldigt skoj att designa.. 😉

79 comments on “The Way of the Warrior”

 1. Lite avatar inspirerat? Like it 🙂 Vill ha fler tacknarvideos! 😀 Tack för en otroligt bra blogg!

 2. Riktigt snygg, Blev sugen på att sy nått liknande fast troligen ska jag inte det, skulle nog inte använda det

 3. Looking good Kero... Men är de något kritiskt att ge (och de måste man få ge även till en celebrity som dig) att armarna känns för tok för korta, dömande på hennes huvudstorlek o kroppslängd.

 4. Wow! Snyyyggt, Elin 🙂
  Hennes hår är underbart. Gillar färgerna.
  Klänningen är cool 🙂 Riktigt bra jobbat! (Som alltid med andra ord. 😉 haha)

 5. Varit en lung dag som sagt, spelat lite poker, lekt med bloggen en del.
  NU ska jag äta middag och kolla på underbart meningslösa sporten på tv.
  Curling, skidskytte damhockey. Sånt som man aldrig någonsin skulle sitta och titta på om det inte vore OS. Och är väl det som är charmen med OS. Att var fjärde år bryr sig hela (kanske inte hela) Sverige om hur det går för dig i din obskyra sport med typ 700 utövare i hela Sverige.
  Ha det bra så länge!

  Du har just blivit spökbloggad 😉

 6. fint 🙂

  men har du börjat rita mer nu för du lägger ju typ bara ut bilder på teckningar som du ritat?:)

 7. hejsan ELin 😀 vad hände med dagens fråga :O?! ja skulle så gärna vilja få några tips från dig om hur du tar till väga med dina supersnygga bilder från Illustrator. Så fort ja tar tag i pennan så lever den ju sitt egna lilla liv :/.. men dina blir ju helt fantastiska ! ha det så fint =)

 8. wow, va snygg den blev! har alltid älskat att rita och måla sen jag var liten, men jag har aldrig riktigt lyckas bli så bra som jag vill. därför slutade jag måla för några år sedan, men nu börjar jag bli himla sugen igen... tack vare dig! superkul att se sånahär bilder och få inspiration! (gäller även dina grymma foton!)

 9. Vet inte hur många gånger jag har sagt det, och vet inte hur många gånger jag kommer säga det, men du är ju helt otrolig! du inspirerar mig verkligen fullt ut! Fortsätt med det du gör

  Kram

 10. Skulle man kunna få köpa någon av dina
  fina teckningar/målningar? Jag är bla.
  heelt förälskad i kossorna du ramade
  upp för ett tag sen. hehe 😀

 11. Jag har sagt det innan, men det tål att sägas igen: Du är helt fantastisk på fantasybilder!! Jag har suttit och hoppatshoppats i tysthet på att du skulle göra någon nån gång igen 😉 Så himla fina och mycket liv i dom! Love it!
  (en gång en fantasynörd, alltid en fantasynörd ;D)
  Calo anor na ven

 12. Hej Elin!
  Lust att kika in på min sida? Skulle gärna vilja ha lite kritik på en illustration (inlägg från 16 feb)
  Ingen rolig illustration men det är vad mitt jobb kräver! (teknik!) :-9
  /Cicci

 13. Sjukt fint! Pennor är det ingen idé att jag lägger varken tid eller pengar på... har inte talang för de.. men foto- DET gillar jag =) Hade min först bokade fotosession i lördags, då får gärna kolla in tre bilder på bloggen och ge feedback 🙂 Ngt som jag saknar är reflexskärm men den är på ingång...

  Hälsa Jönnet!

 14. Hur kommer det sig att du började teckna? Har du alltid gjort det, eller är det ngt som kommit under senare år? Väldigt fint iaf, vill själv börja måla/teckna/rita/ngt sånt, men är verkligen jättedålig på det.

 15. Wow Elin! Helt fantastiskt så duktig du är! Jag kommer alltid beundra dig, det är en sak som är säkert!
  När jag ändå skriver så tänkte jag att jag kunde passa på att berätta lite om mitt projektarbete. Jag och fyra tjejer ska anordna ett event där vi skänker pengar till hjärtsjuka barn (Hjärtebarnsfonden). Vi tycker att det är väldigt viktigt för barnen att få den uppmärksamhet de kräver och att de får ha sin familj i närheten hela tiden. Vi har en blogg och du får väldigt gärna kika in! Jag vet att du inte tar emot reklam egentligen, men detta är i alla fall för en bra sak, så jag hoppas du läser!

 16. Otroligt fin 🙂 Varför dras mina tankar direkt till Hammerfall's låt (med samma namn som titeln)? 😛 Om du inte inspirerades av den rekommenderar jag den starkt!

 17. Jag såg att du använder dig av CS4 för bildbehandling, skulle inte du kunna(om du har tid) gör en liten video där du visa hur du oftast går tillväga. Eller skriva lite i bloggen om några tips till vilka verktyg du rekommenderar i programmet

 18. Jag är så grymt imponerad av dina konstverk! Det kliar verkligen i fingrarna när jag ser dina bilder, jag vill också måla med "tusch"! Hur lärde du dej? Är det svårt? Är det dyrt? Finns det nån kurs att gå? Jag förderar att måla antingen med skisspennor eller akryl, det är liksom så lätt att göra om utifall nått blir fel:P Men så är det väl knappast med tusch? Det går väl inte att "måla över"?