Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nevnarien by L. Runsten

Har egentligen massa fanart på G nu, men jag måste bara visa denna för sig självt.
Tycker den är sjukt snygg och så är det min favoritbild på mig själv som hon har målat av också 😉
Bilden är gjord av Louise Runsten. Hon har ritat av mig en annan gång, lika fint då, kolla den bilden här.

Är mycket medveten om att min blogg typ förvandlats till en konstblogg nu det senaste,
men ni får ha överseende. Jag tar igen för det året som det uteblev helt... haha... har läst så sjukt många kommentarer från folk som saknat min konst under den tiden och så har jag inte kunnat göra någonting åt det.. så nu.. NU! 😉
Fast nu får jag tvärtom-kommentarer istället, "mer foto..." 😉 Haha. Det är väl så det är när man har varierat innehåll. Det är alltid nåt som saknas och jag är inte den som gör allt samtidigt, utan jag har mina perioder 😉

Nä nu vet ni vad, nu ska jag SKRIVA! 😉

51 comments on “Nevnarien by L. Runsten”

 1. Jag gillar när du lägger in dina konst-bilder! 😉
  Och jag antar att det kommer att komma mer foton mer till våren, så det kan vänta haha 😉

 2. Jag tycker det är jätteroligt att det blivit mer konst på din blogg nu de senaste 🙂
  Foton blir man dessutom så matad med hela tiden i bloggvärlden så det klarar man sig gott utan ett tag. Bra konst är mer sällsynt och det gör det mer intressantare att kolla på tycker jag.

 3. tyvärr är det ju så att man aldrig kan göra alla nöjda. och för att driva en intressant blogg måste man ju själv ha viljan och motivationen för det man skriver om!
  Jag har just börjat läsa din blogg och tycker verkligen den är intressant!
  Mvh Erika

 4. Oj hjälp så vacker den bilden var!! 🙂 du är himla fin du 🙂 Och hon ritade fantastiskt. Åh ska du skriva i din bok? 😀

 5. Grym bild !
  Jodu , det är svårt om alla ska vara nöjda .. 😉
  Själv är jag inte så nöjd med vädret här uppe i norr ... Kom just hem från ett soligt och varmt dominikanska republiken , från 30 plus till 20 minus ... haha ;p

 6. Så fint avritat 🙂
  Jag tänkte höra med dig, vad är de för program du använder när du filmar skärmen tex, när du visar hur du arbetar i photoshop 🙂

 7. Det skrivs om att Christina Hendricks från Mad men är för tjock och nu hånas hon för sin kropp. Vad tycker du? Ska man vara smal för att kunna göra karriär som skådespelerska och även annars? Läs gärna min blogg om detta.

 8. Louise är fruktansvärt duktig! Supersnyggt porträtt! 🙂

  Jag gillar förresten att du har börjat lite mer med konsten. Du är superduktig och en stor inspirationskälla! Men som sagt, det kommer alltid att finnas folk som klagar - oavsätt hur blandat innehållet i bloggen är. Jag tycker i alla fall att du varierar innehållet i din blogg mycket och som sagt; du inspirerar! 😀

  Kram!
  Johanna

 9. Jättefina bilder!! Det är kul med både konst och foto, men det gör absolut inget om de kommer i perioder 😉 Hoppas du får en toppendag! Kram

 10. Godmorgon bloggen!
  Fått i mig min frukost nu och känner mig som en ny människa. Havregryns gröt idag igen, med blåbär idag, sjukt gott, men visst får gröten en rätt obehaglig färg?
  Så vad ska göras idag? Jo först har jag en massa blogg recensioner att skriva, komma in fler tips på bloggar att recencera än jag trott.
  Sen hade jag tänkt ge mig ut på en lång promenad, går nog ner till havet idag. Får se om man får sällskap av min vackra sambo.

  Sen ikväll är det väl OS som gäller igen. Fan somnade framför hockeyn igår så missade tyvärr halva matchen, idag får jag ladda upp med kaffe!

  Ni får alla ha en bra dag!

  Är ni flera som spökbloggar? Skulle gärna höra era tips och idéer!

  P.S Du är inte en riktig bloggare förens du blivit sppökbloggad!

 11. Hejsan!
  Kikar in för jag behöver läsa nåt annat och skingra tankarna lite, är så FÖRBANNAD för jag fick nyss reda på att nån
  stulit bilder från min blogg och använt som produktbilder på tradera. FY FAN. Till saken hör att jag väger 43 kg och säljaren försökte sälja en klänning i strlk 42 (min i xs är förstor på bilden.)
  Usch, tur man har läsare som uppmärksammar sånt här. Du som har en stor blogg, har du råkat ut för något liknande? Hur hanterar man sånt? Jag känner mig både ledsen och kränkt=(

  Kram på dig

 12. Hej, jag har en fråga som jag inte ber att du ska svara på. Utan om du vet någonstans där jag kan få svar på den. Eftersom att du skrev någonstans att du inte svarar på frågor om bloggdesign. Det vore helt fantastiskt snällt!

  Jo, jag skulle vilja lägga in en egen bild där rubriken för inläggen står. Men när jag gör det hamnar liksom bilden där rubriken ska vara men själva texten till rubriken hamnar längst ner i inlägget. Det går alltså inte att få texten till rubriken ovanpå min "rubriksbild".

  Tacksam för om du svarade, finns svaret någonstans på designadinblogg.se kanske? Har letat där men hittade ingen beskrivning.

 13. jag har hört att många bloggare skrev dagböcker för hand innan de började blogga, har du gjort det?? 🙂

 14. Jag är helt överlycklig att du börjat rita mer. Finns inget roligare än att kolla någons blogg för att se något nytt kreativt. Keep it up!

 15. Hejdär!
  Du, en liten snabbfråga... Hur laddar du upp dina bilder och får så bra kvalité? Visste inte riktigt hur jag skulle göra så jag gick vägen över youtube, vilket inte blev någe vidare. Hur ska jag göra?
  Tacksam för svar!
  Kram

 16. Grymt snygg verkligen 🙂

  ..och det gör iiiingenting att du hamnat in på konst-spåret igen. Det gillas till tusen! 😀