Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Kvällen den tjugoförsta

För er nyfikna små rackare... 😉
Toppen är ny från Gina Tricot. Kjolen är gammal från Gina Tricot.


Igår hade vi minijulafton hos Sanna och Niklas.
Vi åt prinskorv, köttbullar och ägg. Klädde granen, lyssnade på julmusik och bytte julklappar.
Överlyxig vardagskväll! En sån där man uppskattar under en lång tid framåt. Jag fick jättefina presenter av Sanna, ska visa dem sen!

Jag hade slagit in Sannas presenter med några sidor ur Cosmopolitan. Blev faktiskt bra 😉

34 comments on “Kvällen den tjugoförsta”

 1. Hej
  Vad använder du för typsnitt till dina inlägg? Tycker om det väldigt mycket, måste jag säga 🙂
  God helg!

 2. sv: det är mina föräldrar som bygger om husen till lägenheter och inreder 😉 för ett tag sen hade dom lägenheter till salu rätt långt ner på bäckalyckan. Nu håller dom på och bygger om ett hus på bymarken som strax är klart! Men dom letar fler hus på bäckalyckan att fixa sen 🙂

 3. Varför finns inte du med på "blog of the year 2010" på facebook? Jag tycker allt att du borde anmäla din blogg.

 4. Svar: Det skulle vara skitkul!! 🙂 Lite indiskt-hippie tema 😀 I vår blir perfekt, då man kan ha lite tunnare kläder på sig =)

 5. sv: åå vad lycklig jag blir över att du är lika nördig som jag 😀 jag spelade oxå första sims hos en kompis men tyckte det var tråkigt att dela för jag ville ju sitta själv och spela haha! sen laddade min bror ner det och jag åkte till honom och satt där. men då hade man så jäkla dåliga datorer så det hängde sig hela tiden och jag gav inte upp, jag spelade om allt som inte blivit sparat hur många gånger som helst haha!

  när sims 2 kom var jag i extas! alla åldrar som fanns, det hade jag saknat länge. och jag spelade med sims 2 med maaaaaassa downloads, men det orsakade ofta problem med spelet. så när sims 3 kom ville jag ha ett "rent" spel haha!

  jag var oxå lite missnöjd när sims 3 kom, och det var mycket jag saknade.. tex så tyckte jag bebisarna var mkt sötare och bättre gjorda i sims 2. nu ser de bara ut som en liten korv.. men jag tänker alltid att de säkert fixar sånt.. men nu efter 3 expansioner så blir det bara bättre och bättre!

  du borde ge det en chans till 🙂 sims 3 ger många möjligheter med personligheter, utseenden och hur de lever. och jag hoppas fortfarande på att de kommer bättra saker med tiden! men uj så många gånger jag typ varit nära att ringa upp sims-skaparna och klaga!! haha 🙂

 6. jag älskar oxå rock och tyckte det var lite trist. så jag brukade låta dem bli bra på elgitarr och lyssna på det. för de spelade nån melodi som var grym haha!

  man kan göra väldans mkt nu med simmarnas utseenden. man kan göra tatueringar, ändra bröststorlek, välja hur tjocka/smala de ska vara, hur mycket muskler de ska ha, vilka hårfärger och ögonfärger som helst osv. man man tillockmed ändra deras röst haha 🙂 och så väljer man olika personlighetsegenskaper, som tex. om de gillar barn eller inte, konstnärliga, sportiga, elaka, snälla, vegetarianer osv.

  så jag tycker verkligen man kan skapa massa olika sorters simmar 🙂

 7. Svar: Okej, blev skitsnyggt. 😀

  Kanske en jättedum fråga, men jag är nybörjare inom foto: är det för att bländartalet är så lågt som färgerna blir "dämpade", eller är det efterbehandling som du gjort i datorn? Jag får alltid så "hårda" färger när jag fotar, men så har jag ju bara Nikons kitobjektiv så jag har funderat på om det kan ha med bländartalet att göra..? 🙂