Kvällen den tjugoförsta

För er nyfikna små rackare… 😉
Toppen är ny från Gina Tricot. Kjolen är gammal från Gina Tricot.

Igår hade vi minijulafton hos Sanna och Niklas.
Vi åt prinskorv, köttbullar och ägg. Klädde granen, lyssnade på julmusik och bytte julklappar.
Överlyxig vardagskväll! En sån där man uppskattar under en lång tid framåt. Jag fick jättefina presenter av Sanna, ska visa dem sen!

Jag hade slagit in Sannas presenter med några sidor ur Cosmopolitan. Blev faktiskt bra 😉

34 kommentarer

Kommenterarens avatar

Hej
Vad använder du för typsnitt till dina inlägg? Tycker om det väldigt mycket, måste jag säga 🙂
God helg!

Kommenterarens avatar

sv: det är mina föräldrar som bygger om husen till lägenheter och inreder 😉 för ett tag sen hade dom lägenheter till salu rätt långt ner på bäckalyckan. Nu håller dom på och bygger om ett hus på bymarken som strax är klart! Men dom letar fler hus på bäckalyckan att fixa sen 🙂

Kommenterarens avatar

Oj vilken fin blogg! Använder du blogg.se eller wordpress? 🙂

Kommenterarens avatar

Varför finns inte du med på "blog of the year 2010" på facebook? Jag tycker allt att du borde anmäla din blogg.

Kommenterarens avatar

Vad hade du för kamerainställningar när du tog bilderna på granen?:)

Kommenterarens avatar

Svar: Det skulle vara skitkul!! 🙂 Lite indiskt-hippie tema 😀 I vår blir perfekt, då man kan ha lite tunnare kläder på sig =)

Kommenterarens avatar

sv: åå vad lycklig jag blir över att du är lika nördig som jag 😀 jag spelade oxå första sims hos en kompis men tyckte det var tråkigt att dela för jag ville ju sitta själv och spela haha! sen laddade min bror ner det och jag åkte till honom och satt där. men då hade man så jäkla dåliga datorer så det hängde sig hela tiden och jag gav inte upp, jag spelade om allt som inte blivit sparat hur många gånger som helst haha!

när sims 2 kom var jag i extas! alla åldrar som fanns, det hade jag saknat länge. och jag spelade med sims 2 med maaaaaassa downloads, men det orsakade ofta problem med spelet. så när sims 3 kom ville jag ha ett "rent" spel haha!

jag var oxå lite missnöjd när sims 3 kom, och det var mycket jag saknade.. tex så tyckte jag bebisarna var mkt sötare och bättre gjorda i sims 2. nu ser de bara ut som en liten korv.. men jag tänker alltid att de säkert fixar sånt.. men nu efter 3 expansioner så blir det bara bättre och bättre!

du borde ge det en chans till 🙂 sims 3 ger många möjligheter med personligheter, utseenden och hur de lever. och jag hoppas fortfarande på att de kommer bättra saker med tiden! men uj så många gånger jag typ varit nära att ringa upp sims-skaparna och klaga!! haha 🙂

Kommenterarens avatar

jag älskar oxå rock och tyckte det var lite trist. så jag brukade låta dem bli bra på elgitarr och lyssna på det. för de spelade nån melodi som var grym haha!

man kan göra väldans mkt nu med simmarnas utseenden. man kan göra tatueringar, ändra bröststorlek, välja hur tjocka/smala de ska vara, hur mycket muskler de ska ha, vilka hårfärger och ögonfärger som helst osv. man man tillockmed ändra deras röst haha 🙂 och så väljer man olika personlighetsegenskaper, som tex. om de gillar barn eller inte, konstnärliga, sportiga, elaka, snälla, vegetarianer osv.

så jag tycker verkligen man kan skapa massa olika sorters simmar 🙂

Kommenterarens avatar

Vad tunn gran, fast ganska söt.
Och coolt med lite "eget" julklapps papper.

Kommenterarens avatar

Svar: Okej, blev skitsnyggt. 😀

Kanske en jättedum fråga, men jag är nybörjare inom foto: är det för att bländartalet är så lågt som färgerna blir "dämpade", eller är det efterbehandling som du gjort i datorn? Jag får alltid så "hårda" färger när jag fotar, men så har jag ju bara Nikons kitobjektiv så jag har funderat på om det kan ha med bländartalet att göra..? 🙂

Kommenterarens avatar

Mysigt värre! vi börjar med julmaten ikväll och slår på stort imorgon med anka! mums

Kommentera