Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vad är det du gör för något?

Bilderna visar min arbetshörna uppe på IT-avdelningen, en trappa upp.
Jag börjar min morgon vid info-mejlen, där jag svarar på mejl från kunder.
När jag är klar med det, är det lite blandat. Redigerar ordrar som kunder lagt. Lägger till och uppdaterar information om produkter på vår hemsida. Lägger in produktbetyg. Tar hand om returer och reklamationer. Tar testbilder med nya kameror. Tar produktbilder. Har precis lärt mig att godkänna nya ordrar.

Jag har precis börjat blogga på Scandinavian Photos blogg (surprise? som den erfarna bloggare jag är... hehe), som jag också ska vara med och utveckla från det "nyhetsflöde" som det är idag, till en riktigt fin blogg. Det ska bli väldigt roligt faktiskt. Det finns mycket att göra.
Just nu håller vi på att filma. Ägnade halva gårdagen till det och imorgon ska vi redigera filmen.

Dessutom håller vi på och planerar för kommande event här på Scandinavian Photo i Bankeryd, vilket tar upp rätt mycket tid, eftersom vi ska försöka få ut info om detta till almänheten nu i veckan.

Jag trivs väldigt bra här 🙂

41 comments on “Vad är det du gör för något?”

 1. Låter som om du har ett riktigt roligt och varierande jobb 😀 Måste beundra ditt fina hår och dina vackra bilder också nu när jag ändå kommenterar!

 2. Hej Elin!, hoppas allting är bra med dig!
  Jag tänkte fråga dig en liten sak.
  Det är nämligen så att jag känner att min dator är i behov av att komma ifrån vista, och nu när jag formaterar den så försvinner mitt PS3 som jag har. vilket var något som jag för flera år sedan laddade ner.
  Nu ist när jag inte längre håller på med nerladdning funderar jag på att köpa ett photoshop så att jag har det oavsätt vad som händer med datorn eller något sådan.
  Och då kommer min rådfrågan till dig. vad ska man välja för en billig peng? det jag mest gör i ps är redigerar bilder och gör någon bloggdesign ibland. har inte hunnit lära mig så mycket i photoshop än, men i sommar ska jag köpa en systemkamera så antar att det blir mer då när tiden finns till. men jag behöver inte ha någon värsting.
  Har du något tips?

  Jag har raderat min blogg, så finns bara på mail.
  Hoppas du har tid och svara! 🙂
  Kramar Sandra. (mitthallonochjag.blogg.se , förr)

 3. sv: Åhh tack! 😀 Trodde en stund att det var kameran allt berodde på, och det kändes ju lite surt... men bra att det bara är att spara till ett nytt objektiv! Och bara för att säga det är du klart Sveriges bästa fotoblogg! Älskar din blogg gryymt mycket! 🙂

 4. Åh kul att ätnligen få veta vad du jobbar med och gör på Scandinavian Photo. låter enligt mig, lite av ett drömjobb för fotointresserade 😉 Grattis!

 5. Vad har du använt för objektiv till kontorsbilderna som bara ger skärpa i mitten? Tilt/shift?
  För övrigt grymt snygga bilder!

 6. Kul å höra lite om vad du gör på nya jobbet...låter grymt kul! =)
  Och som vanligt...riktigt najs blogg! =)

 7. Låter som om du har ett super jobb, jag är avundsjuk 🙂 Hur gör man för att få jobb som lärjunge eller assistent? Hade verkligen velat tesa på det.

 8. I mina öron låter det som ett drömjobb. 🙂 Att få arbeta med det man tycker om, älskar och brinner för. Jag hoppas att jag någon gång också hittar ett sådant jobb. 🙂