Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Kängor, Kärra, Kuvert & Cola

Kolla vilket mysigt ljus det blev i den här bilden! *Klick klick för större*
Och vilka härliga färger
objektivet ger! Löööv it!

Idag har det varit en helt crazy dag!
Erik är i Upplands Väsby och hämtar hem sin nya kärra. En döööläcker mörkgrå metallic Honda Civic Type-R (wow Elin med noll koll har lagt det på minnet - hoppas jag inte skrev fel nu Erik?!) från 2005. Han var inne på en knallblå innan i samma modell (med röda detaljer och röd klädsel - passar ju för fan inte ihop för fem öre! Haha..), men jag är så glad att han valde den grå - den är så frääääsh. Nu jävlar ska det bli bilbilder!! HAHA!
Gäääh jag har aldrig varit så exalterad över att se en bil förrut.
Jag och fordon går liksom inte ihop. Fast jag älskar att köra bil. Det är skönt deee. Men nån annan får gärna ta hand om problemen.. jag kan bara tanka 😉
Wiiie han kommer hem när som nu!
VILL SE VILL SE VILL SEE DEEEN!

En annan grej är att jag delade ut post hos mig själv för första gången idag!
Det var en verkligt skum känsla ska jag säga er.....
Kände mig lite som en inbrottstjuv när jag smög omkring där och tittade ner i mina grannars brevinkast..... 😉

Efter jobbet drog jag till VIP och hyrde film. Köpte pizza och cola. Och slängde mig i soffan.
Det var underbart - precis vad jag behövde.

WHAAAA jag är på så sjukt bra humör - ni fattar inte!! HAHA XD

58 comments on “Kängor, Kärra, Kuvert & Cola”

 1. Ibland är det dock lite creepy med en brevbärare i huset. Hade det när vi bodde hos en liten privat hyresvärd. Grannen(brevbäraren) hade stenkoll på alla, mycket pga att han delade ut posten i vårt hus.

 2. Ge mig ditt glada humör! Och er bil... Våran är sunkig nu efter tre års bilkörande med småbarn... Men i alla fall, CONGRATTS till bilen. (:

 3. Ge mig ditt glada humör! Och er bil... Våran är sunkig nu efter tre års bilkörande med småbarn... Men i alla fall, CONGRATTS till bilen. (:

 4. Hehe jo, antar att man får reda på det mesta om folk. Man kan ju lätt se vilka som inte betalat sina räkningar och får inkassokrav, kallelser/svar från sjukhus, försäkringskassan brev mm..

  Man kanske ska börja jobba som brevbärare? (o bli stans bästa skvallerkärring :P) haha näe, men tror faktiskt att det skulle vara riktigt skoj. Tror dock inte jag pallar med all cykling(får tokont i baken efter några minuter o har ont i sittbenen en vecka), det får bli moppe eller bil i så fall 🙂

 5. Förresten, jag har nyligen köpt mig en systemkamera. Kolla gärna in mina bilder under fotokategorin. Kan behöva lite tips och råd, speciellt när jag inte hunnit lära mig alla inställningar på kameran ännu. 🙂

 6. Och vem har sagt att rött och blått inte passar..?? det är ju upp till var och en vad man själv tycker.

 7. Jag måste berömma dig för din känsla för bilder. Du har din egna stil och jag gillar den. Är själv också väldigt förtjust i fotografering då jag är uppvuxen med en far som ägnar all sin lediga tid till just det. Han är riktigt duktig och har fått en del publicerat i tidningar, han har till och med haft en utställning. Han är min förebild och (precis som du) ger han mig inspiration. Jag tycker också det är roligt att läsa om ditt jobb på posten då jag själv är vikarieanställd på citymail. Tack för en trevligt och mycket härlig blogg !

 8. Jättefin bild!! Spana gärna in min och Lisas dubbelblogg om du vill också! Hare bäst!!

 9. Allt du fotar bli snyggt:) kan du inte fota mej:) hur mycket tar du för ett foto jobb:) Fan va härligt det lät me pizza ush nu när man håller igen reagerar ja varje gång någon skriver om mat hahaha ha en skön kväll:) kram

 10. Haha tur du inte har hand om korten min kompis skickar till mig när han är utomlands ^^ dom innehåller tuttar och cameltoes 😀

 11. Vad kul att du kom med i tidningen ige ... och Eriks bil verkar vara tuff 😉 Dock har jag en tuffare 😉 En Hyundai Coupé FX - svart & såååå snygg;) Fast det e vad jag tycker !!

 12. Vilken outfit hon har. Snyggt ! Snygga pics ! Själv hatar jag att köra, tog kortet i onödan. Är rädd för att jag ska vara en trafikfara hahahah =)

  Elin, har sett att du inet har en spotlight ruta i din blogg. Du kan tjäna 2.5 kr för varje meddelande, eftersom din blogg är så pass stor så tror jag många kommer nappa på erbjudandet.

  Vore toppen - för mig - om du fixa en sådan spotlight genom att först klicka in hos mig och via min blogg fixa en spotlighter. Då skulle jag också tjäna 10% av det du tjänar =) It's a win and win situation =) Please =)