Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En röd sjal mitt i natten


Ny sjal från Gina Tricot (129:-), var det enda som följde med mig hem idag.

"Men Elin, vad håller du på med?"
Ja det kan man ju fråga sig. Klockan har passerat midnatt och jag har helt glömt bort mig, ståendes i badrummet där jag förmodligen hade tänkt bortsta tänderna och tvätta bort sminket... men det var väl en blick jag gav mig själv i den där spegeln som förändrade framtiden en aning och gjorde lördagsnatten lite mer spännande än bara den där nya tandborsten som tandläkaren gav mig och det där obligatoriska kuddfluffningen som jag alltid beskådar innan läggdags (you see... Erik har någon slags tvångshandling varje kväll - innan han kan lägga huvudet på kudden så måste han knuffa och pluffa... som en katt som trampar och snurrar innan hon lägger sig till rätta....).

Det blev lite kamerakramp i handleden (självporträtt är inte helt lätt alla gånger), stirrblickar som sved av tröttheten och en del fniss såklart, eftersom min lillasyster var inblandad.
Nu är det dags att gå till sängs och jag känner mig väldigt belåten.

Idag har vi avnjutit pommes och dipp långt bortom er fantasi, en Sanna full av galenskap på vägen hem från stan och en bilrunda som slutade i film hemma i soffan - kompat av grannens kraftiga dunkande där nerifrån (Robin, känn dig träffad!). Stämning.

Nä nu kryper vi till kojs här hemma....

27 comments on “En röd sjal mitt i natten”

  1. Har ni en granne nedanför er som heter Robin? :PI så fall är ju våra grannar rätt lika för vi har en precis ovanför som också heter Robin, haha!
    Och så det där med killen-med-bar-överkropp-som-dammsuger-så-fönstret-går-sönder 😉

  2. Älskar dina fina gröna ögon. Har hört att grönögda ofta gillar alver, älvor och andra väsen eller nåt sånt var det. Själv har jag blåa och skulle dö för dina ögon!!