Busfrö

48

Fanfanfan. Skitbra bild och så kapar jag handen?
En sak är i alla fall säker: Maja är en riktig sprattelmaja (haha). Ben och armar ut åt alla håll. Slår vad om att hon kommer bli en hejare på sport 😉

48 responses to “Busfrö

 1. Åh, så söt baby! Jättebra bilder, det är verkligen svårt att fota små barn. Själv har jag försökt att fota min kusin och han vägrar samarbeta med mig :p.

 2. Aw, jag tycker egentligen inte om barn och har bestämt mig för att aldrig få några egna, men de kan ju faktiskt vara riktigt söta när de luktar gott och skrattar.;)

 3. haha, va rädd jag blev.. jag trodde först du menade att DU hade kapat handen xD

  ..men tog inte många sekunder innan jag fattade att du mena bilden^^

 4. Jag ser juh det att det är juh du som skulle varit här och fotat mitt lilla busfrö på dagarna =) Det är bara ibland jag får till såna där riktigt bra bilder.

 5. Hejsaaan tvilliiiiing=D hahha både jag och du har samma namn:P

  Hur mår du gumman??

  Jääte sööööt beejbiiiiiiiiiiiiiis!!!!!

  Puuus

 6. Hejsan! Du gör verkligen fina bloggdesigner, och att be om en kommer inte funka, så tänkte bara fråga hur du gör allt – i – ett så att det passar bloggsidan? Jag vet bara hur man gör header!

 7. Hejsan! Du gör verkligen fina bloggdesigner, och att be om en kommer inte funka, så tänkte bara fråga hur du gör allt – i – ett så att det passar bloggsidan? Jag vet bara hur man gör header!

 8. Hej!

  Svartvita bilden är ju tagen med speedlite. Är alla babybilderna tagna med blixt eller har ditt 50 mm fixat ljuset?

  Fina bilder!

 9. VERONICA: Alla bebisbilder är tagna med blixten. Det var mörkt inomhus, då vi inte var nära något fönster så var tvungen, även fast objektivet i sig egentligen fixar ljuset ganska bra på egen hand. 🙂

 10. Åh! den högra bilden var ju helt underbar =) Är svårt att f¨ånga sånna ansiktsuttryck.. Sånna där små har en tendens att växla humör snabbt!

 11. Tack för ditt svar på blixtfrågan. Fint du har lyckats med blixtljuset! Snyggt jobbat Elin! Kepp on rockin'!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.