Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

THE CAAAAAAAAAAAAAGEEEEE!

The walls around me, eyes surround me, feed my fear again.
I must be free or I will die before the harvest moon, my friend.
I do not have another year in me, you've gotta set me free.

The dream is alive, I can run up the hills every night,
go around and see another side of the tree.
Freedom has a meaning for me, howl with me.

Haha jääävligt skakis, men vad annat hade man väntat sig när de dänger till med min favoritlåt precis i sluttampen???
THE CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Skrek jag och hoppade och studsade som en vettvilling på mina 11centimeters klackar och med min spetshandskeklädda "djävulsdyrkarhand" och sen var det kört.
Tur att det inte hörs hur jag skriker... För det var inte vackert - men oh så underbaaart!

Finns inga ord som kan beskriva känslan den kvällen.
Det enda jag kan komma på som liknar är kärlek. Förälskelse.
Lika skenande hjärta, lika stor hängivenhet.. lycka.. allt. Jag var så himla kär i allt igår. I musiken.... I Tonys röst.... Jag var kär i hela Sonata Arctica.
Tänk att man kan älska musik så mycket.

<3

25 comments on “THE CAAAAAAAAAAAAAGEEEEE!”

 1. Agh, varje gång du skriver om Sonata måste jag bara tanka hem massa låtar och fara ner för "memory lane". Jag förstår hur du känner dig, det finns inget bättre än se sin favorit artist/band. Man fylls av eufori och det finns inget bättre, helt underbart!

 2. Vet precis vad du menar. My Chemical Romance gör mitt liv <3

  Var på konsert för nån vecka sen, det var helt underbart <3 (även om det inte var mcr ;D)

 3. Ja, jag såg att du skrivit att de fanns på tradera, men jag visste inte att du köpt dem där. Jag tänkte om du fanns fler ställen att köpa dem på 🙂

  Tack.

 4. Yes. Jag tittade, men såg inga sånna som du hade. Men de fanns ju iaf andra spetshandskar 🙂 Tacktack för ditt svar.

 5. Det var helt underbart, jag var oxå där! Nog en av de bästa stunderna i mitt liv. Åkte 162 mil för detta, och det var det värt! 🙂

 6. Svar: Tack, kul att du gillar dom! Jag stog lite åt höger längst fram (med undantag för den störiga ungen framför mig). Men det var inte helt lätt att fota, det är ju lite risky med kameran också. Syrran (knallpulver.net) hittade en lite bättre lucka än mig, hennes bilder blev bättre. Oj, det var roligt att höra - känner att just den avdelningen av sidan har varit lite inaktiv på sista tiden så det var extra kul av den anledningen!

 7. Åh, den känslan på Maiden i somras.. skrek sönder halsen när gubbarna kom in på scen.. sen lyckades jag få tag på steve harris svettband (!!!!) och grinade mig igenom hela extranumret. Fyfan. Så otroligt jävla fucking underbart.

  Hoppas du upplevde det samma med ditt favoritband;)

 8. svar på kommentar: Ja spänningen innan konserten var deifnitivt större inför den första konserten, men känslan under tiden var densamma.. om inte större och bättre. Igår blev jag kär på nytt. Det var den bästa dagen i mitt liv. Slänger upp lite fler bilder sen och aksnke videoklipp 🙂

 9. jag ryser, sonata är så otroligt fantastiska på scen. jag säger det trots att jag bara har sett dem en gång, men de är underbara.

 10. Haha åh! Sonata Arctica gör mig sådär snyft-nostalgisk. Första "riktiga" kärleken när jag var sexton år spelade gitarr och lyssnade rätt mycket på, tja, fantasymetal i olika former. Typ SA, Stratovarius, Heavenly osv osv och Sonata Arctica var väl det band från "hans" musiksmak jag fastnade för mest. Minns hur jag brukade gå hem från skolan i -25 grader mitt i vintern och lyssna på Victorias Secret och ha såna där typiska teenage revenge-drömmar och boosta mitt för tillfället obefintliga självförtroende med musiken, haha... Älskar för övrigt gitarrsolot i I Want Out (på tal om SA nurå), min dåvarande pojkvän gitarristen spelade nämligen in när han spelade det på video och skickade till mig strax innan vi blev tillsammans... Håhåhå. :') Walkin' down memory lane.

  (Ifall du undrar vad jag gör här bak i arkivet kan jag berätta att försöker virka klart ett pennfodral och roar mig med att kolla gamla videobloggar hos de bloggar jag läser eftersom det inte är något bra på tv. :D)