Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Mitt hjärta på väggen

Har skrivit ut lite bilder från Crimson.se igen.
Billigt och bra. Den här förstoringen är i ca 30x45cm och kostade 29 kronor.
Den sidan måste för övrigt vara tänkt för tidsoptimister som jag, som sitter på onsdag kväll och laddar upp bilder när jag behöver dem senast på fredag - dvs idag...

Det är alltså min fina syster som har hamnat på väggen i vardagsrummet.
Har lite svartvitt tema på alla tavlor där inne nu. Hänger tre fotogragier från IKEA som ska bytas ut fortare än fortast - vem vill ha IKEAstuff när man kan fota själv?
Har inte rikitgt bestämt mig för vad som ska hänga där än. Hade ju en fundering på Jönköping, men den blir inte så snygg i svartvitt så njaa....

Fler utskrifter får ni se någon annan dag... 🙂

22 comments on “Mitt hjärta på väggen”

  1. Håller med! Det är mycket roligare att ha bilder man tagit själv än de som finns på ikea. För det första är det mer personligt och för det andra, hur kul är det att ha något som man vet många andra har 😉

  2. Vad gulligt gjort =)=)

    Får också lust att skriva ut en bild på min syrra..kanske ska göra det..en på henne och mig som hon kan få i julklapp eller nått =)=)

  3. Väldigt fint! Älskar när folk har tavlor med foton och sånt som de själva tagit eller kanske målat (:

    Tack för ett otroligt bra tips dessutom. Har själv tänkt fixa hem lite tavlor som man själv fotat, det blir ju personligt och - enligt mig - mycket snyggare (:

  4. Hej! jag försöker hitta på deras hemsida var man kan beställa förstoringar av bilder. kan inte hitta det. skulle du kunna hjälpa mig med det?

  5. Jättefint! Jag har en hörna med bara svartvita bilder som är tagna av min kompis med en analog sysemkamera, känns jäkligt äkta att veta att hon stått där i mörkerrummet 🙂 Sen har jag mina älskade bilder/vykort som jag budat hem på platser jag har en koppling till. Allt som sätts upp på väggarna här hemma måste ha en svart ram.