Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Ministudion


Jag är i exstas.
Det här är ju tamejfan hur kul som helst!
Se hur fina mina ljusstakar är, som jag har i vardagsrummet? Köpte dem på Ica Maxi för några veckor sedan och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.

Det enda jag använder är alltså Jespers studiolampor, som jag har riktat mot byrån i sovrummet. På byrån har jag spänt upp två vita pappersark, samt lagt ut en glasskiva (från en oanvänd ram), för att få speglingen.

Nu ska jag ta en ny bild på min fotoutrustning....

33 comments on “Ministudion”

 1. SV: Ja, det kanske det gör, om man nu tänker efter. En äkta hårdrockare tycker ju liksom inte 'well, okey, den låten var väl bra', såsom många gör inom som du säger hiphop och pop och sånt (skräp). Att vara hårdrockare är ju faktiskt en livsstil.. även fast vi kanske inte tänker på det. 😛

  Och jo, visst uppskattar även vi som ska föreställa så 'hårda' fina saker, och kyrkor är det ju något speciellt med. Det är samma anda som i en del låtar.. Hmm, nu känns det som jag också börjar svamla, men har du hört introt på Maidens Sign of the Cross? Då tänker jag mig en mörklagd kyrka, enbart upplyst med stearinljus.. och så den där munkkören någonstans i bakgrunden, man känner lukten av damm och styrka.. oh god, i just love it!

  Det är nog som de säger, antingen så är man en konstnärssjäl eller inte. Antingen så förstår man det där eller så kommer man kanske aldrig att göra det. Det där speciella som inte riktigt går att sätta fingret på men som jag inte kan leva utan.

  Och tack som fan!:D kan ju säga att jag redan prenumererar på din, fast det har du antagligen redan fattat. 😉

 2. Jag är oxå lite nyfiken på om den är efterarbetat överhuvudtaget? =)

  Själv har jag köpt den där skitbilliga tvättkorgen i vitt som jag tror att ni har(?), den kan man bygga fotostudio av. Rikta lite lampor, ev. stoppa in vitt papper och köra. x)

  Det bästa av allt är att jag inte ens har en kamera ännu. Men kunde inte låta bli att köpa den där tvättkorgen för min storslagna idé när jag ändå var på IKEA (då vi inte har det här på Gotland). hahaha, patetiskt egentligen LOL

 3. Ja, som sagt, den där vita tvättkorgen från IKEA som man kan "vika" ihop. =P

  Som om du känner till alla vita tvättkorgar i hela världen........

 4. Tyvärr verkar han inte vara så jäkla schysst 🙁 men saker på nätet är ju inte alltid det d verkar vara. Det är lite skrämmande.

  jag fick världens snetändning idag och då var det inte ens min bild! Jösses amalia..

 5. Suveränt med en ministudio ju, tusen tack för tipset, ska prova det!

  Diggar din blogg jättemycket, du gör tokfina grejer!

 6. Har provat och jag fick det inte alls att funka 🙁 Iofs hade jag dåligt ljus för jag snabbtestade bara. Dåligt med batterier i kameran.

  Sen kanske jag måste ha på större yta, för speglingen syntes inge bra. Och det var tydliga linjer i skarvarna..