Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Komiskt

Tänkte bara berätta en rätt komisk grej.
Mina spetstrosor är borta.....

13 comments on “Komiskt”

 1. Haha:P jag satt precis framför typ! Usch vad jag störde mig på dem. Fan att jag inte såg dig där då hade jag hälsat..:)

 2. Hej där!
  Jag har en liten fråga ang. de tavlorna som du tryckt och ramat in. Är lite sugen på att göra så med lite fotografier jag har här hemma. =)På vad för material är det tryckt och vad ungefär har det kostat? Går du till ett tryckeri och gör det eller vart vänder du dig?? Själv är jag lite inne på att trycka på canvas men det är ju en ren djungel vart man ska vända sig! Ha en go dag!

 3. Haha.. Ja du Elin, det är inte lätt när det är svårt 😉 Kanske dags att bege sig till tvättstugan.. Du vet det där stället, där det finns maskiner som man matar med kläder tills dom är mätta, och som sen spyr ut dom blöta :O

  Så kanske du hittar din spetstrosor igen 😉

  Ha en bra dag!
  Kram

 4. haha, igeeeeeen? :O de är din pojkvän som tar med dom till jobbet, jag lovar.. och lägger dom på ett ställe när han kommer hem. 😛 Haha!

 5. Fy vad jobbigt, iaf om man delar tvättstuga med flera i huset. Vi hade det så i vår andra lägenhet, det försvann underkläder för mig och syrran. Man undrar ju vad det är för folk som på allvar tar ens underkläder!?

 6. Så jäkla skön tjej du är som kan blogga om ett par spetstrosor utan att verka tragisk!
  Fortsätt med din underbara blogg och förgyll min vardag.
  Du är värd guld!

 7. HAHAHAHAHA!!! Du är makalös (och uppenbarligen även troslös....)
  HAHAHAHA!! Mikaela! Din beskrivning av tvättmaskinerna var klockren! Gud vad jag skrattade!! XD