Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Uppdateringar

Jag håller på att göra en portfolio med lite ordning på mina bilder....
En enklare portfolio här på bloggen.
Grejen är bara att kodmallarna vägrar uppdatera sig!
Jättekul! Verkligen!

Jag har dessutom tråkigt, så det gör ju inte direkt saken bättre....

45 comments on “Uppdateringar”

 1. Jag försöker ändra min bloggdesign men det är precis samma för mig. Kodmallarna vill inte uppdatera sig! Det har varit så i några dagar för mig nu.

 2. Sv sv: jo, jag fattar att det är rätt komplicerat detdär men HTML, men jag får väl kika runt lite så om ett tag kanske jag vet hur man gör. Men det ser himla svårt ut. Men gjorde du den i photoshop eller finns det nåt speceillt program för sånt?

  Hoppas att det löser sig med kom ihåg mig-grejen.

 3. gud vilken talang,såå fint allt.om du någongång skulle vilja illustrera en bild på mig så snälla säg till skulle bli så lycklig!!ha en bra dag /lillanmalutta

 4. jag vet, igår tog det jättelång tid för kodmallarna att uppdatera sig, och det var bara en pytteliten grej jag hade ändrat.. :p shit va irriterande det var.. ^^

 5. Härligt!

  Det är alltid skönt när man har ordning på bilderna. Sen jag fick min nya kamera har jag ingen ordning alls i mina mappar, men det blir väl så när man tar en 700 bilder per dag 😉

  Jag har samma problem med kodmallarna. Har varit sen igår. Hoppas det löser sig snart!

  Ser fram emot att se portfoliot sen!

 6. Har också det problemet. Mina ändringar i kodmallen funkar inte nu heller... Och jag sparade mina för 3 timmar sedan!

  > Emma B.

 7. Ang posten: jo men nog är det ok. Jag jobbar på direktinlämningen(sortering av a och b-post) och företagscenter (lämnar ut paket, skickar paket med mera). du går brevbäring eller? 🙂 trivs du?

 8. Jag totalt avgudar din blogg, på riktig.

  Den är unik, och det är verkligen inte allt för många som är det i dessa dagar (...allt för många modebloggar med samma bilder).

  Jag är själv mycket intresserad av illustrationer, men för tillfället skissar jag allt för hand. Hade tänkt försöka mig på CS3, eller CS2. Men vi får se... 🙂

  Fortsätt att uppdatera och inspirera!

 9. jag som trodde jag gjorde nåt fel, och så ARG jag varit.

  Hmm skriva nytt inlägg?? Får prova det, men så ska man väl inte behöva hålla på...

 10. Hej, hittade din blogg när jag sökte på google om kodmallar. Jag får inte heller det att fungera. Händer inget när jag sparar, blir samma utseende fortfarande. Fick du ditt att fungera till sist? Isåfall hur?

 11. Hej! Jag spanar ofta in din blogg och måste säga att du är super duktig på allt vad illustrationer heter! Tokimponerad. Jag har ett litet problem som jag tror du kan hjälpa mig med eftersom du verkar ha sån koll; jag använder mig av photoshop elements 6 just nu och använder mig ibland av funktionen skapa-fotokollage för att lägga upp fler bilder. men dessa har ju ett visst antal bestämda bilder i sina mallar, hur gör man om man bara vill lägga till fler? jag förstår om du är trött på frågor om allt, kan tänka mig att du får en del, och jag förstår om du av den anledningen inte svarar. jag hoppas ändå att du gör det.

  tack för en toppen fin blogg som inspirerar!