Näsgångsingrepp

45

Haha ni måste bara läsa detta!
Jag är så himla sjuk så det finns inte…..

I förrgår natt sov jag med öronproppar i öronen, eftersom jag gick och la mig innan alla gäster gått hem (o de var högljudda!!). Till saken hör att jag var rätt så täppt i näsan….
I alla fall. Jag vaknade mitt i natten och fick panik. Jag trodde nämligen att jag hade öronpropparna i näsan och när jag skulle ta ut dem så nådde jag dem inte….
Jag ba: "Neeeej de har glidit ända in!!"
Så jag låg och försökte få tag i kanterna på propparna för att dra ut dem och fick ännu mer panik ju mer jag insåg att jag inte fick ut dem… Jag fick bara loss vad jag trodde var "tussar" från dem, men gav mig i alla fall inte och grävde bara djupare in.
Till slut fick jag dock mitt medvetande tillbaka och förstod att propparna i näsan inte var något annat än snor och att öronpropparna satt så fint i öronen fortfarande – inom räckhåll så att jag kunde ta ut dem förstås…

Men gud vad äckligt.. Jag fick plocka torkat snor från lakanet på morgonen efter mitt hårda näsgångsingrepp i jakt på öronpropparna….

45 responses to “Näsgångsingrepp

 1. HAHAHAHAHAHAHA!!!! Du har berättat tidigare, men det är en så osannorlikt knasig grej att göra att jag skrattar IGEN åt det!!!

 2. HAHAHHAHA!! Det var det sjukaste jag hört!! Visst är det mystiskt när man vaknar och är helt sinnesförvirrad!! hahah!!

 3. såklart du ska få den bilden 🙂 Men in dator är ju för tillfället tom så jag måste lägga över alla bilder från den externa hårddisken :/ ledsen för att bilderna dröjer så..

  Om jag hade fått bestämma så skulle min dator inte krångla 'suck'

 4. haha, låter som något jag skulle kunnat lyckas med! =) man har så knäppa saker för sej när man sover

 5. hahaha. Det måste var det sjukaste jag läst på länge ^^. Otroligt vad man kan hitta på när man är halvt medvetslös :P.

 6. Hahahhha det var nog det roligaste inlägg jag läst på länge… lagom trött och dåsig där va haha? Neejjj så kul.. hihih

 7. Hahaha, du är så jäkla charmig! 😀

  (…och modig! Jag hade aldrig vågat skriva om snor på lakan i min blogg i alla fall, hehe :P)

 8. Du är inte den enda som råkat ut för ett näsgångsingrepp, där öronproppar och en förkylning är inblandad… Därför sover jag aldrig med öronproppar längre..

  Förresten, var någonstans hittar man den bästa shoppningen i Jönköpingen en söndag? Jag ska ner till Ullared på lördag och vill även göra ett stopp i Jönköping på vägen hem.. =) Tänkte det vore enklast att fårga dig?! =)

 9. hahahahah, det är väl inget roligt för dig att vara sjuk, men jag kan inte låta bli att garva.

  krya på dig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.