Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Jag har insett faktum..

Haha fatta att det är svårt att uppdatera när man jobbar??
Vad ska man berätta liksom?
"Hey idag har jag jobbat.....igen".
NÄHÄ?! HAR DU?!
;D

Inget direkt som hänt på jobbet heller..
"Jag har delat ut brev. Det var ingen reklam (för egentligen borde man döpa om Posten till Reklamen. Jag är reklambärare!)  Jag var ruskit snabb. Bensinen på moppen höll på att ta slut men jag klarade mig. En hund skrämde mig. De rackarna sitter verkigen och väntar till den bästa sekunden att skälla... precis när jag har örat som närmast och blir som räddast".
Intresseklubben antecknar?

Tänkte ta nån fin bild som kunde hjälpa mig på traven, men vet ni vad som hände?

Batterierna dog. Naturligtvis.

Nu har jag iaf klätt på mig och välkomnar "o-post-iga" ting.

17 comments on “Jag har insett faktum..”

 1. Visst är det svårt att hitta något spännande att blogga om när det är vardagstristessen som tar upp hela ens tid! =(

 2. fint ändå att du vände vardagstristessen till något lite lustigt 😉

  det är när man vinklar det så att det blir så självklart och trist som det är för en själv, som det med de rätta ordvalen blir kul att läsa!

  självklart är det kul att läsa om saker som händer som är annorlunda än vardagen. men, vi som inte lever i din vardag finner den intressant även om du inte gör det!

 3. Inte bara att det inte alltid finns mkt att blogga om. Det finns ingen tid. Jag sitter aldrig vid datorn på kvällarna och jobbar på dagarna. Man för göra det bästa utav situationen 😛

 4. Håller med dig, det är samma problem hos mig. Jag jobbar och det handlar om samma saker varje dag och det är inte så roligt att blogga om det, om och om igen.

 5. jag håller verkligen med. finns inte så mycket värt och skriva om ens dag när man jobbat hela dagen och sen gått hem och slappat 😛

 6. Känner igen mig rätt bra själv där, haha! Dessutom är man så trött när man landar i hemmet så ork finns det inte mycket av. Skolan genererar mer fritid till bloggverksamhet, basta!

  Läste att du ska hoppa av programmet. Vi går ju i samma stora klass men har nog aldrig pratats vid vad jag vill minnas. Vet ju knappt vad folk heter så det är inte så konstigt. Jag undrar jag hur liten klassen är nu efter sommaren för det lär droppa en hel drös vad jag förstått. Trist men ändå skönare med mindre klass. Hoppas du hittar något annat som passar bättre helt enkelt!

 7. Hej 🙂

  Jag har en fråga angående Illustrator. Är det någon större skillnad mellan photoshop och illustrator när det gäller att göra illustrationer ?

 8. Förlåt men vart kan man hitta ett ställe där man kan översätta sitt för och efternamn till alviska som du har gjort till Nevnaren? 😉

 9. Nej, det svårt att hitta på roliga ämnen att blogga när dagarna går åt till jobb...om man inte har ngt kul att berätta om dvs som hänt....Håller med de andra här...men det är bara att skriva på....om ngt....vad det nu kan vara...Vi lsäerä ndå :0)....