59 responses to “Canon EF 50mm f/1,8 II

 1. Jag är inte så haj på objektiv än, men har jag fattat det rätt att lågt bländarvärde gör att objektivet fungerar bättre, även i sämre ljus?

 2. Jag AVSKYR att använda blixt. just nu önskar jag mig ett inte så ljuskänsligt objektiv som är cirka 55-250 mm. Kan bli rätt dyrt kan jag tänka mig :S

 3. sv: Tack 😀

  Beundrar dig, din blogg och alla dina verk mycke 🙂

  Så det blev en 50mm nu i alla fall.

  Stilig invigningsbild 🙂 Hur tycker du linsen är hittills då? 😉

 4. Åh, najs bild. Måste fråga vilket du blev nöjdast med? haha, dum fråga kanske men jag ska köpa båda såsmåningom men har nog inte råd att köpa båda samtidigt ^^

 5. Har följt din blogg länge nu och tycker den är hur bra som helst! 🙂 Köpte själv det där 50mm objektivet nyligen och är riktigt nöjd. Bara synd att det fokuserar fel ibland.

 6. kom och tänka på det innan idag, och nu är jag tvungen o fråga . Hur gick det med det där att sälja tröjor som du själv illustrerat? blev det inget av det eller`?

 7. Åh vilken snygg bild! En dag ska jag också vara lika haj med kameran i hand som du, just nu är jag bara nybörjare 🙂

 8. Jag tycker att både dina och marias bilder blir så snygga. Bakgrunderna blir liksom så suddiga till skillnad från objekten som nu håller fukos på, beror det på era objektiv?

 9. Hej. Vet att du skrev att du inte vill ha sånna här kommentarer, men om jag betalar, kan du fixa en bloggdesign åt mig då ?

 10. jaha okej, får sätta igång och läsa instruktionsboken tror jag ;P jag blir galen, jag håller på med en ny stilmall, och jag ska ändra mellanrummet mellan raderna på texten i menyn.. samma sak mellanrummet mellan länkarna i menyn, jag vet att jag ändrat det förut, men nu kommer jag itne ihåg vart man gjorde det. Vet du vart så här på rak arm kanske?

 11. Alltså jag har en fråga angående objektiv och tänkte att du nog är den rätta personen att svara på det om du har tid. =)

  Har funderat på vad det är för fördel med ett fast objektiv?

  Om jag själv tänker på det så känns det bara bökigt och krångligt att behöva gå närmare eller längre bort när man med ett zoomobjektiv bara kan zooma in istället.

  Det enda jag kan gissa att det är att istället för att objektivet är utformat för mer zoomning så har man sattsat på en bredare bländare?

  Hoppas det jag skrev itne var allt för oklart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.