Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vill du bli fotograferad?

Jag tänkte bara höra....
Ifall det är värt att tänka över det eller ej...

Finns det någon där ute som är intresserad av att bli fotograferad av mig?

Det enda sättet att bli bra på någonting är ju att öva, inte sant? Så jag tänkte jag skulle vidga mina vyer lite framöver... Jag vill inte ha något mer för det än kunskap och ev. reseersättning ifall ni vill dra iväg mig till andra sidan Sverige 😉

Det är bara en stilla tanke än så länge, så jag hade inte tänkt att sätta igång med detta imorgon. Men någon gång efter min semester kanske....
Om det är någon som är med på att modella för en bloggerska utan direkta modellfotografkunskaper, men med oerhörd kli i fingrarna vill säga 😉

Intresse? Någon?

201 comments on “Vill du bli fotograferad?”

 1. det skulle jag jätte gärna vilja, men tror jag bor för långt bort för att det ska funka tyvärr, Hade varit superkul!!!!

  /Rebecca

 2. Åh jag hade också tyckt det varit himla kul. Du verkar dessutom vara så himla söt och jordnära tjej. Men Lund är kanske lite väl långt bort.

 3. Jag har tänkt på samma sak har också annonserat ut i bloggen att jag vill ta kort på folk. Haha, skulle jättegärna bli fotograferad av dig men det är tyvärr för långt bort. Annars hade jag velat.

 4. Det skulle vara väldigt kul (: Och dessutom bor jag ju i Nässjö, bara ett par mil från Jönköping 😉

 5. Vill gärna 😀 men jag undar om ja kanske är lite föliten :/ och ag vet inte om jag hasr råd att resa till skåne eller vart du nu ska :/ men VILL 😀

 6. Elin, är du knäpp? Såklart alla vill bli fotograferade av dig! 😀 Du fotar ju jättefint+att man får träffa dig! <3

 7. Om du vore intresserad av att komma till Åland så vet jag en som är väldans intresserad av att va modell åt dig! 😉 Det skulle vara en ära att bli fotograferad av dig så jag skulle mer än gärna ställa upp, så har du vägarna förbi hit så är det bara att säga till ^^

 8. Jag skulle inte vilja bli fotograferad. Men jag undrar, är det svårt att göra en bild på ett självporträtt i illustrator? Ja asså om det inte är komplicerat eller om du har lust och ork så får du göra en på mig. MEN, kräver ju ingenting nu! Bara frågar =)

  Förresten, älskar dig blogg=)

 9. Åh jag vill verkligen det 🙂 Synd bara att vi bor för långt ifrån varandra! Om du inte har lust att komma till Norrköping på en tripp (sjävklart betalar jag) 🙂 Hoppas lilla magen mår bättre

 10. Den tanken har jag också tänkt, alltså frågat om någon vill bli fotograferad av mig. Man måste ju börja någonstans för att lära sig och bli duktig. Man lär sig ju även när folk säger vad de tycker om ens bilder och säger vad man kunde ha gjort bättre.

 11. Den tanken har jag också tänkt, alltså frågat om någon vill bli fotograferad av mig. Man måste ju börja någonstans för att lära sig och bli duktig. Man lär sig ju även när folk säger vad de tycker om ens bilder och säger vad man kunde ha gjort bättre.

 12. Den tanken har jag också tänkt, alltså frågat om någon vill bli fotograferad av mig. Man måste ju börja någonstans för att lära sig och bli duktig. Man lär sig ju även när folk säger vad de tycker om ens bilder och säger vad man kunde ha gjort bättre.

 13. OM det finns något intresse? : )

  Klart man vill bli fotograferad av dig! Men inte än i så fall. Tänkte mer på till balen och så, men det är ju nästan om ett år. Men du kanske har kvar lite kli i fingrarna även då? : ) Och jag bor inte så värsta längt bort. ca 20 mil bara ; ) Men jag vet att det går buss från dig till mig direkt så : )

  Ha en fortsatt bra dag!

 14. Haha tittade upp lite tåg biljetter från Jönköping -Norrköping (samt retur) inte alls speciellt dyrt 🙂 toppen! Jag vill, jag vill!

 15. Jag skulle kunna tänka mig att bli fotograferad av dig, tror jag, om jag vågar. Blev fotograferad av en fotograf i en studio för några år sen och det var riktigt skoj. Skulle tycka det var kul, men jag vill samtidigt vara lite anonym med mitt bloggande.

 16. Jag skulle kunna tänka mig att bli fotograferad av dig, tror jag, om jag vågar. Blev fotograferad av en fotograf i en studio för några år sen och det var riktigt skoj. Skulle tycka det var kul, men jag vill samtidigt vara lite anonym med mitt bloggande.

 17. Jag skulle kunna tänka mig att bli fotograferad av dig, tror jag, om jag vågar. Blev fotograferad av en fotograf i en studio för några år sen och det var riktigt skoj. Skulle tycka det var kul, men jag vill samtidigt vara lite anonym med mitt bloggande.

 18. det låter riktigt bra! jag skulle gärna gjort det 🙂 men mörrum (blekinge) ligger kanske lite långt bort.. :/ 😛

  puss!

 19. Erkänn att du vill kombinera lite trevlig fotografering med en tripp till Gbg =) I know you want to... Du e grym, klart jag vill bli fotad av dig!

 20. Det skulle vara jättekul 😀 Men det är kanske för långt bort... Men du är ju jätteduktig på att fotografera. Och så skulle man ju få träffa dig då också 🙂

 21. ååh, det låter ju hur kul som helst! Jag skulle lätt betala reseersättning för att få umgås och fotografera några timmar med dig! 😀 Fan vad kul det vore!!

 22. Klart att det finns ett intresse av att bli fotad av dig, det är väl sånt som många drömmer om 🙂 Du är ju grym! Och jag håller definitivt med, att öva är bästa sättet att bli bättre. Jag vet inte riktigt var du bor någonstans, men jag bor iaf i Norrköping 🙂 Kontakta mig gärna om du har frågor eller så också 🙂

 23. Ja absolut! Men det är ju bara om du hade klarat resan till Göteborg såklart..

  Men det finns ju mycket att se och fota här såklart.. 🙂

 24. Ja med din talang för fotografering kanske man tillochmed blir bra på bild 😀 Är intresserad om det skulle bli något.

 25. Såg att jag inte är ensam om att vllja dra dig ner till lund, men det hade ju varit uuuuunderbart. En dream come tru grej liksom.

 26. Det skulle nog till och med jag våga 🙂 Med tanke på att jag är totalt oerfaren av att vara modell så skulle jag tycke det var skönt att bli fotad av någon som inte jobba med det och du är ju kanon på att fota.. Det vet ju vi som återkommer varje dag 🙂

 27. Åh, det skulle vara superkul! Det kanske dessvärre är en bit långt, eftersom mitt lokalsinne är uselt vet jag faktiskt inte hur långt det är mellan Motala och Jkpg. 😉

 28. Jag är intresserad definitivt, men är ju en bit ifrån 🙁 dessutom hade det vart sjukt kul o träffa dig igen!

 29. Jag skulle gättegärna vilja bli fotad eftersom jag vill ha lite bilder på mig kanske bor lite långt bort men jag bor i huvudstaden <3 stockholm hoppas det funkar endå...Mejla mig på min mejl som jag har skrivit mer om du är intresserad eller så skriver du en kommentar i min lilla blogg.

 30. Jag skulle vara väldigt intresserad, speciellt när jag ser att man kan betala reseersättning och du kan åka till en så 🙂 Så länge åldern på den du fotograferar inte spelar någon roll, jag är bara 16 😉 Haha.

 31. du komer då MILJONERS MILJARDERS med "ja" och jag är absolut en av dom.. men jag bor ju i stockholm så det blir ju lite svårt!

 32. jaa jag vill! 😀 det allra bästa är ju att jag bara bor ett kvarter från dig! hoppas att vi ses. kram tillan

 33. jag hade gärna modellat 🙂 men då vill jag helst göra det när det börjar närma sig nya studenttider, då jag själv tar studenten! 🙂

 34. Jag vill :D, o träffa dig såklart 😀 men tror det blir lite mer framöver här med!

 35. såklart, men jag bor i skellefteå så de är alldelens för långt bort ...

  lyllos den som får, du är en fantastisk duktig fotograf. 🙂

 36. som sagt, det skulle vara grymt kul att bli fotad av dig ! Tycker du är så duktig. Var är det du bor? Jag bor egentligen i norrland men jag befinner mig i stockholm väldigt mycket. Kommer vara där nere mellan 30 Augusti och 15 September ungefär så om du har lust då så ställer jag gärna upp, eftersom du vill vidga dina fotokunskaper och jag mina modellkunskaper =) kram !

 37. såg överskriften på bloggkoll och blev helt till mig !! jag vill i massor 🙂 Finns i uppsala men skulle även kunna komma till jönköping 🙂 du kan ju skriva till min blogg eller maila mig om du vill 🙂 [email protected] . Kram

 38. Jag är på!:) Även fast jag bor långt bort så tar jag gärna en resa ner i sverige och blir plåtad:) Bara att kontakta mig! eller om du vill komma upp (Gävle) hit och se nya platser?:)

 39. Det skulle ju vara suuuperkul om du gjorde det! Jag är säker på att det skulle bli superfina bilder! Du är så duktig, och man lär sig ju bara mer!

 40. tjaa, om jag åker på DH i vinter så är jag ju i Jönköping och då kan du få fota mig där ^^ Så får i båda ut nåt av det liksom 😛 Men bara OM jag åker, vet inte om jag har råd/vill. ^^

 41. Ja precis! Vi är ju polers XD så då måste vi ju träffas! Och detta tillfälle är ju perfekt 🙂 hihi Norrköping är dessutom en väldigt vacker stad... hehe

 42. haha ja men ellerhur? skulle vara grymt kul. men om du är intresserad o så får du ju höra av dig om lite mer exakt information och så 🙂 du har ju fått typ 1000 erbjudanden , haha.

 43. haha ja men ellerhur? skulle vara grymt kul. men om du är intresserad o så får du ju höra av dig om lite mer exakt information och så 🙂 du har ju fått typ 1000 erbjudanden , haha.

 44. Åh.. trevligt..

  Ja jag är jätteintresserad av att bli fotad..verkligen.. om inte mer av att träffa dig...

  du är en inspirationsfull människa 🙂

  Vill du byta msn någon gång kanske?..

  eller jag kanske är för framfusig...

  Kram

 45. Du ska inte ner till MC-mässan i västervik?

  Då kan du gärna få knäppa några bilder på mig 🙂

  Vore grymt kul! 🙂

 46. Vilken kul idé!!! Klart man vill bli fotad... Inte de lättaste att ta kort på sig själv... :S

  Du får samla ihop folk från en och samma stad på en och samma dag så kan man ju gå ihop om ersättningen för din resa... =) Såg att MINST en till från Norrköping var intresserad.

 47. Det hade varit intressant att se om du hade lyckats ta fina bilder på mig som inte alls är fotogenisk. ;P Trots beröm av andra ser jag inte positivt på mig själv, vilket är väldigt synd.. så visst hade det varit kul att se om du kunde vända på det.

  Synd bara att man bor långt bort.

 48. åh, det skulle vara jätteroligt 🙂 jag som är typ världens störta fan av dig 🙂 du kanske inte kommer ihåg, du gav mig en sån fin komentar på min gamla blogg, rebeccalikefotboll.blogg.se, men nu har jag bytt 🙂 jag är så intresserad som man bara kan bli 😉 ååh, jag är så väldigt sugen på att bli fotad av dig, det ska du veta! puss och kram på världens finaste och bästaste bloggerska 🙂 <3

 49. Vilken bra idé! Jag skulle mer än gärna bli fotograferad av dig. Jag läser din blogg dagligen och älskar dina foton och illustrationer, älskar bilderna på dig på en sommaräng som är tagna när du och Maria var på fotorunda. Det skulle vara så roligt om jag kunde få bli fotad så man har några riktigt fina sommarbilder av sig själv tagna av dig.

  M v h Julia Knave - [email protected]

 50. Jag är jätte intresserad! Tycker du är super duktig!Om du bestämmer dig för att göra det får du gärna ta några kost på mig tsm med pojkvän och sånt med! Hade varit jätte kul! 🙂

 51. Guud låter skit skojj, men är nog för ung. Har försökt en gång att bli modell ramlade på mållinjen då jag kom bland dom 20/2000. Vad föll jag på? Smalhet! Vat FÖÖR smal! suck

 52. det hade varit något grymt kul 😀 & ett plus är väl att man inte bor långt från jkpg och har brodern där med 😉 jag gör det mer än gärna 😀

 53. Jag skulle vilja, men jag vet inte var du bor, och så bor jag i Östergötland, som troligen är långt ifrån vart du bor xD

 54. jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.

  men jag bor i helsingborg. det är lite långt. men gud vad det hade varit roligt att bli fotad av dig. 🙂 jag beundrar dig, och dina fotografier. och hela din personlighet. även om jag inte känner dig.

 55. jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.jag vill.

  men jag bor i helsingborg. det är lite långt. men gud vad det hade varit roligt att bli fotad av dig. 🙂 jag beundrar dig, och dina fotografier. och hela din personlighet. även om jag inte känner dig.

 56. Förutom reseersättning, hur mkt kommer det att kosta? Jag menar, dem flesta vill ju ha betalt. Men ja bäst att fråga iallafall ^^

 57. Förutom reseersättning, hur mkt kommer det att kosta? Jag menar, dem flesta vill ju ha betalt. Men ja bäst att fråga iallafall ^^

 58. det vill jag.

  Jag är inte modig så , det kanske inte går bra.

  But jag bor nära mariiaa.webblogg.se ( kan man säga ;p)

 59. Det skulle vara kul att bli fotad av dig. Men jag vet inte, jag kan ju inget? haha, har aldrig blivit så fotad på det viset. Men det skulle vara jätte kul. Och jag bor ju i Mullsjö, inte alls långt. 🙂 fast är bara 15,

 60. Hade varit grymt kul, jag fastnar verkligen inte alls på bild, men låter faktiskt som en jätterolig grej att testa! 🙂 Men hur gör du med boende och sånt? på hotell eller?

 61. Det vore roligt! Och det låter verkligen jättekul att få fotografera folk också. Det ska bli roligt att se resultaten i din blogg 🙂

 62. Hej, om det inte är försent så kanske jag kunde testa på att bli fotad. 🙂

  för det skulle vara lite roligt att testa på.

  Jag bor i Tranås, inte så långt ifrån Jönköping, Om det skulle vara en idé, Hur vill du fota och vad för miljö? Hur ska man se ut? 😉 ur mycket kostar det för Elins lilla "uppdrag" som verkar kul ! 😀

 63. haha, ojsan va många som svarat, men om det skulle hända något så att de andra inte kan så finns jag här ! ;D

 64. Oj vad roligt! Det hade jag verkligen gärna viljat. Jag bor bara 10-15 min utanför Jönköping så har jättelätt att komma och åka in till stan. Hör av dig, snälla! 🙂

 65. Skulle vara väldigt kul att bli plåtad av dig. bor i Nässjö som det går direkt tåg till. tar typ en halvtimma.

  kram

 66. jag skulle verkligen villja och det skulle vara grymmt kul. Jag bor utanför stockholm, satt det är bergis flera som vill att du ska dit. Och annars så är det väl bara jag, men det skulle vara konstigt menmen. Ja jag vill!

 67. Här behöver du inte jaga några modeller, det är ju bara att välja att vraka för dig nu ju 🙂

  Har du inte fått någon jönköpingsbo intresserad än, vilket jag tror du har, så skulle jag tycka det va skitkul.

  Ha en bra kväll 🙂

 68. men du bor väl i jönköping? passerar där lite då och då så varför inte stanna nån gång? har väl inget spec "modell-utseende" men skulle ju endå vara roligt att prova bli fotad =)

  men antar att du kommer ha fullt upp i höst med tanke på alla intressenare 😛

 69. men du bor väl i jönköping? passerar där lite då och då så varför inte stanna nån gång? har väl inget spec "modell-utseende" men skulle ju endå vara roligt att prova bli fotad =)

  men antar att du kommer ha fullt upp i höst med tanke på alla intressenare 😛

 70. Jag och mina syskon funderar på ge mamma och pappa några tavlor/bilder på oss alla tre tillsammans i 20-årig bröllopsdagspresent.

  Intresserad att fota 3 på samma gång, både tillsammans och individuellt?

  För oss skulle det i och för sig bli en riktigt tidig present men vad gör det när man kan få chansen att fotas av dig! 🙂

  Falköping är ju även nästan bakom nästa knut både från Jönköping och Skara. 🙂

  Vill du så finns vi där (eller jag finns där snart i alla fall :D)

 71. Det hade varit drömmen att bli fotograferad, vill så gärna ha några fina bilder på mig tillsammans med min valp som vi köpte för en månad sedan, det är alltid jag som står bakom kameran, aldrig framför så det hade varit jättekul =) Jag bor nedanför Göteborg så det är ju inte jättelångt från Jönköping =) Hör av dig om du är intresserad!!

 72. Det hade vart jätte roligt ifall du hade kommit upp och tagit bilder på min son 🙂 Fast vi bor alldeles för långt upp och det skulle bli alldeles för dyrt 😛

  Bor i Junsele 😛 88 mil ovanför Jönköping 😛

 73. Skulle vara jätte kul att bli fotograferad av dig, men jag vet inte riktigt om jag är så "fotovänlig" 😛

 74. Jag är intresserad! Tyvärr så är det ganska långt emellan oss. Men tittar du förbi i Stockholm ställer jag gärna upp som modell.

 75. Jaa :)har en nära vän som också skulle vinna, så om du skulle vilja fota lite "grupp" så finns vi 🙂 även om du vill göra enskild 😀 ställer mer än gärna upp!

 76. Hej!

  förutom att jag älskar din blogg!

  så är mitt intresse stort, beror på hur långt

  du är villig att åka =) en örebro tjej här ^^

  Men ialalfal intresset finns starkt här!

  Kram!

 77. Åhh det skulle verkligen vara superkul =) Ser ju att du redan har fått "en del" förfrågningar men känner du att du får tid över för en jönköpingsbo så är det bara att höra av sig =)

  Ha en jättebra dag!

 78. Hej,

  Först för jag väl säga att du är riktigt duktig fotograf. 🙂

  Tänkte på det här med att du vill vidga dina vyer, Har du någonsin fotat en hårdrockspelning??

  Min man spelar i ett GRYM band (http://www.myspace.com/disdainsweden). De har en spelning i Gbg den 22 aug om du har vägarna förbi hör av dig.

  Ha en underbar sommar!

 79. Ser att jag är en i mängden, men detta vore ju fantastiskt kul! Jag är intresserad big time, och eftersom vi båda bor i stan så är det juu ypperligt smidigt 🙂 let me know om du har tid och lust, för det har jag 🙂 weii

 80. Det skulle vara grymt kul att bli fotograferad av dig! 🙂 Jag bor strax utanför Göteborg.

 81. Åh jag hade jätte gärna velat faktiskt.

  Men jag bor i Norrland, Piteå.

  Så.. det kanske inte går så bra! Haha.

 82. Lätt att man skulle vilja bli fotograferad av dej, du är ju super bra! 🙂

  Ja är själv lite intresserad av fotografering, men även av att modella. De är typ min dröm att få bli fotograferad av en skicklig fotograf, men tyvärr bor ja i stockholm och om ja vet rätt så är väl de en bit?

 83. Det låter ju jätteintressant! Jag är intresserad av det, dock vet jag inte om jag är så himla intressant att fota, men min dotter kanske ;D

 84. Det låter ju jätteintressant! Jag är intresserad av det, dock vet jag inte om jag är så himla intressant att fota, men min dotter kanske ;D

 85. Du är grym när det gäller foto och det vet du redan att jag tycker. Skulle aldrig banga på en plåtning av självaste stjärnan 🙂

 86. Jag älskar dina bilder, så det vore underbart! Ser att det är några andra från gbg som också är intresserade. Hoppas du kommer 🙂

 87. Absolut!! och jag bor bara 5 mil från dig, plus att jag pluggar o jobbar i din stad! vore helt überkul!!

  kram//smula

 88. Jag skulle gärna vilja bli fotograferad utav dig, och kanske lära mig en del om kameran jag har själv en canon eos 400D. Jag har dock inte lärt mig så mycket så det skulle vara kul att se vad du kan (:

  Kram/ Johanna, 17.

 89. jag skulle mer än gärna vilja det.

  jag älskar dina bilder på folk och skulle bli stolt över att bli fotad av dig.

  du är en inspiration!

 90. Åååh. Det vore verkligen nått. 😀 😀 😀

  Jag bor i Jönköping så det skulle vara perfekt. Sålänge du inte söker någon med 'modell-erfaranhet'?

  Jag är helt klart intresserad! 🙂

 91. Åååh. Det vore verkligen nått. 😀 😀 😀

  Jag bor i Jönköping så det skulle vara perfekt. Sålänge du inte söker någon med 'modell-erfaranhet'?

  Jag är helt klart intresserad! 🙂

 92. hej! en sån här chans får man bara inte missa. skulle ju vara hur kul som helst att bli fotograferad. Jag är jätteintresserad. Uppsala, är det för långt?

  kramar alexandra

 93. Hej hej!

  Tycker du tar väldigt fina kort, vore väldigt kul att stå modell för en dag.

  Bor i Jönköping, så du slipper att resa:)

  Om tid och intresse finns hör av dig!

  Take care mvh Theresé

 94. Hej Elin!

  Riktigt rolig idé!

  Var bor du?, det där lät inte bra! Men jag är ingen pervogubbe.. jag lovar,

  jag bor i Falun, Dalarna...

  JAG VILL BLI FOTOGRAFERAD!

  Jag har brunt hår, bruna ögon.. du kan kolla på min profilbild på min blogg vettja!

  Kram på dig Elin!

 95. Jag hade hemskt gärna blivit fotograferad av dig. Bor inte så långt ifrån Jönköping heller (bor i Falköping) så det hade varit hur underbart som helst =)

  Kram Anna

 96. Absolut! Det vore hur roligt som helst och dessutom bor jag i Jönköping 🙂 Har dessutom möjlighet till studio i höst om det kan vara intressant? Finns lite utrustning där med. Har inte riktigt din erfarenhet, men skulle gärna fota dig med där inne. Du, jag och en fotostudio, vad sägs?

 97. Underbart! 🙂 Vad glad jag blir!

  Vi får se om det blir något när hösten kommer då. Ska hålla dig till det här för jag ser fram emot det så mycket! Kram på dig!!!!

 98. ÅH, vad roligt!! Det skulle vara såå roligt om du ville fotografera mej o en kompis , några bilder tillsammans,några var för sig? Båda vi bor i Jönköping och är 16 (jag fyller till hösten) år. Vi har tidigare provat ta "modellkort" innan på varandra, blev rätt bra, men om du skulle stå bakom kameran, WOW! 😀 Hör jättegärna av dej! Och om du vill kan vi ju skicka bilder om du vill veta hur vi ser ut eller nåt 😛 haha

  kraaaam

 99. Åhhh, vad häftigt!! Jag skulle jätte gärna vilja ställa upp på det!! Vore ju en ära att bli fotograferad av DIG! 😀 Men det som är grejjen är ju att man bor så långt ifrån.. Ända uppe i Hälsinland.. :/ Du ska inte upp och göra nå jobb häromkring då?! 😉 Ha den bra! Du ska veta att du är otroligt vacker! Kram kram

 100. Jag skulle verkligen vilja det. Har velat bli fotograferad länge, kanske få några snygga bilder att skicka till modellagenturer.. men jag bor i Stockholm och vet inte om/när jag får möjlighet att åka ner dit du bor. Men om du åker till stockholm någon gång, ta med kameran och maila mig! 🙂 du verkar ju vara en gedigen fotograf, de bilder du tagit som jag sett har alla varit mycket fina!

 101. Aaaww...såg det här inlägget precis nu...det skulle vara jättekul om du ville fota min dotter.

  Har gjort en inlägg igår gällande henne det handlade om hennes lilla modellkarriär när hon var liten...

 102. Såklart!!! Elin jag skulle dööö för att bli fotograferad av DIG!!! Min typ blogg-idol och fantastisk fotograf till och med jag skulle bli skitsnygg på dina bilder!!!! <3<3<3

 103. Wow, så kul det skulle vara! Men se bara hur många som vill. Inte så konstigt 🙂 Du verkar vara en sån unerbart härlig tjej så vem skulle inte vilja träffa dig och bli fotad av dig? En ren dröm.

  Puss,

 104. Hej! Hittade till din blogg nu, vad roligt att bläddra igenom bilderna! Du är ju fantastisk fotograf! Såg att du hade detta inlägg om man vill bli fotad och det skulle jag mer än gärna vilja! Vet inte om det är för sent men det skadar inte att fråga...Du kanske behöver någon nu? 🙂

  Jag bor i centrala Jönköping, läser till lärare och på fritiden umgås jag med vänner, läser, festar och målar en hel del. Använder mig av akryl och olja på duk..Vi har ju lite gemensamt! Hör av dig om du behöver någon att fota, jag skulle gärna ställa upp. Jag vill så gärna ta fina bilder men lyckas aldrig och dessutom är det kul att testa att bli fotad av en professionell fotograf! 🙂 Ha det bra!!

 105. Åh gud.. jag skulle älska att bli fotad av dig! Jag är så himla imponerad av dig och jag älskar dina bilder.. 😀

  Haha, det skulle vara en ära.