Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Fotolek

Lek med färger. Lek med godsaker. Lek med ljus. Lek med vinklar.

81 comments on “Fotolek”

 1. Hej Elin!

  Din blogg är så himla fin!! Du skriver om så himla bra grejer! Om det skulle finnas årets blogg (om det inte redan finns?) då skulle du vinna den från mig i alla fall!

  Hoppas du får en kanon bra kväll!

  Kramar från Manlee!

 2. Stilig! Liker bloggen din, selv om det blir litt slitsomt å lese svensk. Men bildene og illustrasjonene er nok i seg selv, du er så flink!

 3. Hej! Kan du inte svara på kommentarerna här istället för i personens blogg? Kan ju vara fler som undrar samma sak och läser man här tror man att du inte svarar, fast du gör.

 4. Jag hoppas verkligen att du, Elin, aldrig får för dig att sluta blogga! Varje gång jag kikar in hos dig, så sitter jag och småler. Jag ler åt de fina bilderna du tar, ditt sätt att skriva och åt alla dina idéer. Jag ler även åt dina fina illustrationer. Du är superduktig! Det jag vill säga är att du har en toppenblogg!! Go, girl!

 5. Fina bilder, kul att experimentera med allt du nämnde, kul 😀 Du har använt befintligt ljus här bara eller?

 6. Hej!

  Vet du hur man fixar så att bakgrundsbilden hamnar enbart på höger sida av bloggen. Jag vill ha en bild av buddha på höger sida, och på vänster vill jag att det ska vara grått. Jag har ändrat alla värden som finns känns det som. http://fridayandrebe.blogg.se/ på denna blogg vill jag att det ska bli så. snälla HJÄLP!

 7. Med risk för att min kommentar försvinner bland alla andra kommentarer här, vill jag bara skriva att jag hittade hit via Emelie Ohlssons blogg, och är totalt fast! Vilken härlig blogg du har! Den sprudlar ju av skaparglädje, sånt är sååå inspirerande och roligt att läsa om. Kul att se nån göra nått konkret med sin kreativitet...sluta aldrig med det! Jag ser framemot varje nytt inlägg...:)

  Kram!

 8. gud va snygg din blogg blivit, eller det har den alltid varit =) föressten såg ett litet kollage i en skvallertidning här om dagen, med olika kändisar. De var du som gjort den va? =)

 9. Hej Elin!

  Jag har lånat din idé till min fotologga med en storbokstav, skillnaden är att jag även lagt till ett copyright märke. Jag undrar om det är okej?

  För övrigt var det ett tag sedan jag kommenterade här :P.

  Jag tycker också att du blev jättesöt på GBG streetstyle bilderna!

  Ha det bra

  Kram

 10. har inget med inlägget att göra

  men jag har suttit och läst flera inlägg nu inom din kategori "skratt & fnatt". tror du jag garvat? haha, jodå, högt för mig själv. xD -.- haha.

  intressant...

  godnatt!

 11. Då svarar jag tillbaka här då... Det är trist att dom inte orkar komma tillbaka, då blir det kommentarer i inlägg efter inlägg som inte har nåt med det att göra. Men det kanske bara är jag som bryr mig om det :).

 12. Jag såg dig idag på piren.

  Jag måste bara säga att om det är möjligt är ännu sötare i verkligheten än på bild.

  Din blogg är verkligen fin.

 13. Hej ville bara tipsa om en blogg med en brud som tar upp olika ämnen och skriver vad hon tycker och tänker...som står för sina åsikter..Du kan ju kika iallafall=)

 14. Åhh såläckra bilder:) din blogg är super när man jobbar natt så mycket att titta på:)Hoppas allt är bra sötnos!

 15. elin dina foton är j-ä-t-t-esnygga! verkligen alltså, jääättesnygga :]!

  och så har jag en liten fråga. skulle du kunna tala om hur du gör när du tar sånna här foton, då kvaliten, ljuset och färgerna är underbara. redigerar du senare? eller har du bara masa vita papper och lampor? ;]