Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

News

Madeleine har nu äntligen tagit bort mina gubbar från headern.
Och alla kommentarer.

Och jag har fått en ursäkt och jag har godtagit den.
Tack, det var skönt att det var löst.

25 comments on “News”

 1. Jag har tagit bort den nu och jag ber så hemskt mkt om ursäkt kunde dock inte skriva till dig eftersom jag inte hade en aning om vad du hette här. :/ men förlåt

 2. När ska folk fatta att bildstöld är olagligt? Folk tror väl att Internet är så stort, så ingen märker om man snott nåns bild. Suck. Jag vet hur frustrerande det är när folk tar ens bilder, jag har skällt ut x antal människor själv som inte förstått vad copyright betyder. Fortsätt gärna och skriv hur det går! 🙂 Bra att hon tagit bort DIN header nu iaf!
  P.S. Har tjejen raderat alla inlägg hon fått i sin gästbok? Hmpf. Jag som ville läsa vad folk skrev 🙂

 3. Nej jag kunde inte säga det till dig direkt eftersom jag inte visste vad du hette. Sen skrev en din blogg adress och då gick jag in och skrev till dig. Men jag ber hemskt mkt om ursäkt det gör jag verkligen för jag hade inte en aning om att det var dina bilder . :/ men ahh. som sagt det ska aldrig mer hända nästa gång ska jag fixa min sån själv.

 4. "Jag hade ingen aning om att det var dina bilder" Doooh är hon helt pantad eller, det var inte hennes bilder, alltså någon annans och då har man ingen rätt att ta dem över huvudtaget!! Vilken idiot

 5. Asså, serri! jag känner inte henne men det är lite väl! jag menar du tror inte att folk snor bilder och texter av dig varje jävla dag eller. Alla snor saker av mig som JAG ! har gjort men inte lipar jag för det! hon har ju bett om ursäkt ! : / men men inget liv.se

 6. *
  *
  *
  MIA: Du borde bry dig eftersom det är emot lagen att göra så... Jag lipar inte lägre nej, för hon har bett om ursäkt, men innan hade hon inte gjort det och jag blir fan hur arg jag vill för det är mina bilder och min jävla tid som jag lagt ner på dem!
  VågarInteStåFörSigSjälv.nu - Lika dåligt som vanligt...
  *
  *
  *

 7. det är inte snällt att ta andras bilder men hon skrev ju faktiskt i sin blogg att hon inte visste att det var dina för hennes kompis hade gjort den till henne. Så då tycker jag ni kanske ska fråga henne vem hennes kompis är och skälla på henne istället för hon har ju lurat henne och sagt att hon gjort den. Det är ju inte heller schysst. Hade jag bett min kompis fixa en header åt mig så hade jag ju tagit förgivet att hon gjort den själv och inte snott den av någon annan och det gjorde förmodligen hon också, så det är ju hennes kompis som är sjuk i huvudet. Det är iallafall min åsikt om det hela.

 8. Det är bra, Elin. Stå på dig.
  Jag förstår mig verkligen inte på folk som tror att det är helt okej att sno bilder och liknande från folk. Copyright är copyright, och det spelar ingen roll hur många som får sina bilder stulna varje dag, för man har rätt att reagera och agera i vilket fall som helst.

 9. *
  *
  *
  Och btw... Madelene med bloggen.. jag vet att det är du som låtsas vara nån annan... vad är det för stil då? Jag har tagit emot din ursäkt, men allt detta skrevs innan jag fick den, därför står det som det står. Punkt. Slut.
  *
  *
  *

 10. Ja men hur som helst. Kan vi inte bara glömma detta nu? De andra inläggen var min syster som skrev. Men förlåt iaf.

 11. *
  *
  *
  Madeleine: Klart vi kan. Om du slutar låtsas vara nån annan.. Det är lugnt, tjejen. Jag är inte långsint 🙂 Ville bara få det här utrett för jag var INTE nådig imorse.. Ha en bra dag...
  *
  *
  *

 12. Okej det är bra:)Jag förstår om du blev arg för jag hade nog också blivit det om ngn tagit ngt som var mitt. Lycka till och hoppas att du får ha dina bilder ifred. 🙂

 13. Jag håller med KajsaKero. Till punkt och pricka! Hon har bett om ursäkt (denna sista gång, i eget namn och allt, verkade hon till och med MENA vad hon sa oxå) och till slut verkade hon oxå fatta allvaret i handlandet.
  Behandlar någon en annan människa så oärligt och fegt (som att skylla på andra och sen har mage att vara nonchalant när man ställs mot väggen)måste den som den oärliga handlingen slår på AGERA! Det har Elin gjort MED BRAVUR! Bra gjort!!

 14. Herregud vad detta verkade allvarligt, lägger man ut bilder på nätet för allmän beskådan får man väl räkna med att folk kan använda dom. Hur många brukar tex inte googla bilder och använda i bloggen?

 15. Gött!

  Jossan (ovan): Det är olagligt att använda bilder utan att fråga personen som gjort bilden om lov. Det spelar ingen roll om man hittar/tar bilder på google, det är stöld! Google är bara en söksite som länkar vidare.

 16. Hej! Jag undrar om du känner en hemsida där man kan ladda ner photoshop gratis? (Helst en svensk photoshop...)

 17. Heej! Jag undrar omn du känner en hemsida där man kan ladda ner photoshop gratis? (Helst en svensk photoshop...)