Jag kan skratta mig lycklig jag

image940
Alltid lycklig med en systemkamera i handen…

Jag vill bara tacka er alla, för att ni är sånna underbara människor. För att ni kan glädjas för någon annan, för att ni inte blir svarta i ögonen för någon annans välgång. Det visar bara hur bra ni är!
Och det gör mig lycklig. Inte bara för att jag får komplimanger, utan för att världen är på väg åt rätt håll.
Det finns godhet. Inte bara avundsjuka.

Missunsamheten svävar omkring på bloggarna… man blir ju bara så… trött…

Fick just en anonym (förvånad??) kommentar från en som sa att jag var en fjäskare för att jag målade bilder av de stora bloggarna.. well.. maybe… Till en början var det hela bara för skojs skull, sen att bloggerskorna faktiskt publicerade sina bilder på bloggarna och gav mig en besökarökning, var bara som en bonus, som jag såklart gärna tar emot för mitt arbete – vem skulle inte göra det?

Nej jag tar inte åt mig. Hon är ju anonym? Det är grejen att hon är avundsjuk… och inte kan hålla det inom sig, utan måste hitta på ett sätt att klanka ner på mig för att få mig att verka lite mindre bra än vad jag egentligen är. För jag svär…. hon skulle också vilja måla de där bloggerskorna och få uppmärksamhet….

Jag har fått förvånandsvärt lite sånna kommentarer. Såklart är jag glad för det, men tänk dem som får läsa dem dagligen?

Vem som helst som är bra på något, drar ju nytta av det? Eller?
Jag är säker på att ni där ute har mängder av talanger som kan gynna er och det är inget fel med det!
Uppmuntran! Uppmuntran…

Fan vad jag diggar er egentligen….
Alla ni som har ett gott hjärta.

52 kommentarer

Kommenterarens avatar

du är ju fantastisk på att illustrera! snyggt! ha en bra dag! kram

Kommenterarens avatar

eh ja.. så.. fult av dig att måla av folk som bloggar. Sluta genast.
Eller va? Hur tänker folk? Jag gillar dina bilder, dom är grymma 🙂 Det är ju mycket roligare att titta på bilder av kända bloggare än av ”min barndomskompis dotters systers fasters gudmors mormors kusins barnbarns kompis” som man inte har en aning om vem är.

Kommenterarens avatar

Du är verkligen jätteduktig på det du gör! Hoppas att du aldrig börjar tveka på dig själv utan fortsätter som du har gjort hittills. Gillar verkligen din blogg! 🙂

Kommenterarens avatar

Skit i den personen som skrev det, du är sjukt grym hon är väl bara avundsjuk 🙂

Haha, ja du får börja där 😉
Kramis

Kommenterarens avatar

Jo, men såna har folk varit i alla tider, vi kommer aldrig ifrån dom! hahahha 😀

Kommenterarens avatar

Det är ju liksom bara roligt för dig:)att det går bra och så, och sen att du får publicitet pågrund av att du målar av dom stora bloggerskorna, bigg diff! du är bra på din sak och förtjänar uppmärksamheten:)

Kommenterarens avatar

Haha, jag är också avundsjuk på dig ^^ Fast det är väl mer på ett sånt sätt att jag beundrar dig (;

Kommenterarens avatar

Jag tycker att du är grym! vill du bli min illustrationslärare för typ en dag?

Kommenterarens avatar

Det är jättelätt för dessa bittra människor att gömma sig bakom datorn och ett ‘anonymt’ namn, för i verkligheten skulle dom aldrig våga öppna munnen och säga vad dom tycker och tänker =)

I alla fall, tycker du är grym! Är också lite småavis, haha, fast inte på ett dåligt sätt =D

Kommenterarens avatar

Haha, det är nog många såm är avundsjuka på dej & dina illustrationer 😉

Kommenterarens avatar

Kanske h*n tycker inte att du får många besökare?? H*n är avundsjuka på dig.. Bryr dig inte om han/henne.. Jag gillar din bloggar.. Måste bara erkänner att jag är lite avundsjuk på din kamera 😉 Har jo en vanlig och tråkigt digital kamera här.. Jag vill också ha som typ du har.. Kanske jag ska spara pengar till att köpa ny bra kamera? Hehe.. 🙂

Kommenterarens avatar

Du har grym talang och fotot från idag är grymt bra taget! 😀

Kommenterarens avatar

Vältänkt inlägg. Är glad att du lyckas att inte ta åt dig av den negativa kommentaren. Sånt är jag dålig på. Blir ledsen över det minsta 😉

Kommenterarens avatar

Varför avundas människor med talanger? Jag är ju inte helt utan talanger själv men dig inspireras jag utav, massor, precis hela tiden. Och ju mer du ritar och visar upp här desto mer inpiration får jag.
Sen skulle det ju vara trevligt att få se fler foton som du tagit idag, om det blev några bra dvs. 🙂

Kommenterarens avatar

klart man ska dra nytta av sin talang, det är ju en gåva att få vara bra på något 🙂 och klart som fan vill visa upp något som man gjort och som man är stolt över, vare sig det är en teckning, ett klädesplagg eller en låt 🙂 tycker det är skitkul att du lägger upp dina bilder så man får se 🙂 all lycka och välgång till dig, kickan! 😀

Kommenterarens avatar

Du ska verkligen inte ta åt dig! Du är otroligt duktig, och vem skulle inte vilja vara lika duktig på något som du är bra på illustrationer? 🙂 Keep up the brilliant work!

Kommenterarens avatar

Åhh, du ritar så himla fint! Gillar dina bilder också, jag tycker också om att fota 🙂 Ha det bra, kram

Kommenterarens avatar

meeen, så omogen människa. Klart vi ska glädjas åt din framgång och istället för att hacka på dig kan man ju försöka göra bättre själv först. Sen kanske inte alla kan bli skillad på att teckna och så eller iaf inte känna lika stor glädje av att göra det som dig och andra kreativa människor. Men det finns ju så mycket annat man kan göra:)

Kommenterarens avatar

stå på dig tjejen, du är fantastisk!
och tack för all hjälp med bloggen jag har fått genom din blogg :)!

Kommenterarens avatar

Gulligt skrivet =)
Vi diggar dig också, massor !
Sen så ”hatar” jag anonyma kommentarer… kan inte ens stå för sin åsikt. Så orka ta seriöst -.-

Kommenterarens avatar

jag tycker dina bilder är jättehärliga ! dels är de fina och dels knyter de liksom samman blogg.se, alla vet vilka alla är och så (iallafall de större bloggarna).
stå på dig och fortsätt förgyll blogg.se med härliga bilder ! 🙂

Kommenterarens avatar

Hittade din blogg idag, blev riktigt glad faktiskt. Älskar att läsa bloggar men det är få som håller måttet för att bli en de dagliga favoriterna, men nu hittade jag äntligen en till 🙂
Plus, jävlar vad snygg stil du har! Älskar kläderna, är inte bara lite avundsjuk 😉

Kommenterarens avatar

har du det så säg till var man ska skriva upp sig nånstans 😉

Kommenterarens avatar

nu har engla gjort reklam för dig darling!
Som sagt – glöm nu ine bort din lilla storasyrra här på din väg upp mot illustratörsheaven *puss*

du är värd allt beröm!

Kommenterarens avatar

åtack så mkt för hjälpen 😀
tyvärr kan jag inte hjälpa, de är min bror som designat hela bloggen 😀

Kommenterarens avatar

jag får anonyma elaka kommentarer flera gånger i veckan, vilket kan vara rätt så jobbigt. men keep up girl , du är grym 🙂

Kommenterarens avatar

jag har definitivt ingen ”stor” blogg men nog fasiken ska man få elaka kommentarer, får varje dag. helt sjukt… Men iaf, jag är inte en av dem! haha
Måste säga att du har sjukt cool blogg och du är jätteduktig på att måla och allt vad det heter! Såg din bild på englas sida, skitcoolt! =)

Kommenterarens avatar

ah det är sant, hon/han är bara avundsjuk!

såg den där bilden på din bdb ;D kram

Kommenterarens avatar

äh man vänjer sig till slut.. men jag har kollat upp ipna, för jag va nära på att anmäla. för de gick på tok för långt! de va inte elaka kommentarer – de va personangrepp. alltså riktigt djupa.. ipt va från ngn
här i gävle, men när jag fick reda på mer vem de va så hade människan suttit på ett biblotek 🙁 jag vill bara sätta dit den jäveln, ja mådde så jäkla kasst :/ aldrig har jag blivit så kränkt.. hoppas verkligen du slipper sånt, du är inte värd de:)

Kommenterarens avatar

Missunsamma människor är det värsta som finns. Jag tycker det är jätteroligt att du får så mycket positiv feedback på det du gör för du är grymt duktig. Negativa kommentarer är inget att bry sig om. Är det konstruktivt däremot är en annan sak men anonyma kommentarer brukar inte vara det. Det är fördelen med att vara en liten blogg, jag slipper ta en massa skit.

Kommenterarens avatar

as snygg blogg du har (: o skit i alla anonyma kommentarer.. att de e anonyma säger ju allt 😉

Kommenterarens avatar

diggar dej också 😀 du är ballast och fräckast i bloggvärlden, helt klart

Kommenterarens avatar

Fin blogg du har – gillar dina illustrationer jättemycket. Ge mig dina talanger! 🙂

Kommenterarens avatar

jag har inte alls läst din blogg länge, kanske en månad. men jag har fastnat helt, du skriver om intressanta saker och skriver på ett bra viss, så grymt duktig du är på att
måla också. 😮 klart man blir avundsjuk på att du målar så bra? vem hade inte velat kunna måla så. 😉 men att säga att du är en fjäskare och sånt? ncnc, bara så omoget, ta inte till dig det. du är bra som du är!!
/ En ny men trogen läsare.

Kommenterarens avatar

Upp med hakan, var stolt! Precis som du har rätt att vara – du är grym! Fortsätt med det du gör och du kommer gå långt! Kram

Kommenterarens avatar

Det är ju trist att folk inte kan glädjas åt andras framgångar. Själv hejjar jag på dig! 🙂 Var rak i ryggen, upp med hakan och bär huvudet stolt. Det förtjänar du!

Kommenterarens avatar

dina bilder är otroligt fina och såklart du inte ska ta åt dig av något annat än de bra sakerna 😀

Kommenterarens avatar

Är det en 400D du har?
Grymma bilder du ritar! ^^

Kommenterarens avatar

så läcker bild!

pfft. sånna människor ska man inte ens ägna energi åt.

Kommenterarens avatar

Åhh vad jag är trött på ”hon säger så för att hon är avundsjuk”-kommentaren. Man kan ha en åsikt och kritisera dig och ditt arbete utan att vara bitter, avundsjuk och missunsam. Jag tycker det är fegt att säga som du gör, jag får bara uppfattningen om att du har dålig självkänsla och inte kan ta kritik (även om den sortens kritik inte är konstruktiv).

Kommenterarens avatar

det säger du ju visst då?

”Nej jag tar inte åt mig. Hon är ju anonym? Det är grejen att hon är avundsjuk… och inte kan hålla det inom sig, utan måste hitta på ett sätt att klanka ner på mig för att få mig att verka lite mindre bra än vad jag egentligen är. För jag svär…. hon skulle också vilja måla de där bloggerskorna och få uppmärksamhet….”

Kommentera