Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Blod i näsan

Jag kan inte minnas att jag någonsin blött näseblod. Har jag det?
Men plötsligt när jag står i badrummet så ser jag det - det, som jag tror är för första gången i mitt liv. Hur kommer det sig?

Det kanske är nåt fel på mig! :O

29 comments on “Blod i näsan”

 1. Ha! jag har alltid velat blöda näsblod. Eller, nu har jag slutat med det. Men jag ville alltid göra det när jag var liten. Men vad jag vet är det fullt normalt att blöda näsblod bara sådär, det gör i alla fall många som jag känner 😉

 2. Ih.. läskigt! Vissa blöder ju näsblod för ingenting.. Men jag är som du (tills nu då), aldrig blödit näsblod.. Creepy.
  Du kanske slog näsan i handfatet utan att märka det? 😉

 3. Det händer väl alla nån gång i livet. Men det är inte kul för fem öre. Tror inte du behöver oroa dig! 🙂

 4. Haha, jag blöder näsblod flera gånger i månaden och jag lever än 😉 dom säger att jag har tunna blodkärl eller nåt..

 5. Har aldrg heller blött näsblod förut!
  Måste bara säga att du gör otroligt fina illustrationer!! 🙂
  Ha det fint!

 6. Tror nog inte det är nån fara precis. =P Blödde själv väldigt mycket näsblod när jag var yngre och tog inte mer skada (vill jag tro) än den "näsblodsfria" delen av befolkningen. 😉 Ps. Har röstat på dig!

 7. tänkte bara säga att det är lugnt, jag vill verkligen inte trampa folk på fötterna för mig var det bara en kul grejj som nån råka se. 🙂 Och du jag gillar verkligen dina bilder, du är grym på att rita. och för mig, är det bara att fortsätta öva:)

 8. hahah ja det är fullt normaalt jag som blöder rätt ofta och utan förvarning men oftast när jag är förkyld och jag har ärvt detta.
  När det väl händer så sprutar det och jag kan säga att det är mindre kul snart blir det väl till att bränna också antar jag.. :/

 9. Tror inte att det är nått fel på dig, det är helt normalt. Och eftersom du inte brukar blöda så är det ingen fara.

 10. Det enda fel i så fall är väll att du inte gör det oftare. Jag kan få det helt slumpmässig, men det är irriterande när man sitter och läser något och helt plötslig är det en liten röd cirkel i boken -.-
  Det värka som du haft en go helg, kul. Men din närvaro var frånvarande idag:p

 11. Jag har bra gjort det en gång och det efter jag blandade koffeintablett, vitamintablett och ginseng och sockertabletter på en och samma gång.

 12. Haha, men du tror inte jag blev chockad när jag såg dig? Första gången jag festade i Skara och så stöter jag ihop med dig! Lucky me, haha 😉 Jag kastade mig ju typ över dig, haha. Kul att du inte har något emot det iallafall 🙂 Ha det så kul i Stockholm! Kram!