Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Ljusblått

Fotosession i illustrationernas värld...

image1070

image1073

67 comments on “Ljusblått”

 1. Jätte fin bild! 🙂 Jag tänkte höra med dej om du kan göra headers? Hade behövt hjälp med de..den jag har nu är bilder på mej själv, men känner att jag vill ha ngt annat där..Har du ingen lust lr så förstår jag..är säkert många som frågar..

 2. Gaah..dina illustrationer är så snygga att man bara sitter och dregglar vid datorn ^^
  Sådär vill jag ha håret på min student xD

 3. Det är min dröm att få en hel fotosession gjord i illustration art. Men har inte hittat någon fotograf som velat jobba med någon illustratör utanför den comunnityn vi båda är med på. Så blir avis varje gång jag ser dina bilder för dom är så jävla bra.

 4. Nevnarien och
  Lúthien of Dorthonion ( mitt alvnamn på nån slags translatesida..) har rätt att vara bittra..
  Men grejen är väl att min blogg aldrig varit nån särskilt stor blogg..jag hade mina 15 minutes of fame där ett tag med en 50:e plats på bloggportalen..men sen dess har jag sjunkt sjunkt sjunkt igen..
  Jag har liksom inte "det" för att bli en stor blogg verkar det som..
  Så därför kommer jag aldrig klassas som eller få fpolk att inse eller bry sig om att jag kanske var "först" med vissa saker..

  Dessutom tror jag att det som idag är signifikant för en modeblogg inte var signifikant för en modeblogg för två år sedan.

  ja det är märkligt..

  kram

 5. Forsta gangen jag ar har och kommenterar 🙂
  Riktigt snygg bild, du har blivit battre pa att rita hander, ser jag 🙂 Pa de tidigare bilderna var handerna det jag ogillade mest, men pa denna bild ar de helt okej.

  Fortsatt rita, du ar verkligen jatteduktig pa det!:)

 6. Håller med Lee att händerna blivit mycket bättre 🙂 Ansiktet och ögonen sticker verkligen ut med sina detaljer, väldigt snyggt!

 7. Inte för att mitt inlägg kommer vara särskilt originellt, du har garanterat hört det 10000 ggr tidigare. Men iaf; du ritar sjukt jävla underbart vackert! Har följt din blogg länge nu, och måste säga att dessa två bilder är en av favoriterna hittils.

  Kanske ska tillägga att du själv är väldigt söt också. Gillar ditt fluffiga hår & din stil 😀

 8. Jävligt snygg! Den ser lite mer välarbetad ut än många andra, fast det är ju inte så konstigt om du satt uppe till fyra på natten 🙂

 9. Du har såå snygg blogg och är sjukligt duktig på att rita... avundsjuk som in i attans!! Ha en fortsatt bra dag mvh Ewa

 10. Elin, OMFG..!

  Herregud så underbart snygg.. Det blir ju bara bättre och bättre hela tiden...

  Besöker din blogg flera gånger om dagen för att se efter nya uppdateringar.. Så härlig blogg du har!

  /Michaela
  miclun.blogg.se

 11. Shit vad du är duktig Elin! Den här var ju bara så snygg och så levande... vilket vackert ansikte och kroppen med förresten! DU är så SKICKLIG!

 12. När jag såg den här så tänkte jag spontant att denna skulle jag aldrig lägga ut. Den är fan för bra för att ligga här, så oskyddat. :-/
  Elin, denna bild tilltalar mig jättemycket! Händerna är fantastiskt bra!

 13. *
  *
  *
  ALLA: Åh tack! Jag har verkligen jobbat stenhårt med denna bilden, så det känns så oerhört bra att den blev så omtyckt 🙂 Känner själv att den blev en bild i särklass.... Får försöka mig på fler sånna... även fast det tog... hmm.... fem timmar?
  *
  ULLIS: MM.. :/ Det är ju en risk med alla bilder man lägger ut... och det gör ont när man tänker på vad som kan hända 🙁
  *
  *
  *

 14. Grymt! As usual. 😉

  Är skuggorna svårast? För DET kan jag tänka mig. Det är FETT svårt med skuggor om man inte har öga för det, eller verkligen studerar skuggor.

  Jag är mäkta imponerad! 😀

 15. Hon var verkligen jättesnygg!
  Mycket mer detaljerad än de du brukar lägga upp 😀

 16. asså den där bilden är helt underbar, skulle vara kul att kunna göra själv. eller att någon gjorde en själv åt en , haha ! du är helt grym iaf !

 17. Du får en kommentar till av mig idag.
  DEN HÄR BILDEN ÄR SÅ SJUKT FIN! Snyggast på hela bloggen.
  Du inspirerar mig att ta tag i mitt eget skissande! Ska ge mig ut och köpa nya block och pennor efter den 25. 🙂