Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

IDRE del2 - "I backen"

image1098
Den tredje bilden är på Erik, hans bror Calle och deras kusin Jessika i liften.
Övriga vet jag inte vilka det är.

Tråkigt nog fotade jag bara Erik och de andra den dagen det var fult väder i backen. Det var både mörkt och snöigt ute, så bilderna blev lite dova och smått suddiga på grund av dåligt ljus och därmed lång slutartid...
Blä.
Annars hade jag fått en hel del guldkorn.

Sen har jag ingen bild på mig i backen. Den dagen jag åkte, blåste det storm och det fanns ingen villig att vara ute i blåsten för att fota mig. Och kvällen jag åkte, var det kolsvart.

11 comments on “IDRE del2 - "I backen"”

 1. Fina bilder, åh, vad jag längtar efter hemsedal nu.. åker ju i mars 🙂 ska bli najs. åkte du bara en dag??

  jo precis, jag pratade med honom och min pojkvän blev arg för att jag tog över när han egentligen jobbar där ju, hehe.. han såg lite trött ut erik, kom ni hem nyss eller? kan varmt rekommendera dom högtalarna han tittade på iaf 🙂 dom e grymma!

 2. Här är den översta bilden också sjukt bra. Synd på bilarna bara 😉
  Fan vad jag längtar till snö och skidåkning när jag ser dina bilder.. Men om jag åkte till fjällen skulle det verkligen inte bli många bilder, jag skulle bara vara ute i backen hela dagarna.

 3. Svar: Kommer Canon med en ny? Det hade jag helt missat. Men priserna sjunker alltid ändå, vill du ha kameran så borde du köpa, inte vänta. Tror inte det är så mycket som skiljer i pris ändå.
  Vad är det för kjol från Gina Tricot du har då? Såg inga fina kjolar där idag..

 4. åå va läskigt! skulle aldrig våga åka en såndär bred lift. haha. har faktiskt aldrig åkt skidor, är det kul? 🙂

 5. Hej! Ojojoj, min nya favoritblogg. Nej, men de här bilderna gör mig sjuk av längtan till Alperna igen. Galet, galet..
  Vad har du för kamera? Jobbar du mycket med bilderna i PS sen? Du har säkert skrivit det här nånstans förut, så om du inte orkar svara igen hänvisa bara dit det står. Hur har du lärt dig att fotografera och redigera bilderna, gått någon utbildning av något slag?
  Maja